ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 

210.60.20.466

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€
 ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€!

Η αποφρακτική εταιρία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ αναλαμβάνει αποφράξεις αποχετεύσεων εξυπηρετώντας όλη την Αθήνα.

Με πολυετής εμπειρία στον χώρο και πάντα υπό την εποπτεία μας πραγματοποιεί άμεσα και υπεύθυνα κάθε απόφραξη.

Το έμπειρο, εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας αποφράξεων ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ έχουν κερδίσει εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια την εμπιστοσύνη των πελατών. Διαθέτοντας υπερσύγχρονα μηχανήματα καθαρισμού αποχετεύσεων, η εταιρεία εγγυάται άμεσα αποτελέσματα σε εξαιρετικά φιλικές τιμές. Παράλληλα, πραγματοποιεί συντηρήσεις και καθαρισμούς αγωγών από λίπη, χώμα και ρίζες με υδροβολή.

Το εξειδικευμένο συνεργείο μας αναλαμβάνει καθαρισμούς αγωγών, αποφράξεις και πλύσιμο στεγανών, καλύπτοντας όλη την Αθήνα. Διαθέτουμε σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα με λάστιχα μισής και 1 ίντσας, καθώς και βυτιοφόρα για κάθε τυχόν άντληση καθαρισμό σηπτικών φρεατίων και άντληση χώρων από τυχόν πλημμύρες. Επίσης διαθέτουμε ειδικές κάμερες, πραγματοποιούμε ελέγχους σωληνώσεων κτιρίων, για τυχόν φθορές, σπασίματα ή διαρροές.

Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά έχουν καταστήσει την εταιρεία μας ένα από τα πιο σημαντικά ονόματα στον χώρο. Απόδειξη γι’ αυτό αποτελεί το ευρύ πελατολόγιο μας, που περιλαμβάνει τόσο μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες, όσο και δημόσιους οργανισμούς.

Ενημερωθείτε, αναλυτικά, για τις υπηρεσίες μας και επικοινωνήστε με τις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 24 ώρες το 24ωρο. Προσφέρουμε τις πιο χαμηλές τιμές στην αγορά!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ Συνεργεία Αποφράξεων


Είναι πάρα πολύ σημαντικό να γνωρίζετε πως δεν μπορούν όλοι οι υδραυλικοί να ασχοληθούν με τις αποφράξεις αποχετεύσεων καθώς πρόκειται για έναν χώρο που απαιτεί ιδιαίτερη εξειδίκευση και εμπειρία.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ διαθέτει το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό για να αναλάβει τα προβλήματα του τομέα των αποχετεύσεων. Τα συνεργεία αποφράξεων στα Γλυκά Νερά έρχονται στον χώρο σας εξοπλισμένα με όλα τα απαραίτητα μηχανήματα και εργαλεία ενώ παράλληλα διαθέτουν και τις απαιτούμενες γνώσεις έτσι ώστε να σας δώσουν την λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε.

Σύμφωνα με τον Δήμο Παιανίας, τα Γλυκά Νερά (Δημοτική Κοινότητα Γλυκών Νερών – Δημοτική Ενότητα ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ), ανήκουν στον δήμο ΠΑΙΑΝΙΑΣ της Περιφερειακής Ενότητας ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ που βρίσκεται στην Περιφέρεια Αττικής, σύμφωνα με τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας όπως διαμορφώθηκε με το πρόγραμμα “Καλλικράτης”.

Η επίσημη ονομασία είναι “τα Γλυκά Νερά”. Έδρα του δήμου είναι η Παιανία και ανήκουν στο γεωγραφικό διαμέρισμα Στερεάς Ελλάδας.

Κατά τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας με το σχέδιο “Καποδίστριας”, μέχρι το 2010, τα Γλυκά Νερά ανήκαν στο Τοπικό Διαμέρισμα Γλυκών Νερών, του πρώην Δήμου ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ του Νομού ΑΤΤΙΚΗΣ.

