ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΙΛΟΘΕΗ

210.80.55.866

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΙΛΟΘΕΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€! Καλέστε τώρα σε ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας 24 ώρες το 24ωρο 

Η αποφρακτική εταιρία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΙΛΟΘΕΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ αναλαμβάνει αποφράξεις αποχετεύσεων εξυπηρετώντας όλη την Αθήνα.

Με πολυετή εμπειρία στο χώρο και πάντα υπό την εποπτεία των έμπειρων τεχνικών μας πραγματοποιείται άμεσα και υπεύθυνα κάθε απόφραξη που καλούμαστε να φέρουμε εις πέρας.

Το έμπειρο, εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας αποφράξεων Αποφράξεις Αντωνίου έχουν κερδίσει εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια την εμπιστοσύνη των πελατών. Διαθέτοντας υπερσύγχρονα μηχανήματα καθαρισμού αποχετεύσεων, η εταιρεία εγγυάται άμεσα αποτελέσματα σε εξαιρετικά φιλικές τιμές. Παράλληλα, πραγματοποιεί συντηρήσεις και καθαρισμούς αγωγών από λίπη, χώμα και ρίζες με υδροβολή.

Το εξειδικευμένο συνεργείο της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΙΛΟΘΕΗ αναλαμβάνει καθαρισμούς αγωγών, αποφράξεις και πλύσιμο στεγανών, καλύπτοντας όλη την Αθήνα. Έχουμε στη διάθεσή μας σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα με λάστιχα μισής και 1 ίντσας, βυτιοφόρα για κάθε άντληση ή καθαρισμό σηπτικών φρεατίων και άντληση νερού από χώρους με πλημμύρες. Τέλος διαθέτουμε ειδικές κάμερες διάγνωσης αποχέτευσης, με τις οποίες πραγματοποιούμε ελέγχους σωληνώσεων κτιρίων, για τυχόν φθορές, σπασίματα ή διαρροές.

Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά έχουν καταστήσει την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΙΛΟΘΕΗ ένα από τα πιο σημαντικά ονόματα στον χώρο. Αυτό αποδεικνύεται από το ευρύ πελατολόγιο μας, που περιλαμβάνει όχι μόνο ιδιώτες σε σπίτια και διαμερίσματα, αλλά και μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες και δημόσιους οργανισμούς.

Μπορείτε να ενημερωθείτε  αναλυτικά για τις υπηρεσίες μας και επικοινωνήστε μαζί μας 24 ώρες το 24ωρο. Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΙΛΟΘΕΗ προσφέρουμε τις πιο χαμηλές τιμές στην αγορά!

Υπηρεσίες Αποφράξεων Φιλοθέη

Με σημείο αναφοράς την πολυετή εμπειρία μας στο χώρο των αποφράξεων, η εταιρία Αποφράξεις Αθήνα Αντωνίου παρέχει υψηλής ποιότητας και αξιόπιστες υπηρεσίες σε ένα ευρύ δίκτυο πελατών που μας εμπιστεύεται σταθερά  εδώ και 30 χρόνια.

Στην αποφρακτική μας εταιρία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΙΛΟΘΕΗ παρέχουμε αποφράξεις κάθε είδους στις οποίες περιλαμβάνεται η απόφραξη νιπτήρα, απόφραξη τουαλέτας, μπανιέρας, κάθετη απόφραξη, απόφραξη κεντρικού φρεατίου και πολλές άλλες υπηρεσίες. Εάν ενδιαφέρεστε για κάποια από αυτές μπορείτε να συμβουλευτείτε την ιστοσελίδα μας ή να μας καλέσετε και ένας υπάλληλός μας θα χαρεί να σας εξπηρετήσει.

Αποφράξεις Αποχετεύσεων Φιλοθέη


Αντιμετωπίζετε προβλήματα με την αποχέτευση του σπιτιού σας; Έχει βουλώσει το δίκτυο σωληνώσεων της εταιρίας σας ή του επαγγελματικού σας χώρου;

Διαθέτοντας τεχνογνωσία 30 ετών, η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΙΛΟΘΕΗ έρχονται στο χώρο σας και αναλαμβάνει αποφράξεις αποχετεύσεων, καθαρισμούς αγωγών, αποφράξεις και πλύσιμο στεγανών σε ανταγωνιστικές τιμές, εξυπηρετώντας όλη την Αθήνα και τη Φιλοθέη.

