ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑ

Αποφράξεις Ιλίσια

210.88.38.479

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

Αποφράξεις Ιλίσια Αντωνίου ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€!

Καλέστε τώρα σε ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας Αποφράξεις Ιλίσια 24 ώρες το 24ωρο 

Η αποφρακτική εταιρία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΙΛΙΣΙΑ αναλαμβάνει αποφράξεις αποχετεύσεων εξυπηρετώντας όλη την Αθήνα.

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο και πάντα υπό την εποπτεία μας πραγματοποιείται άμεσα και υπεύθυνα κάθε απόφραξη.

Το έμπειρο, εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας αποφράξεων ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΙΛΙΣΙΑ έχουν κερδίσει εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια την εμπιστοσύνη των πελατών. Διαθέτοντας υπερσύγχρονα μηχανήματα καθαρισμού αποχετεύσεων, η εταιρεία εγγυάται άμεσα αποτελέσματα σε εξαιρετικά φιλικές τιμές. Παράλληλα, πραγματοποιεί συντηρήσεις και καθαρισμούς αγωγών από λίπη, χώμα και ρίζες με υδροβολή.

Το εξειδικευμένο συνεργείο μας αναλαμβάνει καθαρισμούς αγωγών, αποφράξεις και πλύσιμο στεγανών, καλύπτοντας όλη την Αθήνα. Διαθέτουμε σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα με λάστιχα μισής και 1 ίντσας, καθώς και βυτιοφόρα για κάθε τυχόν άντληση καθαρισμό σηπτικών φρεατίων και άντληση χώρων από τυχόν πλημμύρες. Επίσης διαθέτουμε ειδικές κάμερες, πραγματοποιούμε ελέγχους σωληνώσεων κτιρίων, για τυχόν φθορές, σπασίματα ή διαρροές.

Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά έχουν καταστήσει την εταιρεία μας ένα από τα πιο σημαντικά ονόματα στον χώρο. Απόδειξη γι’ αυτό αποτελεί το ευρύ πελατολόγιο μας, που περιλαμβάνει τόσο μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες, όσο και δημόσιους οργανισμούς.

Ενημερωθείτε, αναλυτικά, για τις υπηρεσίες μας και επικοινωνήστε μαζί μας 24 ώρες το 24ωρο. Προσφέρουμε τις πιο χαμηλές τιμές στην αγορά!

Αποφράξεις Ιλίσια υπηρεσίες αποφράξεων Ιλίσια

Με σημείο αναφοράς την πολυετή εμπειρία μας στις αποφράξεις, η εταιρία Αποφράξεις Ιλίσια παρέχει υψηλής ποιότητας και αξιόπιστες υπηρεσίες σε ένα ευρύ δίκτυο πελατών που μας εμπιστεύεται σταθερά τα τελευταία 30 χρόνια.

Εμπιστευτείτε το έμπειρο συνεργείο των αποφράξεων Αντωνίου για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με το δίκτυο της αποχέτευσης, είτε στο σπίτι είτε στην επιχείρησή σας.

Αποφράξεις Ιλίσια αποφράξεις αποχετεύσεων Ιλίσια

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με την αποχέτευση του νεροχύτη σας; Έχει βουλώσει το δίκτυο σωληνώσεων του οικήματός σας ή του επαγγελματικού σας χώρου;

Τα προβλήματα που σχετίζονται με την αποχέτευση μπορούν να σας φέρουν σε πολύ δύσκολη θέση, ιδιαίτερα σε μια επιχείρηση. Οι δυσάρεστες οσμές μπορούν να αποτελέσουν αιτία να χάσετε κάποιους πελάτες σας ή να μην μπορέσετε να λειτουργήσετε το κατάστημά σας.

Ακόμα και στο σπίτι ή το διαμέρισμά σας, η φραγή των σωληνώσεων της αποχέτευσης σίγουρα θα δημιουργήσουν σύγχυση και έντονες οσμές, που δυσκολεύουν την καθημερινότητά σας. Εκτός από τις φραγμένες σωληνώσεις, μπορεί να έχετε προβλήματα όπως υπερχείλιση σε νεροχύτες ή στη λεκάνη της τουαλέτας, και στη χειρότερη περίπτωση πλημμύρα.

Σε όλες αυτές τις δύσκολες περιπτώσεις, οι αποφράξεις Αντωνίου θα είναι κοντά σας με ένα τηλεφώνημα

Διαθέτοντας τεχνογνωσία 30 ετών ερχόμαστε στο χώρο σας και αναλαμβάνουμε αποφράξεις αποχετεύσεων, καθαρισμούς αγωγών, αποφράξεις και πλύσιμο στεγανών σε ανταγωνιστικές τιμές, εξυπηρετώντας όλη την Αθήνα και τα Ιλίσια.

Οικονομικές αποφράξεις για όλους τους επαγγελματίες και ιδιώτες άμεσα στο χώρο σας.

 

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΙΛΙΣΙΑ

Έλεγχος σωληνώσεων με κάμερα Ιλίσια

Στις αποφράξεις Αντωνίου, διαθέτοντας σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό στον τομέα των αποφράξεων αντιμετωπίζουμε κάθε είδους πρόβλημα απόφραξης μικρής ή μεγάλης έκτασης δίνοντας οριστική λύση. Κάνοντας χρήση ειδικών καμερών εντοπίζουμε σε πιο σημείο έχει φράξει η παροχή νερού γνωρίζοντας με ακρίβεια το σημείο επέμβασης.

