ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ 

210.80.55.866

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€!

Η αποφρακτική εταιρεία Αποφράξεις Διόνυσος αναλαμβάνει αποφράξεις στο Διόνυσο, καθαρισμούς αγωγών συντήρηση φρεατίων και άλλες υπηρεσίες αποφράξεων. Διαθέτουμε σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό όπως σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα μεγάλα βυτιοφόρα και μεγάλα φορτηγά ώστε να μπορούμε άμεσα να επιλύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε.

Οι επαγγελματίες τεχνικοί μας έχουν εκτεταμένη εκπαίδευση και εμπειρία σε όλες τις πτυχές του καθαρισμού των αποχετεύσεων, της επιθεώρησης της αποχέτευσης, των αποφράξεων και των προληπτικών συντηρήσεων. Τα φορτηγά μας είναι πλήρως εξοπλισμένα για να εντοπίσουμε και να διορθώσουμε το πρόβλημα σας με μια επίσκεψη στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Η Αποφράξεις Διόνυσος προσφέρει την πιο σύγχρονη τεχνολογία για τον καθαρισμό αποχετεύσεων και φρεατίων. Μπορούμε να εντοπίσουμε αμέσως ένα επιβαρυμένο δίκτυο αποχέτευσης χρησιμοποιώντας το σύστημα επιθεώρησης με κάμερα διάγνωσης.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ


Πέρα από τις γενικές αποφράξεις όσον αφορά την συντήρηση των αποχετεύσεων για να προλάβουμε κάθε πρόβλημα και φράξιμο σωληνώσεων πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια εξαμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε δικτύου αποχέτευσης.

Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού επαγγελματία αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης και συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας. Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας άμεσα και αξιόπιστα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ Ποιες υπηρεσίες αποφράξεων παρέχουμε στον Διόνυσο;

 • Αποφράξεις Φρεατίων Διόνυσος – 210.80.55.866
 • Απόφραξη Νεροχύτη Διόνυσος – 210.80.55.866
 • Απόφραξη Υδρορροής Διόνυσος – 210.80.55.866
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Διόνυσος – 210.80.55.866
 • Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Διόνυσος– 210.80.55.866
 • Καθαρισμός Φρεατίων Διόνυσος – 210.80.55.866
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Διόνυσος – 210.80.55.866
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Διόνυσος – 210.80.55.866
 • Απολυμάνσεις Διόνυσος– 210.80.55.866
 • Απεντομώσεις Διόνυσος – 210.80.55.866
 • Μυοκτονίες Διόνυσος – 210.80.55.866

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΛΕΚΑΝΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ

Αναρωτιέστε γιατί βούλωσε η λεκάνη της τουαλέτας σας; Η βουλωμένη λεκάνη συνήθως προέρχεται από τις μεγάλες ποσότητες χαρτιού υγείας το οποίο πέφτει στη λεκάνη και με το καιρό συσσωρεύεται στο εσωτερικό των σωληνώσεων. Βέβαια αρκετές είναι και οι φορές που άλλου είδους μικροαντικείμενα βουλώνουν την αποχέτευση της τουαλέτας με διάφορα μικροαντικείμενα ακόμα και με σερβιέτες που πετιούνται μέσα στη λεκάνη.

Όσο περίεργο και να ακούγεται αυτό η εταιρεία αποφράξεις Διόνυσος έχουν βρει πολλά περίεργα αντικείμενα στις σωληνώσεις και ειδικά σε χώρους εστίασης. Πριν καλέσετε την αποφρακτική εταιρεία Διόνυσος μην χρησιμοποιήσετε διάφορα χημικά σκευάσματα του εμπορίου και αφήστε τους ειδικούς να έρθουν και να επιλύσουν άμεσα τη βουλωμένη λεκάνη σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ

Στην εταιρεία μας, ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ θα βρείτε τους πιο αξιόπιστους, πιο έμπειρους και αξιολογημένους επαγγελματίες στον τομέα των αποφράξεων σωληνώσεων και αποχετεύσεων. Μπορούν άμεσα να βρουν το πρόβλημα για τις βουλωμένες σωληνώσεις της τουαλέτας σας για να σας εξυπηρετήσουν με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο στο Διόνυσο.

Ο Διόνυσος (Δημοτική Κοινότητα Διονύσου – Δημοτική Ενότητα ΔΙΟΝΥΣΟΥ), ανήκει στον δήμο ΔΙΟΝΥΣΟΥ της Περιφερειακής Ενότητας ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ που βρίσκεται στην Περιφέρεια Αττικής, σύμφωνα με τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας όπως διαμορφώθηκε με το πρόγραμμα “Καλλικράτης”.

Η επίσημη ονομασία είναι “ο Διόνυσος”. Έδρα του δήμου είναι ο Άγιος Στέφανος και ανήκει στο γεωγραφικό διαμέρισμα Στερεάς Ελλάδας.

Κατά τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας με το σχέδιο “Καποδίστριας”, μέχρι το 2010, ο Διόνυσος ανήκε στο Τοπικό Διαμέρισμα Διονύσου, του πρώην Δήμου ΔΙΟΝΥΣΟΥ του Νομού ΑΤΤΙΚΗΣ.

Τα συνεργεία μας των ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ διαθέτουν εξελιγμένο εξοπλισμό για τις αποφράξεις, έτσι ώστε να μη χρειαστεί να κάνετε το παραμικρό, για να λυθεί το πρόβλημά σας. Μπορούν να έρθουν στο χώρο σας άμεσα και να αντιμετωπίσουν την εργασία σας με πλήρη υπευθυνότητα και επαγγελματισμό.

Απόφραξη στον Διόνυσο και καθαρισμός με jet υψηλής πίεσης

Τα συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης (waterjet)  αποφράζουν ακαριαία και καθαρίζουν όλα τα τοιχώματα των σωληνώσεων που έχουν πιάσει πουρί από τα λίπη. Τα μηχανήματα υδροβολής υψηλής πίεσης εκτοξεύουν νερό μέσω μιας ειδικής κεφαλής που κινείται περιστροφικά και έτσι ξεβουλώνουν και τα πιο δύσκολα προβλήματα φραγής αγωγών.

Παράλληλα, αφαιρούν και όλα τα ιζήματα και τα αδρανή υλικά από τις σωληνώσεις όπως κλαδάκια, σκουπίδια και χώματα ή χαλίκια. Κάθε αποφρακτικό αυτοκίνητο είναι εξοπλισμένο με ειδικό πιεστικό μηχάνημα υδροβολής τελευταίας τεχνολογίας και υψηλής απόδοσης.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΑ


Καλέστε μας καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο και ένας εκπρόσωπός μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ

Όντας πρωτοπόρος εταιρία στον Ελλαδικό χώρο στις αποφράξεις αποχετεύσεων, στο καθαρισμό αγωγών και στο πλύσιμο στεγανών, η εταιρία Αποφράξεις Αθήνα πραγματοποιεί όχι μόνο αποφράξεις στον Διόνυσο αλλά και σε Αθήνα και Αττική με τιμές που ξεκινούν από 20 ευρώ. Ενδεικτικές περιοχές κάλυψης ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button