Λίγα λόγια για την περιοχή της Φιλοθέης

Η Φιλοθέη είναι συνοικισμός του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού στο Βόρειο Τομέα της Αθήνας της Περιφέρειας Αττικής. Ιδρύθηκε το 1934 και βρίσκεται περίπου 6,7 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας. Στην απογραφή του 2001 είχε πραγματικό πληθυσμό 7.310 κατοίκων. Το ρέμα της Φιλοθέης, το πλούσιο πράσινο και οι διάφορες εγκαταστάσεις της περιοχής όπως, τα άλση, το γήπεδο αντισφαίρισης, ο στίβος, η λέσχη προσκόπων και οι διάφορες διαδρομές αθλητικές και περιπάτου, διαμορφώνουν τον χαρακτήρα και δικαιολογούν τον χαρακτηρισμό που της έχει αποδοθεί ως κηπούπολη.

Η Φιλοθέη συνορεύει με το Γαλάτσι, το Παλαιό Ψυχικό, τη Νέα Ιωνία, το Χαλάνδρι και το Μαρούσι.

Έλεγχος Σωληνώσεων με Κάμερα – Κάμερα Φιλοθέη

Διαθέτοντας σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό στον τομέα των αποφράξεων αντιμετωπίζουμε κάθε είδους πρόβλημα απόφραξης μικρής ή μεγάλης έκτασης δίνοντας σας οριστική λύση στα θέματα της αποχέτευσης. Χρησιμοποιώντας τις ειδικές κάμερες εντοπίζουμε σε πιο σημείο έχει φράξει η παροχή νερού γνωρίζοντας με ακρίβεια το σημείο επέμβασης.

Οι υπερσύγχρονες διαγνωστικές κάμερες, μας βοηθούν να επιλύσουμε κάθε πρόβλημα που σχετίζεται με βουλωμένες σωληνώσεις. Συνήθως για να βρεθεί η αιτία που έχει φράξει το δίκτυό σας χρειάζεται σκάψιμο και επιθεώρηση των σωληνώσεων που θεωρούνται φραγμένες. Με τις κάμερες που χρησιμοποιούμε στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΙΛΟΘΕΗ η αναστάτωση και η βρωμιά που προκαλούνται από το σκάψιμο είναι παρελθόν.

Με λίγες μόνο κινήσεις η εύκαμπτη κάμερα μπορεί να εισχωρήσει και στα πιο περίπλοκα δίκτυα και να μας δείξει μέσω εικόνας και βίντεο τι μπλοκάρει την αποχέτευσή σας. Με αυτόν τον τρόπο, η δουλειά μας γίνεται πιο εύκολη και η αποκατάσταση της βλάβης γίνεται σε πολύ λιγότερο χρόνο. Μόλις γίνει η επιδιόρθωση του φραγμένου σωλήνα, ο χώρος σας θα είναι καθαρός και έτοιμος να τον χρησιμοποιήσετε.

Επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό κέντρο της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΙΛΟΘΕΗ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία διάγνωσης σωληνώσεων με κάμερα.

 

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΦΙΛΟΘΕΗ

Συντήρηση Αποχετεύσεων – Αποφράξεις Φιλοθέη

Έχετε την υποψία δυσοσμιών που προέρχονται από το σύστημα αποχέτευσης ή τα σιφόνια σας; Η εταιρία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΙΛΟΘΕΗ αναλαμβάνει τον καθαρισμό του αποχετευτικού συστήματος του κτιρίου σας σε μηνιαία βάση προσφέροντας ταυτόχρονα και έναν ετήσιο ΔΩΡΕΑΝ καθαρισμό της αποχέτευσης σας.

Είτε είσαστε ιδιώτης είτε επαγγελματίας ιδιοκτήτης κάποιας επιχείρησης, γνωρίζετε ότι ένα πρόβλημα στην αποχέτευσή σας δημιουργεί πολλά προβλήματα. Μια φραγμένη αποχέτευση ή μια διαρροή μπορεί να αποτελέσει την αιτία που θα προκαλέσει αναστάτωση στο χώρο σας και ίσως θα είναι η αιτία που θα χάσετε πελάτες από την επιχείρησή σας.

