ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΥΛΩΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΥΛΩΝΑ 

210.80.55.866

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΥΛΩΝΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€!

Η αποφρακτική εταιρία Αποφράξεις Αυλώνας αναλαμβάνει αποφράξεις αποχετεύσεων εξυπηρετώντας την περιοχή του Αυλώνα αλλά και ολόκληρη την Αθήνα.

Με πολυετής εμπειρία στον χώρο και πάντα υπό την εποπτεία μας πραγματοποιεί άμεσα και υπεύθυνα κάθε απόφραξη.

Το έμπειρο, εξειδικευμένο προσωπικό τηςΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΥΛΩΝΑ έχουν κερδίσει εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια την εμπιστοσύνη των πελατών. Διαθέτοντας υπερσύγχρονα μηχανήματα καθαρισμού αποχετεύσεων, η εταιρεία εγγυάται άμεσα αποτελέσματα σε εξαιρετικά φιλικές τιμές. Παράλληλα, πραγματοποιεί συντηρήσεις και καθαρισμούς αγωγών από λίπη, χώμα και ρίζες με υδροβολή.

Το εξειδικευμένο συνεργείο μας αναλαμβάνει καθαρισμούς αγωγών, αποφράξεις και πλύσιμο στεγανών, καλύπτοντας όλη την Αθήνα. Διαθέτουμε σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα με λάστιχα μισής και 1 ίντσας, καθώς και βυτιοφόρα για κάθε τυχόν άντληση καθαρισμό σηπτικών φρεατίων και άντληση χώρων από τυχόν πλημμύρες. Επίσης διαθέτουμε ειδικές κάμερες, πραγματοποιούμε ελέγχους σωληνώσεων κτιρίων, για τυχόν φθορές, σπασίματα ή διαρροές.

Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά έχουν καταστήσει την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΥΛΩΝΑ ένα από τα πιο σημαντικά ονόματα στον χώρο. Απόδειξη γι’ αυτό αποτελεί το ευρύ πελατολόγιο μας, που περιλαμβάνει τόσο μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες, όσο και δημόσιους οργανισμούς.

Ενημερωθείτε αναλυτικά, για τις υπηρεσίες μας και επικοινωνήστε μαζί μας 24 ώρες το 24ωρο. Προσφέρουμε τις πιο χαμηλές τιμές στην αγορά στις αποφράξεις και οι τιμές μας είναι πραγματικές!

Υπηρεσίες Αποφράξεων στον Αυλώνα


Με σημείο αναφοράς την πολυετή εμπειρία μας, η εταιρία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΥΛΩΝΑ παρέχει υψηλής ποιότητας και αξιόπιστες υπηρεσίες σε ένα ευρύ δίκτυο πελατών που μας εμπιστεύεται σταθερά τα τελευταία 20 χρόνια σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής.

Από τις τοπικές υπηρεσίες στην Αυλώνα, τους δήμους και τις επιχειρήσεις το όνομα μας είναι συνώνυμο των αποφράξεων.

 • Αποφράξεις Φρεατίων Αυλώνας – 210.80.55.866
 • Απόφραξη Νεροχύτη Αυλώνας – 210.80.55.866
 • Απόφραξη Υδρορροής Αυλώνας – 210.80.55.866
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Αυλώνας – 210.80.55.866
 • Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Αυλώνας – 210.80.55.866
 • Καθαρισμός Φρεατίων Αυλώνας – 210.80.55.866
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Αυλώνας – 210.80.55.866
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Αυλώνας – 210.80.55.866
 • Απολυμάνσεις Αυλώνας – 210.80.55.866
 • Απεντομώσεις Αυλώνας – 210.80.55.866
 • Μυοκτονίες Αυλώνας – 210.80.55.866

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΥΛΩΝΑ Αποφράξεις Αποχετεύσεων

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με την αποχέτευση του νεροχύτη σας; Έχει βουλώσει το δίκτυο σωληνώσεων του οικήματός σας ή του επαγγελματικού σας χώρου;

Διαθέτοντας τεχνογνωσία 30 ετών ερχόμαστε στο χώρο σας και αναλαμβάνουμε αποφράξεις αποχετεύσεων, καθαρισμούς αγωγών, αποφράξεις και πλύσιμο στεγανών σε ανταγωνιστικές τιμές, εξυπηρετώντας όλη την Αθήνα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΥΛΩΝΑ Έλεγχος με Κάμερα

