ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΦΙΔΝΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΦΙΔΝΕΣ

210.80.55.866

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΦΙΔΝΕΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€!

Η  Αποφράξεις Αφιδνές αναλαμβάνει αποφράξεις αποχετεύσεων εξυπηρετώντας όλη την περιοχή Αφίδνες καθώς και κάθε άλλη περιοχή του Λεκανοπεδίου Αττικής.

Με πολυετής εμπειρία στον χώρο και πάντα υπό την εποπτεία μας πραγματοποιεί άμεσα και υπεύθυνα κάθε απόφραξη.

Το έμπειρο, εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας αποφράξεων ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΦΙΔΝΕΣ έχουν κερδίσει εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια την εμπιστοσύνη των πελατών. Διαθέτοντας υπερσύγχρονα μηχανήματα καθαρισμού αποχετεύσεων, η εταιρεία εγγυάται άμεσα αποτελέσματα σε εξαιρετικά φιλικές τιμές. Παράλληλα, πραγματοποιεί συντηρήσεις και καθαρισμούς αγωγών από λίπη, χώμα και ρίζες με υδροβολή.

Το εξειδικευμένο συνεργείο μας αναλαμβάνει καθαρισμούς αγωγών, αποφράξεις και πλύσιμο στεγανών, καλύπτοντας όλη την Αθήνα. Διαθέτουμε σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα με λάστιχα μισής και 1 ίντσας, καθώς και βυτιοφόρα για κάθε τυχόν άντληση καθαρισμό σηπτικών φρεατίων και άντληση χώρων από τυχόν πλημμύρες. Επίσης διαθέτουμε ειδικές κάμερες, πραγματοποιούμε ελέγχους σωληνώσεων κτιρίων, για τυχόν φθορές, σπασίματα ή διαρροές.

Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά έχουν καταστήσει την εταιρεία μας ένα από τα πιο σημαντικά ονόματα στον χώρο. Απόδειξη γι’ αυτό αποτελεί το ευρύ πελατολόγιο μας, που περιλαμβάνει τόσο μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες, όσο και δημόσιους οργανισμούς.

Ενημερωθείτε αναλυτικά, για τις υπηρεσίες μας και επικοινωνήστε μαζί μας 24 ώρες το 24ωρο. Προσφέρουμε τις πιο χαμηλές τιμές στην αγορά στις αποφράξεις και οι τιμές μας είναι πραγματικές!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΦΙΔΝΕΣ Καθαρισμός Αποχετεύσεων στις Αφίδνες

Στην περίπτωση αυτή αρκεί να αναφέρουμε το γνωστό σε όλους “Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν”, έτσι λοιπόν εάν δεν θέλουμε να μπλέξουμε με τα δύσκολα και δυσάρεστα προβλήματα του χώρου των αποχετεύσεων τότε η καλύτερη επιλογή που μπορούμε να κάνουμε είναι ο καθαρισμός των αποχετεύσεων.

Στην ουσία καθαρίζοντας τις σωληνώσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα διασφαλίζουμε ότι δεν θα φτάσουμε ποτέ στο σημείο να αντιμετωπίσουμε μία κατάσταση με έναν βουλωμένο σωλήνα. Πρόκειται για μία υπηρεσία με την μορφή απόφραξης -συντήρησης στις Αφίδνες όπου στην ουσία απομακρύνουμε τα λίπη και τις βρομιές που έχουν συσσωρευτεί πριν προλάβουν να μας δημιουργήσουν έντονα προβλήματα.

Εάν για παράδειγμα ο νιπτήρας του μπάνιου, ή νεροχύτης της κουζίνας τραβάνε τα νερά με δυσκολία τότε μπορείτε να μας καλέσετε πριν φτάσετε στο σημείο να μην τραβάνε τα νερά καθόλου.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΦΙΔΝΕΣ Συνεργεία Αποφράξεων


Με σημείο αναφοράς την πολυετή εμπειρία μας, η εταιρία Αποφράξεις Αντωνίου παρέχει υψηλής ποιότητας και αξιόπιστες αποφράξεις στις Αφίδνες σε ένα ευρύ δίκτυο πελατών που μας εμπιστεύεται σταθερά τα τελευταία 30 χρόνια της αδιάκοπης λειτουργίας μας:

