ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΚΥΖΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΚΥΖΗ

210.88.38.479

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΚΥΖΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€!

Η αποφρακτική εταιρία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΚΥΖΗ αναλαμβάνει αποφράξεις αποχετεύσεων εξυπηρετώντας όλη την Αθήνα.

Με πολυετής εμπειρία στον χώρο και πάντα υπό την εποπτεία μας πραγματοποιεί άμεσα και υπεύθυνα κάθε απόφραξη.

Το έμπειρο, εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας αποφράξεων ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΚΥΖΗ έχουν κερδίσει εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια την εμπιστοσύνη των πελατών. Διαθέτοντας υπερσύγχρονα μηχανήματα καθαρισμού αποχετεύσεων, η εταιρεία εγγυάται άμεσα αποτελέσματα σε εξαιρετικά φιλικές τιμές. Παράλληλα, πραγματοποιεί συντηρήσεις και καθαρισμούς αγωγών από λίπη, χώμα και ρίζες με υδροβολή.

Το εξειδικευμένο συνεργείο μας αναλαμβάνει καθαρισμούς αγωγών, αποφράξεις και πλύσιμο στεγανών, καλύπτοντας όλη την Αθήνα. Διαθέτουμε σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα με λάστιχα μισής και 1 ίντσας, καθώς και βυτιοφόρα για κάθε τυχόν άντληση καθαρισμό σηπτικών φρεατίων και άντληση χώρων από τυχόν πλημμύρες. Επίσης διαθέτουμε ειδικές κάμερες, πραγματοποιούμε ελέγχους σωληνώσεων κτιρίων, για τυχόν φθορές, σπασίματα ή διαρροές.

Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά έχουν καταστήσει την εταιρεία μας ένα από τα πιο σημαντικά ονόματα στον χώρο. Απόδειξη γι’ αυτό αποτελεί το ευρύ πελατολόγιο μας, που περιλαμβάνει τόσο μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες, όσο και δημόσιους οργανισμούς.

Ενημερωθείτε, αναλυτικά, για τις αποφρακτικές υπηρεσίες μας και επικοινωνήστε μαζί μας 24 ώρες το 24ωρο. Προσφέρουμε τις πιο χαμηλές τιμές στην αγορά!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΚΥΖΗ Αποφράξεις Πολυκατοικιών


Το αποχετευτικό δίκτυο μιας πολυκατοικίες επιβαρύνεται από την καθημερινή χρήση πολλών διαφορετικών οικογενειών και ανθρώπων. Για να είναι πιο ομαλή η συμβίωσή μας στο ίδιο κτίριο και να μην αντιμετωπίζουμε προβλήματα με τις αποχετεύσεις είναι πάρα πολύ σημαντικό να φροντίσουμε να κάνουμε τακτικούς καθαρισμούς σε αυτό.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να φέρει σε πέρας τις αποφράξεις πολυκατοικίας σε όποια περιοχή της Αθήνας κι αν βρίσκεστε.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΚΥΖΗ Πώς γίνεται μια απόφραξη;

Η διαδικασία στις αποφραξεις σωληνώσεων και αποχετεύσεων μπορεί να είναι μία αρκετά δύσκολη και χρονοβόρα εργασία η οποία απαιτεί ειδικές γνώσεις και εξοπλισμό! Τα σπίτια αλλά και οι εργασιακοί χώροι εμφανίζουν αρκετά συχνά προβλήματα απόφραξης κυρίως στο αποχετευτικό σύστημα. Τα προβλήματα στο αποχετευτικό σύστημα οφείλονται κατά βάση με το είδος των συνδέσεων του αποχετευτικού συστήματος με τις σωληνώσεις του μπάνιου ή της κουζίνας.

Το βούλωμα των αποχετεύσεων συνήθως προκαλείται από την ίδια τη χρήση τους, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα και κακοτεχνία. Συνήθως το πρόβλημα επέρχεται σταδιακά με την μακροχρόνια χρήση του αποχετευτικού δικτύου και σε περιπτώσεις που δε γίνεται περιοδικός καθαρισμός και συντήρηση. Τις περισσότερες φορές οι σωληνώσεις βουλώνουν από υπολείμματα τροφών, τρίχες ή από μικρό-αντικείμενα τα οποία επιταχύνουν δραματικά την φραγή τους. Υπάρχουν όμως και οι περιπτώσεις που το βούλωμα των αποχετεύσεων οφείλονται σε κακοτεχνίες του δικτύου.