Διαθέτοντας σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΥΛΩΝΑ στον τομέα των αποφράξεων αντιμετωπίζουμε κάθε είδους πρόβλημα απόφραξης μικρής ή μεγάλης έκτασης δίνοντας οριστική λύση. Κάνοντας χρήση ειδικών καμερών εντοπίζουμε σε πιο σημείο έχει φράξει η παροχή νερού γνωρίζοντας με ακρίβεια το σημείο επέμβασης.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΥΛΩΝΑ Μηνιαίες Συντηρήσεις Αποχετεύσεων

Έχετε την υποψία δυσοσμιών προερχόμενες από το σύστημα αποχέτευσης; Η εταιρία μας αναλαμβάνει τον καθαρισμό του αποχετευτικού συστήματος του κτιρίου σας σε μηνιαία βάση προσφέροντας ταυτόχρονα και σε ετήσια βάση έναν ΔΩΡΕΑΝ καθαρισμό της αποχέτευσης σας στην Αυλώνα.

Συντηρώντας τα φρεάτια και το σύστημα αποχέτευσης σε τακτική βάση απομακρύνετε το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί κάποιο μεγάλο πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΥΛΩΝΑ Λίγα λόγια για την Αυλώνα Αττικής

Ο Αυλώνας είναι το όριο της Β.Α. Αττικής με τη Βοιωτία. Είναι κτισμένο στους πρόποδες των βορείων όγκων της Πάρνηθας και απέχει 45 χλμ. από την Αθήνα. Ο Αυλώνας στα παλαιότερα χρόνια είχε το όνομα Σάλεσι ή Σαλέσιον ή Σαλισάτ(ι), που είναι αρβανίτικοι όροι. Για πρώτη φορά παρουσιάστηκε επίσημα στην οικιστική ιστορία της νεώτερης Ελλάδας το 1844 και υπαγόταν διοικητικά στο Δήμο Περαίας, ο οποίος το 1871 πήρε την αρχαία ονομασία Ωρωπός. Το Κακοσάλεσι είναι μεταγενέστερη ονομασία, γνωστή τουλάχιστον από το 1838. Το συνθετικό «Κακο» προσδιορίζει το δυσχερές, εκφράζοντας έτσι τις δυσκολίες που αντιμετώπιζαν οι περαστικοί στο δρόμο από τη Χαλκίδα προς την Αθήνα και αντίστροφα.

Ο Αυλώνας ήταν χωριό αγροτικής και κτηνοτροφικής ασχολίας, παράλληλα όμως διέθετε πλούσιες καλλιέργειες ελαιοδένδρων, αμπελιών, οπωροκηπευτικών, σιτηρών και φρούτων. Τα τελευταία χρόνια η γεωργική γη περιορίζεται συνεχώς με την εγκατάσταση βιομηχανικών και βιοτεχνικών μονάδων χαμηλής όχλησης. Από τον Αυλώνα διέρχονται το κεντρικό σιδηροδρομικό δίκτυο και η Εθνική οδός που συνδέει την Αθήνα με τη Θεσσαλονίκη.

Ο πληθυσμός σύμφωνα με την απογραφή του 2001 ανέρχεται στους 5.184 κατοίκους, αριθμός που φτάνει τους 7.500 περίπου αν λάβει κανείς υπ’ όψιν τους οικονομικούς μετανάστες, τους εργαζόμενους στα διοικητικά όρια του καθώς και το ότι φιλοξενεί το Κ.Ε.Τ.Θ. Αυλώνα, ένα από τα μεγαλύτερα στρατόπεδα των Βαλκανίων

Αποφράξεις Αυλώνας Επικοινωνία


Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να μπορείτε να μεταφέρετε το πρόβλημά σας σε ένα φυσικό πρόσωπο αντί να παλεύεται να βγάλετε άκρη μέσα από ηχογραφημένα μηνύματα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΥΛΩΝΑ Περιοχές Εξυπηρέτησης Αποφράξεων

Όντας πρωτοπόρος εταιρία στον Ελλαδικό χώρο στις αποφράξεις αποχετεύσεων, στο καθαρισμό αγωγών και στο πλύσιμο στεγανών, η εταιρία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΥΛΩΝΑ πραγματοποιεί όχι μόνο αποφράξεις στον Αυλώνα αλλά και σε Αθήνα και Αττική με τιμές που ξεκινούν από 20 ευρώ. Ενδεικτικές περιοχές κάλυψης:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button