Με τη βοήθεια της ειδικής κάμερας, το συνεργείο μας μπορεί να δει ακριβώς σε ποιο σημείο υπάρχει το πρόβλημα και να επέμβει χωρίς να καταστραφούν κομμάτια των σωληνώσεων. Επεμβαίνοντας με ακρίβεια στο σημείο του προβλήματος, γλιτώνουμε χρόνο και βάζουμε το δίκτυό σας σε λειτουργία σε λιγότερο χρόνο.

Λιγότερος χρόνος απόφραξης σημαίνει γρηγορότερα αποτελέσματα!

Αποφράξεις Ιλίσια μηνιαίες συντηρήσεις αποχετεύσεων

Έχετε την υποψία δυσοσμιών προερχόμενες από το σύστημα αποχέτευσης; Η εταιρία μας αναλαμβάνει τον καθαρισμό του αποχετευτικού συστήματος του κτιρίου σας σε μηνιαία βάση προσφέροντας ταυτόχρονα και σε ετήσια βάση έναν ΔΩΡΕΑΝ καθαρισμό της αποχέτευσης σας.

Συντηρώντας τα φρεάτια και το σύστημα αποχέτευσης σε τακτική βάση απομακρύνετε το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί κάποιο μεγάλο πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο.

Με τη μηνιαία συντήρηση από τις αποφράξεις Αντωνίου, εξασφαλίζετε της ασφάλεια της περιουσίας σας, του σπιτιού σας ή της επιχείρησής σας. Οι μηνιαίες επισκέψεις από την εταιρία μας, σας προσφέρει τη συντήρηση και έτσι την αύξηση του χρόνου ζωής των σωληνώσεών σας.

Η μηνιαία βάση συντήρησης της αποχέτευσης σας, θα  προτρέψει μεγάλες καταστροφές, όπως μια πλημμύρα στο χώρο σας. Μπορείτε να αποτρέψετε την καταστροφή των προσωπικών σας κόπων με το να μας καλέσετε  για περισσότερες πληροφορίες.

Συμβουλές για την απόφραξη των σωληνώσεών σας

Εάν θέλετε να συντηρείτε τις σωληνώσεις σας ανάμεσα στις αποφράξεις από τους επαγγελματίες, τότε μπορείτε να ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές.

Χρησιμοποιήστε αλάτι στο νεροχύτη της κουζίνας και του μπάνιου. Σε ένα λίτρο ζεστό νερό, διαλύστε μισή κούπα αλάτι. Ρίξτε το μείγμα στο νεροχύτη σας και περιμένετε. Η αντίδραση που θα συμβεί, θα διαλύσει το λίπος και τα υπολείμματα σαπουνιού από τις σωληνώσεις, διατηρώντας τις καθαρές.

Μια άλλη εναλλακτική, είναι η μαγειρική σόδα. Μπορεί να κάνει θαύματα καθώς σας βοηθάει στο καθάρισμα σχεδόν όλων των επιφανειών του σπιτιού. Θα χρειαστείτε μισή κούπα μαγειρική σόδα και μια κούπα λευκό ξύδι. Ρίξτε πρώτα τη σόδα και μετά το ξύδι στο σιφόνι του νεροχύτη σας.

Αφήστε τα δυο υλικά να αφρίσουν για λίγα λεπτά. Μετά την αντίδραση, τρέξτε ζεστό νερό από τη βρύση του νεροχύτη για ένα με δυο λεπτά συνεχόμενα. Αν επαναλαμβάνετε αυτή τη διαδικασία μια φορά το μήνα, οι νεροχύτες σας θα παραμείνουν καθαροί, το ίδιο και οι σωληνώσεις τους.

Προσοχή: για αυτές τις δυο συμβουλές, χρησιμοποιείτε ζεστό και όχι καυτό νερό! Το καυτό νερό λιώνει τα λίπη αλλά μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και ζημιές στις σωληνώσεις.

Αποφύγετε να πετάτε στο νεροχύτη προϊόντα όπως τσόφλια αυγού, φλούδες από φρούτα και λαχανικά, ετικέτες τροφίμων και χαρτί κουζίνας ή χαρτοπετσέτες. Μπορεί να μη φαίνεται ότι μπλοκάρουν το νεροχύτη εξωτερικά, αλλά συσσωρεύονται εσωτερικά και φράσσουν τους σωλήνες εσωτερικά.

Αποφράξεις αποχετεύσεων Ιλίσια Επικοινωνία

Καλέστε μας καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο και ένας εκπρόσωπός μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα. Στις αποφράξεις Αντωνίου, είμαστε δίπλα στους πελάτες μας καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο και καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας εάν σας έχει παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα με το δίκτυο των σωληνώσεων της αποχέτευσής σας. Ανεξάρτητα από την ώρα και τη μέρα, το συνεργείο μας με το έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό μας, θα είναι κοντά σας όσο το δυνατόν πιο άμεσα.

Καλέστε μας επίσης, για οποιαδήποτε ερώτηση και απορία έχετε σχετικά με τις υπηρεσίες μας και τα σχετικά κόστη.

Αποφράξεις Ιλίσια περιοχές εξυπηρέτησης αποφράξεων

Όντας πρωτοπόρος εταιρία στον Ελλαδικό χώρο στις αποφράξεις αποχετεύσεων, στο καθαρισμό αγωγών και στο πλύσιμο στεγανών, η εταιρία αποφράξεις Αθήνα πραγματοποιεί όχι μόνο αποφράξεις στα Ιλίσια αλλά και σε Αθήνα και Αττική με τιμές που ξεκινούν από 20 ευρώ. Ενδεικτικές περιοχές κάλυψης:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button