apofrakseis-athina-mercedes-1

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ 210.26.96.745

Η εταιρία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ αναλαμβάνει αποφράξεις αποχετεύσεων εξυπηρετώντας όλη την Αθήνα, για πάνω από 30 χρόνια.

Με πολυετής εμπειρία στον χώρο και συνεχής εκπαίδευση στο αντικείμενο, είναι σε θέση να πραγματοποιεί άμεσα και υπεύθυνα κάθε είδους απόφραξη.

Το έμπειρο, εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας αποφράξεων ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ έχουν κερδίσει εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια την εμπιστοσύνη των πελατών. Διαθέτοντας υπερσύγχρονα μηχανήματα καθαρισμού αποχετεύσεων, η εταιρεία εγγυάται άμεσα αποτελέσματα σε εξαιρετικά φιλικές τιμές.

Επιπρόσθετα, αναλαμβάνει συντηρήσεις και καθαρισμούς αγωγών από λίπη, χώματα και ρίζες με υδροβολή.

Το εξειδικευμένο συνεργείο μας πραγματοποιεί επίσης καθαρισμούς αγωγών και πλύσιμο στεγανών, καλύπτοντας ολόκληρη την περιοχή των πατησίων αλλά και την λοιπή Αθήνα. Διαθέτοντας σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα με λάστιχα μισής και 1 ίντσας και βυτιοφόρα φορτηγά υλοποιούμε κάθε είδους άντληση, καθαρισμό σηπτικών φρεατίων και άντληση χώρων από τυχόν πλημμύρες.

Οι ειδικές κάμερες που έχουμε στη διάθεσή μας, μας βοηθούν στον έλεγχο διάφορων σωληνώσεων, για τυχόν φθορές, σπασίματα και διαρροές.

Όλα τα παραπάνω έχουν καταστήσει την εταιρεία μας ένα από τα πιο σημαντικά ονόματα στον χώρο. Κι αυτό, εύκολα αποδεικνύεται από το ευρύ φάσμα του πελατολογίου μας, το οποίο αποτελείται τόσο από νοικοκυριά, όσο και από μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες και δημόσιους οργανισμούς.

Επικοινωνήστε μαζί μας 24 ώρες το 24ωρο. για να σας ενημερώσουμε για τις υπηρεσίες μας και τις προσφορές που ισχύουν. Προσφέρουμε τις πιο χαμηλές τιμές στην αγορά!

Τιμοκατάλογος υπηρεσιών αποφράξεων

 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδροροών: 35€
 • Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη κεντρικού φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

Υπηρεσίες Αποφράξεων

Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο, η εταιρία Αποφράξεις Αθήνα Αντωνίου παρέχει υψηλής ποιότητας και αξιόπιστες υπηρεσίες σε κάθε είδους απόφραξης, Δεν είναι λίγοι οι πελάτες που μας εμπιστεύονται σταθερά για τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας πάνω από 20 χρόνια:

apofraxeis-apoxeteuseon

Αποφράξεις Αποχετεύσεων Κάτω Πατήσια

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με την αποχέτευση του νεροχύτη σας; Βλέπετε νερά πάνω από το φρεάτιο τα οποία δεν υποχωρούν, είτε στο σπίτι σας ή στον επαγγελματικό σας χώρο;

Τηλεφωνήστε μας και ερχόμαστε άμεσα στο χώρο σας και αναλαμβάνουμε αποφράξεις αποχετεύσεων, καθαρισμούς αγωγών, αποφράξεις και πλύσιμο στεγανών σε ανταγωνιστικές τιμές, εξυπηρετώντας όλη την Αθήνα.

apofraxeis-apoxeteuseon-1

Διάγνωση με Κάμερα Κάτω Πατήσια

Στην κατοχή μας έχουμε τον πιο σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό στον τομέα των αποφράξεων, έτσι ώστε να μπορούμε να αντιμετωπίζουμε κάθε είδους πρόβλημα απόφραξης μικρής ή μεγάλης έκτασης. Κάνοντας χρήση ειδικών καμερών εντοπίζουμε σε πιο σημείο έχει φράξει η παροχή νερού με ακρίβεια και επεμβαίνουμε άμεσα και αποτελεσματικά.

apofraxeis-apoxeteuseon-3

Μηνιαίες Συντηρήσεις στα Κάτω Πατήσια

Παρατηρήσατε έντονες δυσοσμίες οι οποίες προέρχονται από το σύστημα αποχέτευσης; Η Αποφράξεις Αθήνα Απολυμάνσεις, αναλαμβάνει τον καθαρισμό του αποχετευτικού συστήματος του κτιρίου σας σε μηνιαία βάση προσφέροντας ταυτόχρονα και σε ετήσια βάση έναν ΔΩΡΕΑΝ καθαρισμό της αποχέτευσης σας.

Συντηρώντας το σύστημα αποχέτευσης σε τακτική βάση, κλείνοντας ένα συμβόλαιο συντήρησης αποφράξεων στα Κάτω Πατήσια, απομακρύνετε το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί κάποιο μεγάλο πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο.

apofraxeis-apoxeteuseon

Απολυμάνσεις Κάτω Πατήσια

Για την αποτελεσματική απομάκρυνση μικροβίων και παθογόνων οργανισμών, η εταιρεία μας, αναλαμβάνει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες απολυμάνσεων στα Κάτω Πατήσια και σε όλη την Αθήνα.

Έτσι μπορείτε να χαίρεστε ένα πιο υγιεινό περιβάλλον για σας και την οικογένειά σας.

Απεντομώσεις Κάτω Πατήσια

Στις Αποφράξεις Αθήνα Αντωνίου παρέχουμε, επίσης, υπηρεσίες απεντομώσεων στα Κάτω Πατήσια στοχεύοντας στην καταπολέμηση εντόμων και παρασίτων. Στο πλαίσιο αυτό αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις και απεντομώσεις σε όλη την Αθήνα χρησιμοποιώντας ειδικά εντομοκτόνα και φάρμακα εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Επικοινωνία

Καλέστε μας καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο και ένας εκπρόσωπός μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.

Δείτε Ενδεικτικές Περιοχές Εξυπηρέτησης:

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button