Τα Γλυκά Νερά δεν έχουν συνδεθεί με το αποχετευτικό σύστημα, ενώ χρήζουν άμεσης αντιπλημμυρικής θωράκισης. Σταδιακά επεκτείνεται το σχέδιο πόλεως στα νότια προς την Παιανία, ενώ διαχωρίζεται στη μέση από τις εκαταστάσεις ηλεκτροδότησης της ΔΕΗ. Πρόβλημα που ταλανίζει τα τελευταία χρόνια τα Γλυκάνερα είναι η κατάτμηση και οριοθέτηση δασικών εκτάσεων στην πλαγιά του Υμηττού, καθώς και οι πυρκαγιές που εκδηλώνονται στο περιαστικό δάσος.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ Υπηρεσίες Αποφράξεων

Με σημείο αναφοράς την πολυετή εμπειρία μας, η εταιρία Αποφράξεις Γλυκά Νερά παρέχει υψηλής ποιότητας και αξιόπιστες υπηρεσίες σε ένα ευρύ δίκτυο πελατών που μας εμπιστεύεται σταθερά τα τελευταία 30 χρόνια:

 • Απόφραξη Λεκάνης Τουαλέτας Γλυκά Νερά 210.60.20.466
 • Απόφραξη Νιπτήρας Μπάνιου Γλυκά Νερά 210.60.20.466
 • Απόφραξη Σιφόνι ΜπάνιουΓλυκά Νερά 210.60.20.466
 • Απόφραξη Μπανιέρας Γλυκά Νερά 210.60.20.466
 • Απόφραξη Νεροχύτης Κουζίνας Γλυκά Νερά 210.60.20.466
 • Απόφραξη Υδρορροή Μπαλκονιού Γλυκά Νερά 210.60.20.466
 • Μηνιαία Συντήρηση Αποχέτευσης Γλυκά Νερά 210.60.20.466
 • Απόφραξη Κάθετη Στήλη Τουαλετών Γλυκά Νερά 210.60.20.466
 • Απόφραξη Κάθετη Στήλη Κουζινών Γλυκά Νερά 210.60.20.466
 • Απόφραξη Κάθετη Στήλη Υδρορροών Γλυκά Νερά 210.60.20.466
 • Απόφραξη Κεντρικό Φρεάτιο Γλυκά Νερά 210.60.20.466
 • Διάγνωση με κάμερα Γλυκά Νερά 210.60.20.466
 • Καθαρισμός Δικτύου Γλυκά Νερά 210.60.20.466

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ Αποφράξεις Αποχετεύσεων

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με την αποχέτευση του νεροχύτη σας; Έχει βουλώσει το δίκτυο σωληνώσεων του οικήματός σας ή του επαγγελματικού σας χώρου;

Διαθέτοντας τεχνογνωσία 30 ετών ερχόμαστε στο χώρο σας και αναλαμβάνουμε αποφράξεις αποχετεύσεων, καθαρισμούς αγωγών, αποφράξεις και πλύσιμο στεγανών σε ανταγωνιστικές τιμές, εξυπηρετώντας όλη την Αθήνα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ Διάγνωση με Κάμερα

Διαθέτοντας σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό στον τομέα των αποφράξεων αντιμετωπίζουμε κάθε είδους πρόβλημα απόφραξης μικρής ή μεγάλης έκτασης δίνοντας οριστική λύση. Κάνοντας χρήση ειδικών καμερών εντοπίζουμε σε πιο σημείο έχει φράξει η παροχή νερού γνωρίζοντας με ακρίβεια το σημείο επέμβασης.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ Μηνιαίες Συντηρήσεις Αποχετευτικού Δικτύου

Έχετε την υποψία δυσοσμιών προερχόμενες από το σύστημα αποχέτευσης; Η εταιρία μας αναλαμβάνει τον καθαρισμό του αποχετευτικού συστήματος του κτιρίου σας σε μηνιαία βάση προσφέροντας ταυτόχρονα και σε ετήσια βάση έναν ΔΩΡΕΑΝ καθαρισμό της αποχέτευσης σας.

Συντηρώντας τα φρεάτια και το σύστημα αποχέτευσης σε τακτική βάση απομακρύνετε το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί κάποιο μεγάλο πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο.

Αποφράξεις Γλυκά Νερά Επικοινωνία


Καλέστε μας καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο και ένας εκπρόσωπός μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ Περιοχές Εξυπηρέτησης Αποφράξεων

Όντας πρωτοπόρος εταιρία στον Ελλαδικό χώρο στις αποφράξεις αποχετεύσεων, στο καθαρισμό αγωγών και στο πλύσιμο στεγανών, η εταιρία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ πραγματοποιεί όχι μόνο αποφράξεις στα Γλυκά Νερά αλλά και σε Αθήνα και Αττική με τιμές που ξεκινούν από 20 ευρώ. Ενδεικτικές περιοχές κάλυψης ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button