Οι αποφραξεις αποχετεύσεων ή σωληνώσεων μπορεί ορισμένες φορές να φαίνονται ένα απλό στην επίλυση θέμα με την χρήση κάποιον χημικών του εμπορίου. Ωστόσο ειδικά όταν το πρόβλημα είναι επαναλαμβανόμενο καθιστά απαραίτητη την παρέμβαση των ειδικών, για καλύτερα και μόνιμα αποτελέσματα.

Η Επίλυση του βουλώματος μπορεί να επέλθει μια ειδική εταιρεία στις αποφραξεις. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΚΥΖΗ διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό και τις απαιτούμενες γνώσεις και εμπειρία για κάθε περίπτωση. Ο εξοπλισμός που διαθέτουμε είναι ειδικά σπιράλ σύρματα, πιεστικά, ειδικά προϊόντα απόφραξης καθώς και κάμερες που εντοπίζουν ευκολότερα και γρηγορότερα το πρόβλημα.

Αναλαμβάνουμε αποφραξεις παντός τύπου σε όλες τις περιοχές της Αττικής 24ώρες το 24ώρο. Ειδικευόμαστε στο χώρο πάνω από 30 χρόνια έχοντας αντιμετωπίσει από τις δυσκολότερες περιπτώσεις σε περιοχές της Αθήνας και του Πειραιά. Για τις περισσότερο επίμονες περιπτώσεις τα αιτία των όποιων προφανώς βρίσκονται πιο βαθιά στο αποχετευτικό σύστημα υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε ειδική κάμερα με εύκαμπτο άξονα που διακλαδίζεται μέσα στις σωληνώσεις επιτρέποντας μας να δούμε που βρίσκεται το πρόβλημα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΚΥΖΗ Συνδυάστε τον καθαρισμό αποχέτευσης με απολύμανση

Ένα συνηθισμένο φαινόμενο είναι στο αποχετευτικό σύστημα να βρίσκουν καταφύγιο αρκετά παράσιτα όπως συχνά συναντούμε κατσαρίδες και ποντίκια. Μία έξυπνη κίνηση είναι να συνδυαστεί ο καθαρισμός και η συντήρηση του αποχετευτικού δικτύου με ταυτόχρονη απολύμανση του δικτύου.

Η εταιρεία μας παρέχει κάθετες υπηρεσίες αποφράξεων και απολυμάνσεων 24 ώρες το 24 ωρο.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΚΥΖΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΚΥΖΗ  Υπηρεσίες Αποφράξεων

Με σημείο αναφοράς την πολυετή εμπειρία μας, η εταιρία Αποφράξεις Γκύζη παρέχει υψηλής ποιότητας και αξιόπιστες υπηρεσίες σε ένα ευρύ δίκτυο πελατών που μας εμπιστεύεται σταθερά τα τελευταία 30 χρόνια:

 • Αποφράξεις Φρεατίων Γκύζη – 210.88.38.479
 • Απόφραξη Νεροχύτη Γκύζη – 210.88.38.479
 • Απόφραξη Γκύζη – 210.88.38.47
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Γκύζη – 210.88.38.479
 • Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Γκύζη – 210.88.38.479
 • Καθαρισμός Φρεατίων Γκύζη – 210.88.38.479
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Γκύζη– 210.88.38.479
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Γκύζη – 210.88.38.479
 • Απολυμάνσεις Γκύζη – 210.88.38.479
 • Απεντομώσεις Γκύζη – 210.88.38.479
 • Μυοκτονίες Γκύζη – 210.88.38.479

Αποφράξεις Αποχετεύσεων Γκύζη

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με την αποχέτευση του νεροχύτη σας; Έχει βουλώσει το δίκτυο σωληνώσεων του οικήματός σας ή του επαγγελματικού σας χώρου;

Διαθέτοντας τεχνογνωσία 30 ετών ερχόμαστε στο χώρο σας και αναλαμβάνουμε αποφράξεις αποχετεύσεων, καθαρισμούς αγωγών, αποφράξεις και πλύσιμο στεγανών σε ανταγωνιστικές τιμές, εξυπηρετώντας όλη την Αθήνα.

