ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ 

210.55.62.266

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€!

Για αποφράξεις αποχετεύσεων και σωληνώσεων, καλέστε την Αποφραξεις Ασπροπυργος. Μερικές από τις κορυφαίες υπηρεσίες αποφράξεων που προσφέρουμε:

 • Ξεβούλωμα φρεατίου Ασπρόπυργος
 • απόφραξη νεροχύτη κουζίνας Ασπρόπυργος
 • απόφραξη νιπτήρα μπάνιου Ασπρόπυργος
 • απόφραξη κάθετης υδρορροής Ασπρόπυργος
 • άντληση υδάτων Ασπρόπυργος
 • διάγνωση με κάμερα Ασπρόπυργος
 • απόφραξη σιφονιού Ασπρόπυργος
 • ξεβούλωμα μπανιέρας Ασπρόπυργος

Η Αποφράξεις Ασπρόπυργος αναλαμβάνει αποφράξεις αποχετεύσεων εξυπηρετώντας όλη την περιοχή του Ασπρόπυργου αλλά και κάθε άλλη περιοχή της Αθήνας.

Με πολυετής εμπειρία στον χώρο και πάντα υπό την εποπτεία μας πραγματοποιεί άμεσα και υπεύθυνα σε όλων των ειδών τις αποφράξεις.

Το έμπειρο, εξειδικευμένο προσωπικό της αποφρακτικής εταιρείας Αποφράξεις Ασπρόπυργος έχουν κερδίσει εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια την εμπιστοσύνη των πελατών. Διαθέτοντας υπερσύγχρονα μηχανήματα καθαρισμού αποχετεύσεων, η εταιρεία εγγυάται άμεσα αποτελέσματα σε εξαιρετικά φιλικές τιμές. Παράλληλα, πραγματοποιεί συντηρήσεις και καθαρισμούς αγωγών από λίπη, χώμα και ρίζες με υδροβολή.

Το εξειδικευμένο συνεργείο της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ  αναλαμβάνει καθαρισμούς αγωγών, αποφράξεις και πλύσιμο στεγανών, καλύπτοντας όλη την Αθήνα. Διαθέτουμε σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα με λάστιχα μισής και 1 ίντσας, καθώς και βυτιοφόρα για κάθε τυχόν άντληση καθαρισμό σηπτικών φρεατίων και άντληση χώρων από τυχόν πλημμύρες. Επίσης διαθέτουμε ειδικές κάμερες, πραγματοποιούμε ελέγχους σωληνώσεων κτιρίων, για τυχόν φθορές, σπασίματα ή διαρροές.

Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά έχουν καταστήσει την εταιρεία μας ένα από τα πιο σημαντικά ονόματα στον χώρο. Απόδειξη γι’ αυτό αποτελεί το ευρύ πελατολόγιο μας, που περιλαμβάνει τόσο μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες, όσο και δημόσιους οργανισμούς.

Ενημερωθείτε, αναλυτικά, για τις υπηρεσίες μας και επικοινωνήστε μαζί μας 24 ώρες το 24ωρο. Προσφέρουμε τις πιο χαμηλές τιμές στην αγορά!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ Προβλήματα με το αποχετευτικό δίκτυο


Τα προβλήματα με το υδραυλικό δίκτυο των αποχετεύσεων είναι πάρα πολύ συχνά και αυτό οφείλετε πέρα από την ηλικία του κτιρίου και των υδραυλικών εγκαταστάσεων και από την κακή χρήση αυτών. Κάποια από τα πιο συχνά προβλήματα με τα οποία έρχεται αντιμέτωπο το προσωπικό μας σε καθημερινή βάση είναι τα ακόλουθα:

 • Ασπρόπυργος βουλωμένοι νιπτήρες
 • Ασπρόπυργος βουλωμένες τουαλέτες
 • Ασπρόπυργος βουλωμένες ντουζιέρες
 • Ασπρόπυργος βουλωμένες μπανιέρες
 • Ασπρόπυργος βουλωμένα φρεάτια

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ Αποφρακτικές υπηρεσίες

Με σημείο αναφοράς την πολυετή εμπειρία μας, η εταιρία Αποφράξεις Ασπρόπυργος παρέχει υψηλής ποιότητας και αξιόπιστες υπηρεσίες σε ένα ευρύ δίκτυο πελατών που μας εμπιστεύεται σταθερά τα τελευταία 30 χρόνια.

Αποφράξεις Αποχετεύσεων Ασπρόπυργος

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με την αποχέτευση του νεροχύτη σας; Έχει βουλώσει το δίκτυο σωληνώσεων του οικήματός σας ή του επαγγελματικού σας χώρου;

Διαθέτοντας τεχνογνωσία 30 ετών ερχόμαστε στο χώρο σας στον Ασπρόπυργο και αναλαμβάνουμε αποφράξεις αποχετεύσεων, καθαρισμούς αγωγών, αποφράξεις και πλύσιμο στεγανών σε ανταγωνιστικές τιμές, εξυπηρετώντας ολόκληρο το εικοσιτετράωρο.

