ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΚΑΖΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΚΑΖΙ

210.88.38.479

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΚΑΖΙ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€!

Η αποφρακτική εταιρία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΚΑΖΙ αναλαμβάνει αποφράξεις αποχετεύσεων εξυπηρετώντας όλη την Αθήνα.

Με πολυετής εμπειρία στον χώρο και πάντα υπό την εποπτεία μας πραγματοποιεί άμεσα και υπεύθυνα κάθε απόφραξη.

Το έμπειρο, εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας αποφράξεων ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΚΑΖΙ έχουν κερδίσει εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια την εμπιστοσύνη των πελατών. Διαθέτοντας υπερσύγχρονα μηχανήματα καθαρισμού αποχετεύσεων, η εταιρεία εγγυάται άμεσα αποτελέσματα σε εξαιρετικά φιλικές τιμές. Παράλληλα, πραγματοποιεί συντηρήσεις και καθαρισμούς αγωγών από λίπη, χώμα και ρίζες με υδροβολή.

Το εξειδικευμένο συνεργείο μας αναλαμβάνει καθαρισμούς αγωγών, αποφράξεις και πλύσιμο στεγανών, καλύπτοντας όλη την Αθήνα. Διαθέτουμε σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα με λάστιχα μισής και 1 ίντσας, καθώς και βυτιοφόρα για κάθε τυχόν άντληση καθαρισμό σηπτικών φρεατίων και άντληση χώρων από τυχόν πλημμύρες. Επίσης διαθέτουμε ειδικές κάμερες, πραγματοποιούμε ελέγχους σωληνώσεων κτιρίων, για τυχόν φθορές, σπασίματα ή διαρροές.

Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά έχουν καταστήσει την εταιρεία μας ένα από τα πιο σημαντικά ονόματα στον χώρο. Απόδειξη γι’ αυτό αποτελεί το ευρύ πελατολόγιο μας, που περιλαμβάνει τόσο μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες, όσο και δημόσιους οργανισμούς.

Ενημερωθείτε, αναλυτικά, για τις υπηρεσίες μας και επικοινωνήστε μαζί μας 24 ώρες το 24ωρο.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΚΑΖΙ Υπηρεσίες Αποφράξεων


Με σημείο αναφοράς την πολυετή εμπειρία μας στις αποχετεύσεις, η εταιρία Αποφράξεις Γκάζι παρέχει υψηλής ποιότητας και αξιόπιστες υπηρεσίες αποφράξεων σε ένα ευρύ δίκτυο πελατών που μας εμπιστεύεται σταθερά τα τελευταία 30 χρόνια:

 • Αποφράξεις Φρεατίων Γκάζι – 210.88.38.479
 • Απόφραξη Νεροχύτη Γκάζι – 210.88.38.479
 • Απόφραξη Γκάζι210.88.38.47
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Γκάζι – 210.88.38.479
 • Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Γκάζι – 210.88.38.479
 • Καθαρισμός Φρεατίων Γκάζι – 210.88.38.479
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Γκάζι – 210.88.38.479
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Γκάζι – 210.88.38.479
 • Απολυμάνσεις Γκάζι – 210.88.38.479
 • Απεντομώσεις Γκάζι – 210.88.38.479
 • Μυοκτονίες Γκάζι – 210.88.38.479

Επί σειρά ετών φροντίζουμε για εσάς, είμαστε ακλόνητα σταθεροί στις τιμές μας αλλά και στην ποιότητα της εργασίας μας για να απολαμβάνετε πάντα υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών.

Συστήματα τεχνικών ελέγχων με κάμερα, εξειδικευμένο προσωπικό, εμπειρία, διαρκής ενημέρωση πάνω στις πιο εξελιγμένες και σύγχρονες μεθόδους καθαρισμού κι αποφράξεων, υπερσύγχρονα φορτηγά αυτοκίνητα επανδρωμένα με έμπιστο προσωπικό, προσωπική φροντίδα και κατανόηση, είναι λίγες από τις υπηρεσίες μας, μόνο για εσάς.

Οι μεγαλουπόλεις στις οποίες ζούμε και δραστηριοποιούμαστε αυξάνουν διαρκώς τα ποσοστά πάσης φύσεως υδραυλικών προβλημάτων, με αποτέλεσμα να καθιστούν τον κλάδο μας ζωτικό κι αναπόσπαστο κομμάτι της αλυσίδας των επαγγελματιών στην υπηρεσία των ανθρώπων και κατ’ επέκταση και στη φροντίδα του περιβάλλοντος.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΚΑΖΙ Λίγα λόγια για το Γκάζι

Το εργοστάσιο παραγωγής αεριόφωτος ιδρύθηκε το 1857. Γύρω στο 1910 εγκαταστάθηκαν στην περιοχή οίκοι ανοχής της Αθήνας, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να αποκαλείται εκείνη την εποχή η περιοχή και οι οίκοι ανοχής «γκάζι» ή «γκαζοχώρι». Με το όνομα «γκαζοχωρίτης» αποκαλούνταν ο τακτικός θαμώνας των οίκων αυτών, ενώ «γκαζοχωρίτισσα» η κάθε ιερόδουλος που δούλευε εκεί. Γύρω από το εργοστάσιο φωταερίου άρχισαν σταδιακά να οικοδομούνται στα μέσα του 20ού αιώνα χαμηλές κατοικίες με λίγα δωμάτια και μεγάλες αυλές που φιλοξενούσαν πολυμελείς οικογένειες των Αθηνών. Επρόκειτο για υποβαθμισμένη περιοχή, ενώ χαρακτηριστικός δρόμος ήταν η οδός Βουταδών.