Λίγα λόγια για του Γκύζη

Η περιοχή του Γκύζη είναι συνοικία της Αθήνας, βορείως της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, και ανήκει στο 7ο Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων. Συνορεύει βόρεια με το Πολύγωνο, με όριο την Οδό Πριγκηποννήσων (συνέχεια της Οδού Ευελπίδων), νότια με τη Νεάπολη και το Τέρμα Ιπποκράτους με όριο την Λεωφόρο Αλεξάνδρας, ανατολικά και με όριο την Οδό Κυρίλλου Λουκάρεως με τη συνοικία Αβέρωφ (τέως Κουντουριώτικα) και τους Αμπελοκήπους και δυτικά με το Πεδίον του Άρεως. Ο Άρειος Πάγος, το Εφετείο Αθηνών, και το Ειρηνοδικείο Αθηνών βρίσκονται στην οδό Κυρίλλου Λουκάρεως, στα σύνορα με του Γκύζη.

Περιλαμβάνει μεγάλο τμήμα στα βόρεια της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, από τα Δικαστήρια μέχρι το Πεδίον του Άρεως. Η περιοχή εξυπηρετείται από την Γραμμή 3 του Μετρό και, συγκεκριμένα, από τον σταθμό Αμπελόκηποι. Οι ελεύθεροι χώροι είναι σχεδόν ανύπαρκτοι, καθώς μικρής έκτασης πάρκα βρίσκονται στα βόρεια του Γκύζη, γύρω από την ομώνυμη πλατεία, κοντά στα σύνορα με το Πολύγωνο. Κυριότερο από αυτά είναι το μεγάλο Πάρκο Φινόπουλου, κοντά στο Πεδίον του Άρεως.

Οι δύο ιεροί ναοί που υπάρχουν στου Γκύζη είναι η Αγία Ελεούσα, λίγο βορειότερα από τα Δικαστήρια, και ο Άγιος Ελευθέριος, επί της οδού Βαρβάκη. Κατά μήκος της Λεωφόρου Αλεξάνδρας συναντάται πλήθος από καταστήματα, καφετέριες,εστιατόρια, συνεργεία, το παράρτημα του ΙΚΑ για το 7ο Δημοτικό Διαμέρισμα και τα κεντρικά γραφεία του Συνδέσμου Φιλάθλων Παναθηναϊκού,. H παρουσία των οπαδών της ομάδας του Παναθηναϊκού στην περιοχή, λόγω γειτνίασης με το Γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης, είναι έντονη.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΚΥΖΗ Μηνιαίες Συντηρήσεις Αποχετεύσεων

Έχετε την υποψία δυσοσμιών προερχόμενες από το σύστημα αποχέτευσης; Η εταιρία μας αναλαμβάνει τον καθαρισμό του αποχετευτικού συστήματος του κτιρίου σας σε μηνιαία βάση προσφέροντας ταυτόχρονα και σε ετήσια βάση έναν ΔΩΡΕΑΝ καθαρισμό της αποχέτευσης σας.

Συντηρώντας τα φρεάτια και το σύστημα αποχέτευσης σε τακτική βάση απομακρύνετε το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί κάποιο μεγάλο πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΚΥΖΗΤηλέφωνα

Καλέστε μας καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο και ένας εκπρόσωπός μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΚΥΖΗ Περιοχές Εξυπηρέτησης Αποφράξεων

Όντας πρωτοπόρος εταιρία στον Ελλαδικό χώρο στις αποφράξεις αποχετεύσεων, στο καθαρισμό αγωγών και στο πλύσιμο στεγανών, η εταιρία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΚΥΖΗ πραγματοποιεί όχι μόνο αποφράξεις στο Γκύζι αλλά και σε Αθήνα και Αττική με τιμές που ξεκινούν από 20 ευρώ. Ενδεικτικές περιοχές κάλυψης ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΚΥΖΗ:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button