ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ 

210.26.96.745

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

Η αποφρακτική εταιρία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ βρίσκεται στο χώρο στις αποφράξεις και απολυμάνσεις για πάνω από 30 χρόνια, εξυπηρετώντας την περιοχή του Κεραμεικού αλλά και όλη την Αθήνα.

Με την πολυετή πείρα του προσωπικού μας και τη συνεχή εκπαίδευση πάνω στον τομέα τους, έχουν τη δυνατότητα να φέρουν εις πέρας οποιαδήποτε υπηρεσία τους ανατεθεί σχετικά με τις αποφράξεις στον Κεραμεικό. Το έμπειρο προσωπικό μας, αναλαμβάνει επίσης συντηρήσεις και καθαρισμούς αγωγών από λίπη, χώματα και λοιπά πιθανά σκουπίδια και πλύσιμο στεγανών.

Με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και βυτιοφόρα φορτηγά που έχουν στη διάθεσή τους, τα συνεργεία μας, αναλαμβάνουν κάθε είδους άντληση, καθαρισμό σηπτικών φρεατίων και άντληση χώρων από τυχόν πλημμύρες. Με ειδικές κάμερες, μπορούν να εντοπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα προκαλεί διαρροές στις σωληνώσεις σας και να το λύσουν άμεσα και αποτελεσματικά.

Η άριστη αντιμετώπιση και η αποτελεσματικότητά μας σε οποιαδήποτε υπηρεσία αναλαμβάνουμε, μπορούν να πιστοποιηθούν από τους πολυάριθμους πελάτες μας, οι οποίοι μας εμπιστεύονται για πάνω από είκοσι χρόνια. Στο πελατολόγιό μας θα βρείτε, εκτός από οικιακά νοικοκυριά, διάφορες επιχειρήσεις και πολυεθνικές εταιρείες, αλλά και γήπεδα και δημόσιους φορείς.

Καλέστε μας οποιαδήποτε ώρα του 24 ώρου μας χρειαστείτε κι εμείς θα είμαστε εκεί άμεσα για να σας εξυπηρετήσουμε.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ Υπηρεσίες Αποφράξεων

Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στις αποφράξεις, σας διαβεβαιώνουμε ότι μπορούμε να δώσουμε λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί στο χώρο σας, οικιακό ή επαγγελματικό, άμεσα και με επαγγελματικότητα που διακρίνει τον κάθε τεχνικό μας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ Αποφράξεις Αποχετεύσεων

Έχετε πρόβλημα με τις σωληνώσεις σας; Παρατηρήσατε άσχημες οσμές οι οποίες προέρχονται από το αποχετευτικό σας δίκτυο; Καλέστε μας άμεσα και ένα εξειδικευμένο συνεργείο, θα καταφτάσει άμεσα στο χώρο σας, για να δώσει τη βέλτιστη λύση για το χώρο σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ Διάγνωση με κάμερα

Με τις ειδικές κάμερες που διαθέτουμε, μπορούμε να ελέγξουμε κάθε πρόβλημα που μπορεί να έχουν οι σωληνώσεις σας, στις οποίες υπάρχουν πιθανές διαρροές. Με το πολύ χρήσιμο αυτό εργαλείο, εντοπίζουμε με ακρίβεια το σπάσιμο ή το φράξιμο στη σωλήνα που δημιουργεί το πρόβλημα και δρούμε άμεσα και αποτελεσματικά.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ Συμβόλαιο Συντήρησης Αποχετεύσεων

Παρατηρήσατε έντονες δυσοσμίες που προέρχονται από το αποχετευτικό σας δίκτυο και δεν υποχωρούν; Οι Αποφράξεις Αθήνα Απολυμάνσεις, έρχονται στο χώρο σας για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση και σας προσφέρουν τη δυνατότητα για ένα συμβόλαιο συντήρησης των αποχετεύσεων στον Κεραμεικό, προσαρμοσμένο στα μέτρα σας.

Μπορείτε να κάνετε τη συνδρομή σας μηνιαία, εξαμηνιαία αλλά και ετήσια. Στην τελευταία, σας προσφέρουμε έναν ΔΩΡΕΑΝ καθαρισμό της αποχέτευσης.

Με μια τακτική συντήρηση και καθαρισμό της αποχέτευσης, πετυχαίνετε άριστα αποτελέσματα αλλά και αποφεύγετε την πιθανότητα εμφάνισης ενός μεγαλύτερου προβλήματος στο χώρο σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ Επικοινωνήστε μαζί μας

Καλέστε μας καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο και ένας εκπρόσωπός μας θα είναι εκεί για να σας εξυπηρετήσει άμεσα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ Δείτε Ενδεικτικές Περιοχές Εξυπηρέτησης:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button