Το 1967, εξαιτίας των δύσκολων κοινωνικών και οικονομικών συνθηκών που επικρατούσαν στη βόρεια Ελλάδα, οικογένειες μουσουλμάνων κατέβηκαν στην Αθήνα και εγκαταστάθηκαν στο Γκάζι, αναζητώντας εργασία στο εργοστάσιο παραγωγής αεριόφωτος. Με το πέρασμα των ετών, στην περιοχή σταδιακά άνοιξαν πολυάριθμα συνεργεία αυτοκινήτων και συναφή καταστήματα ενώ την ίδια περίοδο στην συνοικία εγκαταστάθηκαν οίκοι ανοχής.

Μετά το 2000, το Γκάζι παρουσιάζει τάσεις αστικού εξευγενισμού. Η περιοχή εμφανίζει δραστήρια νυχτερινή ζωή και λειτουργούν νυχτερινά κέντρα, καφέ, εστιατόρια και gay-friendly καταστήματα. Στην περιοχή έχει εγκατασταθεί επίσης παράρτημα του Μουσείου Μπενάκη. Σημείο κατατεθέν αποτελεί η Τεχνόπολις των Αθηνών που λειτουργεί σήμερα ως πολυδύναμο πολιτιστικό κέντρο.

Το Γκάζι έχει συνδεθεί με το Θησείο μέσω των πεζοδρομήσεων της Ερμού, της κατασκευής πάρκων και ελεύθερων χώρων, ενώ σημείο σταθμός στην ανάπτυξή της στάθηκε η λειτουργία του σταθμού μετρό του Κεραμεικού.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΚΑΖΙ Αποφράξεις Αποχετεύσεων

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με την αποχέτευση του νεροχύτη σας; Έχει βουλώσει το δίκτυο σωληνώσεων του οικήματός σας ή του επαγγελματικού σας χώρου;

Διαθέτοντας τεχνογνωσία 30 ετών ερχόμαστε στο χώρο σας και αναλαμβάνουμε αποφράξεις αποχετεύσεων, καθαρισμούς αγωγών, αποφράξεις και πλύσιμο στεγανών σε ανταγωνιστικές τιμές, εξυπηρετώντας όλη την Αθήνα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΚΑΖΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΚΑΖΙ Διάγνωση με Κάμερα

Διαθέτοντας σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό στον τομέα των αποφράξεων αντιμετωπίζουμε κάθε είδους πρόβλημα απόφραξης μικρής ή μεγάλης έκτασης δίνοντας οριστική λύση. Κάνοντας χρήση ειδικών καμερών εντοπίζουμε σε πιο σημείο έχει φράξει η παροχή νερού γνωρίζοντας με ακρίβεια το σημείο επέμβασης.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΚΑΖΙ Σε ποια περίπτωση επιβάλλεται βιντεοσκόπηση αγωγού;

Η βιντεοσκόπηση αγωγών συνίσταται στις ακόλουθες περιπτώσεις:

1.Όταν κάποια βλάβη, μετά από συνεχείς προσπάθειες δεν έχει αποκατασταθεί και παραμένει. Στην περίπτωση αυτή θα χρειαστεί οπωσδήποτε επέμβαση και επιδιόρθωσή της. Αν θέλουμε στην περίπτωση αυτή, να αποφύγουμε το τυφλό σκάψιμο, με την ταλαιπωρία και τα επιπρόσθετα έξοδα που συνεπάγεται, θα πρέπει να καταφύγουμε στη βιντεοσκόπηση του αγωγού, που παρέχει ακριβή διάγνωση του προβλήματος και στοχευμένη αποκατάσταση στη συνέχεια.

2.Ο προληπτικός έλεγχος και η συντήρηση των αγωγών είναι επιθυμητός, για να αποφύγουμε απροειδοποίητες βλάβες και έκτακτες καταστάσεις ταλαιπωρίας. Ο έλεγχος αυτός γίνεται με βιντεοσκόπηση και μας βοηθά να ξέρουμε την κατάσταση του δικτύου, και να επέμβουμε για αποκατάσταση μικροπροβλημάτων πριν αυτά καταστούν σημαντικά και εμφανιστούν σε ανύποπτο χρόνο με όλες τις δυσάρεστες συνέπειες. Η βιντεοσκόπηση των αγωγών δηλαδή, μας δημιουργεί το αίσθημα της ασφάλειας, γιατί μας δίνει τη δυνατότητα να ξέρουμε κάθε στιγμή, την κατάσταση του δικτύου αποχέτευσης.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΚΑΖΙ Μηνιαίες Συντηρήσεις Αποφράξεων

Έχετε την υποψία δυσοσμιών προερχόμενες από το σύστημα αποχέτευσης; Η εταιρία μας αναλαμβάνει τον καθαρισμό του αποχετευτικού συστήματος του κτιρίου σας σε μηνιαία βάση προσφέροντας ταυτόχρονα και σε ετήσια βάση έναν ΔΩΡΕΑΝ καθαρισμό της αποχέτευσης σας.

Συντηρώντας τα φρεάτια και το σύστημα αποχέτευσης σε τακτική βάση απομακρύνετε το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί κάποιο μεγάλο πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΚΑΖΙ Επικοινωνία

Καλέστε μας καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο και ένας εκπρόσωπός μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΚΑΖΙ Περιοχές Εξυπηρέτησης Αποφράξεων

Όντας πρωτοπόρος εταιρία στον Ελλαδικό χώρο στις αποφράξεις αποχετεύσεων, στο καθαρισμό αγωγών και στο πλύσιμο στεγανών, η εταιρία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΚΑΖΙ πραγματοποιεί όχι μόνο αποφράξεις στο Γκάζι αλλά και σε Αθήνα και Αττική με τιμές που ξεκινούν από 20 ευρώ. Ενδεικτικές περιοχές κάλυψης ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΚΑΖΙ:

[/vc_column_text]

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button