Ο Ασπρόπυργος (πρώην «Καλύβια Χασιάς») πόλη της άλλοτε επαρχίας Μεγαρίδας, στην Δυτική Αττική και αποτελεί έδρα του ομώνυμου δήμου. Ο πληθυσμός του Ασπροπύργου είναι 30.251 κάτοικοι, σύμφωνα με την Απογραφή του 2011, και αποτελεί τον δεύτερο μεγαλύτερο σε πληθυσμό δήμο της Δυτικής Αττικής μετά το Δήμο Μεγαρέων. Βρίσκεται ανατολικά της Ελευσίνας, δίπλα στον αρχαίο δήμο Θρίας της Οινηίδας φυλής της Αρχαίας Αθήνας, εξ ου και η ονομασία της γύρω περιοχής σε Θριάσιο Πεδίο. Απέχει από το κέντρο της Αθήνας περίπου 18 χιλιόμετρα και από την Ελευσίνα περίπου 5 χιλιόμετρα με τις οποίες συνδέεται οδικά και σιδηροδρομικά, παλαιότερα με τη σιδηροδρομική γραμμή ΣΠΑΠ (Πειραιώς-Αθηνών-Πελοποννήσου) και σήμερα και με τον προαστιακό σιδηρόδρομο.

Στον Ασπρόπυργο και ειδικότερα στη νότια προέκτασή του που φθάνει μέχρι το κόλπο της Ελευσίνας («παραλία Ασπροπύργου»), βρίσκονται σήμερα μεγάλες βιομηχανικές και πετρελαϊκές εγκαταστάσεις με κυρίαρχα τα διυλιστήρια Ασπροπύργου, καθώς επίσης ναυτικές εγκαταστάσεις όπως η Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ασπροπύργου και η Σχολή Σωστικών και Πυροσβεστικών Μέσων του εμπορικού ναυτικού και κάποιες στρατιωτικές εγκαταστάσεις. Το 1955 αριθμούσε περίπου 5000 κατοίκους.

Παραλία Ασπροπύργου ονομάζεται η παραλιακή ζώνη του δήμου. Εκτείνεται κατά μήκος της Ιεράς Οδού και βρίσκεται ανάμεσα στον ναυπηγειακό χώρο του Σκαραμαγκά και την παραλία της Ελευσίνας. Η σημερινή της εικόνα δείχνει ότι έχει αναπτυχθεί εμπορικά καθώς λειτουργούν ψαροταβέρνες και καφετέριες.Στην παραλία πάντως απαγορεύεται το κολύμπι.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ Διάγνωση Σωληνώσεων

Διαθέτοντας σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό στον τομέα των αποφράξεων αντιμετωπίζουμε κάθε είδους πρόβλημα απόφραξης μικρής ή μεγάλης έκτασης δίνοντας οριστική λύση. Κάνοντας χρήση ειδικών καμερών εντοπίζουμε σε πιο σημείο έχει φράξει η παροχή νερού γνωρίζοντας με ακρίβεια το σημείο επέμβασης.

Στη διάθεση του προσωπικού μας βρίσκονται τόσο οι τελευταίας τεχνολογίας κάμερες όσο και ο ειδικός εξοπλισμός με τα μόνιτορ που εξυπηρετούν στο να μπορούν τα μέλη του συνεργείου μας να εξετάσουν την εικόνα των σωληνώσεων και να εξάγουν τα συμπεράσματά τους σχετικά με την κατάσταση του δικτύου και με τις ανάγκες που αυτό παρουσιάζει και κρίνουν επισκευής.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ Μηνιαίες Συντηρήσεις Αποχετεύσεων

Έχετε την υποψία δυσοσμιών προερχόμενες από το σύστημα αποχέτευσης; Η εταιρία μας αναλαμβάνει τον καθαρισμό του αποχετευτικού συστήματος του κτιρίου σας σε μηνιαία βάση προσφέροντας ταυτόχρονα και σε ετήσια βάση έναν ΔΩΡΕΑΝ καθαρισμό της αποχέτευσης σας.

Συντηρώντας τα φρεάτια και το σύστημα αποχέτευσης σε τακτική βάση απομακρύνετε το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί κάποιο μεγάλο πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ Εικοσιτετράωρη επικοινωνία

Καλέστε μας καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο και ένας εκπρόσωπός μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα. Οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ή και της νύχτας κι αν επιλέξετε να μας καλέσετε θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε με κάποιο φυσικό πρόσωπο της εταιρείας μας ικανό να δώσει λύση στις αναζητήσεις σας.

Γνωρίζουμε πως είναι εντελώς διαφορετικό να μπορείς να συνομιλείς με κάποιο πρόσωπο παρά να παλεύεις με τα ηχογραφημένα μηνύματα ενός τηλεφωνικού κέντρου.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ Περιοχές Εξυπηρέτησης Αποφράξεων

Όντας πρωτοπόρος εταιρία στον Ελλαδικό χώρο στις αποφράξεις αποχετεύσεων, στο καθαρισμό αγωγών και στο πλύσιμο στεγανών, η εταιρία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ πραγματοποιεί όχι μόνο αποφράξεις στον Ασπρόπυργο αλλά και σε Αθήνα και Αττική με τιμές που ξεκινούν από 20 ευρώ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button