Επειδή κανένας δεν επιθυμεί να συμβούν όλα τα παραπάνω, καλό θα ήταν να φροντίζετε για τη σωστή καθαριότητα και τη συντήρηση του δικτύου σας. Είναι γεγονός πως οι προληπτικοί έλεγχοι και συντηρήσεις θα διατηρήσουν την υγεία του δικτύου και θα απομακρύνουν τις πιθανότητες μιας μεγάλης βλάβης.

Εμπιστευτείτε την ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΦΙΛΟΘΕΗ και αφήστε μας να αναλάβουμε τον τακτικό καθαρισμό της αποχέτευσής σας. Συντηρώντας τα φρεάτια και το σύστημα αποχέτευσης σε τακτική βάση απομακρύνετε το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί κάποιο μεγάλο πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις τακτικές συντηρήσεις της αποχέτευσής σας επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό μας κέντρο.

Άντληση υδάτων – Αποφράξεις Φιλοθέη

Άλλη μια υπηρεσία που προσφέρουμε στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΙΛΟΘΕΗ είναι η άντληση υδάτων. Στη δυσάρεστη περίπτωση που θα χρειαστείτε άντληση υδάτων, η εταιρία μας θα είναι δίπλα σας σε λίγα μόλις λεπτά. Ανταποκρινόμαστε άμεσα σε κλήσεις που αφορούν άντληση υδάτων διότι μπορεί μια πλημμύρα να είναι επικίνδυνη για εσάς και την οικογένειά σας.

Αναλαμβάνουμε επίσης και τον καθαρισμό μούχλας και υγρασίας από το χώρο σας σε περίπτωση που τα λιμνάζοντα νερά έχουν δημιουργήσει εστία μόλυνσης. Η μούχλα είναι βλαβερή για την υγεία του ανθρώπου και μπορεί να προκαλέσει αναπνευστικά προβλήματα.

Εάν έχετε υποψία διαρροής στο χώρο σας, μην καθυστερήσετε να μας καλέσετε. Όσο περνάει η ώρα τόσο πιο μεγάλη θα είναι η καταστροφή που θα προκαλέσει η εισροή νερού στο χώρο σας. Μόλις αντιληφθείτε πλημμύρα ή διαρροή καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΙΛΟΘΕΗ ανεξάρτητα από τη μέρα και την ώρα και θα είμαστε δίπλα σας το συντομότερο.

Γιατί να επιλέξετε την Αποφράξεις Φιλοθέη;

Είναι γεγονός πως στη σύγχρονη εποχή υπάρχουν στην αγορά πολλές εταιρίες που πραγματοποιούν αποφράξεις. Δεν μπορείτε να είστε σίγουροι όμως για τις υπηρεσίες που παρέχουν και την αποτελεσματικότητά τους. Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΙΛΟΘΕΗ, είμαστε σίγουροι πως θα διαλέγατε μια αποφρακτική εταιρία η οποία σας παρέχει αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες της.

Για αυτό το λόγο, αποφασίσαμε να σας παρουσιάσουμε τους λόγους για τος οποίους πρέπει να επιλέξετε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΙΛΟΘΕΗ.

 • Η ομάδα μας αποτελείται από επαγγελματίες στις αποφράξεις. Το προσωπικό μας είναι άρτια εκπαιδευμένο και είναι ικανό να πραγματοποιήσει και τις πιο δύσκολες αποφράξεις.
 • Παρέχουμε οικονομικές αποφράξεις. Οι τιμές μας παραμένουν συνεχώς σταθερές διότι έχουμε κατανόηση για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει κάθε οικογένεια.
 • Βρισκόμαστε στο χώρο των αποφράξεων εδώ και 30 χρόνια. Η εμπειρία μας είναι αρκετή για να σας πείσει ότι είμαστε η κατάλληλη ομάδα για την πραγματοποίηση αποφράξεων.
 • Παρέχουμε ποικιλία υπηρεσιών που κυμαίνεται από αποφράξεις κουζίνας και μπάνιου μέχρι αντλήσεις υδάτων και πλύσιμο στεγανών. Επίσης παρέχουμε μηνιαία προγράμματα συντήρησης αποχέτευσης.
 • Βρισκόμαστε άμεσα κοντά σας. Ο πολυάριθμος στόλος των οχημάτων μας, μας επιτρέπει να βρεθούμε γρήγορα κοντά σας ανεξάρτητα από το φόρτο εργασίας μας.
 • Διαθέτουμε σύγχρονα μηχανήματα απόφραξης και άντλησης υδάτων με τα οποία πραγματοποιούμε αποτελεσματικές επιδιορθώσεις σε βλάβες του αποχετευτικού.
 • Στην εταιρία μας Αποφράξεις Αντωνίου στη Φιλοθέη έχουμε εξυπηρετήσει δεκάδες πελάτες οι οποίοι μας προτιμούν και μας συστήνουν ανεπιφύλακτα.

Συχνές ερωτήσεις – Αποφράξεις Φιλοθέη

Στα τόσα χρόνια λειτουργίας της εταιρίας μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΙΛΟΘΕΗ  παρατηρήσαμε ότι οι πελάτες μας εκφράζουν συχνά απορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας. Πολλές φορές οι ερωτήσεις αυτές είναι κοινές. Επειδή λοιπόν δεν έχουμε πάντα τη δυνατότητα να απαντήσουμε αναλυτικά στις ερωτήσεις σας, συγκεντρώσαμε παρακάτω τις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις που δεχόμαστε.

 1. Πόσο στοιχίζει μια απόφραξη;
 2. Γιατί βουλώνει η λεκάνη της τουαλέτας;
 3. Πως μπορώ να καθαρίσω την αποχέτευσή μου;

Πόσο στοιχίζει μια απόφραξη; – Αποφράξεις Φιλοθέη

Αναγνωρίζοντας τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει κάθε ελληνική οικογένεια  διατηρούμε τις τιμές μας χαμηλές σταθερά χωρίς να τις αυξάνουμε. Η πιο οικονομική υπηρεσία που διαθέτουμε είναι η απόφραξη νιπτήρα και στοιχίζει 20 ευρώ.

Ανάλογα με τις υπηρεσίες απόφραξης που θα χρειαστείτε θα διαμορφωθεί και η τελική τιμή που θα πληρώσετε. Για παράδειγμα εάν χρειάζεστε απόφραξη σε δυο νιπτήρες τότε το κόστος υπολογίζεται ανάλογα. Επίσης, εάν οι έμπειροι τεχνικοί μας εντοπίσουν κάποιο άλλο σφάλμα στο δίκτυό σας, θα σας ενημερώσουν και θα συζητήσουν μαζί σας την πιο ευνοϊκή λύση για την επιδιόρθωσή του.

Εμπιστευτείτε την αποφρακτική εταιρία  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΙΛΟΘΕΗ και δείτε το αποχετευτικό σας δίκτυο να βελτιώνεται και να μην παρουσιάζει πλέον προβλήματα. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση είμαστε στη διάθεσή σας μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου.

Γιατί βουλώνει η λεκάνη της τουαλέτας; – Αποφράξεις Φιλοθέη

Η λεκάνη της τουαλέτας είναι από τα πιο συχνά προβλήματα που παρουσιάζονται στο χώρο των αποφράξεων. Σύμφωνα με την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΙΛΟΘΕΗ συνήθως σε σπίτια και επιχειρήσεις, η τουαλέτα αντιμετωπίζεται ως κάδος απορριμάτων με αποτέλεσμα να βουλώνει πολύ συχνά.

Σας συμβουλεύουμε να φροντίζετε υπεύθυνα το δίκτυό σας και να μην το αντιμετωπίζετε ως χωματερή. Όταν απορρίπτετε χαρτιά, πάνες μωρών, γυναικεία προϊόντα υγιεινής και άλλα αντικείμενα τότε η λεκάνη σας θα βουλώσει. Ακόμα και μια φορά να πετάξετε χαρτί επιβαρύνετε το δίκτυό σας διότι το κομμάτι αυτό μπορεί να κολλήσει στα τοιχώματα και να φράξει τος σωληνώσεις σας.

Εάν κάνετε σωστή χρήση της τουαλέτας σας και την καθαρίζετε με το σωστό τρόπο αλλά παρόλα αυτά εκείνη βουλώνει, τότε καλό θα ήταν να επικοινωνήσετε με μια αποφρακτική εταιρία. Είναι πιθανό να υπάρχει κάποια βλάβη στο σύστημα ή κάποιο αντικείμενο να παρεμποδίζει τη σωστή λειτουργία του δικτύου σας.

Πως μπορώ να καθαρίσω την αποχέτευση μου; – Αποφράξεις Φιλοθέη

Εάν επιθυμείτε να καθαρίσετε την αποχέτευσή σας ανάμεσα από τις επαγγελματικές συντηρήσεις που πραγματοποιεί η εταιρία μας τότε και θα ήταν να ακολουθήσετε τα βήματα που σας προτείνει η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΙΛΟΘΕΗ.

Εάν έχετε παρατηρήσει οσμές που προέρχονται από τους νεροχύτες ή τα σιφόνια δε σημαίνει αυτόματα ότι χρειάζεστε απόφραξη. Μπορείτε να καθαρίσετε μόνοι σας την αποχέτευσή σας (τουλάχιστον επιφανειακά). Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι να μη χρησιμοποιήσετε εργαλεία για να επέμβετε και να καθαρίσετε το δίκτυο. Αυτή είναι δουλειά που πρέπει να αφήσετε στους ειδικούς για να μην προκαλέσετε ζημιές στο σύστημα.

Ο πιο απλός τρόπος καθαρισμού του νιπτήρα είναι το ζεστό νερό και το απορρυπαντικό πιάτων. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε νερό με αλάτι και λεμόνι. Η οξύτητα  και το άρωμα του λεμονιού είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά στον καθαρισμό της αποχέτευσης του νεροχύτη στην κουζίνα σας.

Εάν επιθυμείτε να καθαρίσετε το σιφόνι του μπάνιου τότε θα χρειαστείτε μαγειρική σόδα, ξύδι και μαλακτικό ρούχων. Αφού ξεβιδώσετε το σιφόνι ρίξτε νερό για να καθαρίσετε τις πρώτες βρομιές. Συνεχίστε ρίχνοντας τη σόδα και το ξύδι και τρίψτε τα τοιχώματα με μια παλιά οδοντόβουρτσα. Αφού ξεπλύνετε με άφθονο νερό επαναλάβετε μέχρι το νερό να γίνει καθαρό. Τέλος ρίξτε μισό καπάκι μαλακτικό ρούχων και αφήστε το όλη τη νύχτα. Το πρωί ξεπλύνετε και οι οσμές θα έχουν εξαφανιστεί!

Μια έξυπνη συμβουλή είναι κατά τη διάρκεια του καθαρισμού, να ανοίξετε τη βρύση της μπανιέρας για να μην υπερχειλίσει το σιφόνι και να ρέει το νερό πιο εύκολα. Εάν δείτε ότι δεν είναι αποτελεσματικός ο τρόπος που καθαρίζετε μόνοι σας το σιφόνι, ίσως να έχει πολλά κατάλοιπα και να χρειάζεται επαγγελματικό καθαρισμό. Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΙΛΟΘΕΗ για να προγραμματίσετε συντήρηση του δικτύου σας.

Αποφράξεις Φιλοθέη – Επικοινωνία

Καλέστε μας καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο και ένας εκπρόσωπός μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.

Περιοχές Εξυπηρέτησης Αποφράξεων – Αποφράξεις Φιλοθέη

Η εταιρία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΙΛΟΘΕΗ αποτελεί πρώτο όνομα στον Ελλαδικό χώρο στις αποφράξεις αποχετεύσεων, στο καθαρισμό αγωγών και στο πλύσιμο στεγανών, η εταιρία Αποφράξεις Αθήνα πραγματοποιεί όχι μόνο αποφράξεις στη Φιλοθέη αλλά και σε Αθήνα και Αττική με τιμές που ξεκινούν από 20 ευρώ. Ενδεικτικές περιοχές κάλυψης:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button