 • Αποφράξεις Φρεατίων Αφίδνες– 210.80.55.866
 • Απόφραξη Νεροχύτη Αφίδνες– 210.80.55.866
 • Απόφραξη Υδρορροής Αφίδνες– 210.80.55.866
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Αφίδνες– 210.80.55.866
 • Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Αφίδνες– 210.80.55.866
 • Καθαρισμός Φρεατίων Αφίδνες– 210.80.55.866
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Αφίδνες– 210.80.55.866
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Αφίδνες– 210.80.55.866
 • Απολυμάνσεις Αφίδνες– 210.80.55.866
 • Απεντομώσεις Αφίδνες– 210.80.55.866
 • Μυοκτονίες Αφίδνες– 210.80.55.866

Λίγα λόγια για τις Αφίδνες

Ένα ακόμα oρεινό χωριό της Β.Α. Αττικής είναι οι Αφίδνες. Βρίσκεται 360 μέτρα υψόμετρο και απέχει 34 χιλιόμετρα από την Αθήνα. Συνορεύει προς τα Ανατολικά με το Καπανδρίτι και το Πολυδένδρι, τα Νότια με τον Αγιο Στέφανοκαι τη λίμνη του Μαραθώνα, Βόρεια με τη Μαλακάσα και την Πάρνηθα.

Σήμερα γίνoνται γνωστές για τα  πρώτα διόδια που συναντάμε στον οδικό άξονα της Εθνικής οδού Αθηνων–Λαμίας και τον αγώνα των κατοίκων της ευρύτερης  περιόχης για την κατάργησή τους.

Στα αρχαία χρόνια οι Αφίδνες ήταν μια από τις δώδεκα πόλεις που ίδρυσε ο Κέκρωπας.Ο θησέας συνένωσε τις πόλεις και δημιούργησε το κράτος της Αθήνας.Το ονομά τους  το  χρωστούν στον τοπικό ήρωα Αφιδνο.

Εκτός από το εξωκκλήσι της Αγίας Τριάδος χωμένα στο δάσος είναι και άλλα εξωκκλήσια, όπως του Αγίου Μερκουρίου και τα μοναστήρια της Βαιοφόρου και της Παναγίας της Μυρτυδιώτισσας  όπου οι μοναχές ασκούνται στο λόγο του Θεού μέσα στη ηρεμία της φύσης μακριά από το πολύβουο πλήθος. Ένα εξωκκλήσι του Αγίου Γεωργίου συναντάμε στην είσοδο του χωριόυ στον παράδρομο της ενθικής οδού. Στην άλλη πλευρά της Εθνικής οδού στον παράδρομο για το Καπανδρίτι υπάρχει το εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου. Στο κέντρο του χωριού στη μικρή πλατεία όπου και η παλιά βρύση είναι κτισμένη και η μεγάλη πετρόκτιστη εκκλησία του χωριού αφιερωμένη στην κοίμηση της Παναγίας, γιορτάζει στις 23 Αυγούστου στα εννιάμερα της. Ενώ παραπλεύρως έχει κτιστεί το παρεκκλήσιο του Αγίου Φανουρίου. Εκτός από τους χώρους για πνευματική τροφή ,οι Αφίδνες διαθέτουν και χώρους σωματικής απολαυσης  ωραίες ταβέρνες με φρέσκα κρέατα  του Γάννη ,του Μανάρα, ο Τυρταίος, αλλά και πιο εξοχικά στο Κατσιμίδι. Για άλλου είδους διασκέδαση υπάρχουν αίθουσες εκδηλώσεων όπως  το Κτήμα Λίτινα ,το  Άλσος Νυμφών, του Νικολέλλη.

Στην περιοχή των  Αφιδνών μπορείτε να προμηθευτείτε  φυτά και λουλούδια από τα φυτώρια  που θα βρέίτε στον παράδρομο της εθνικής οδού και  στη παλια εθνική οδό. Στο παράδρομο της Εθνικής οδού επίσης υπάρχει για τους λάτρεις της ταχύτητας πίστα καρτ αυτοκινήτων.Κοντά στη λίμνη του Μαραθώνα λειτουργούν και τα διυλιστήρια της Ε.Υ.Δ.Α.Π.

Πηγή: Δήμος Ωρωπού

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΦΙΔΝΕΣ Αποφράξεις Αποχετεύσεων

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με την αποχέτευση του νεροχύτη σας; Έχει βουλώσει το δίκτυο σωληνώσεων του οικήματός σας ή του επαγγελματικού σας χώρου;

Διαθέτοντας τεχνογνωσία 30 ετών και τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και εργαλεία ερχόμαστε στο χώρο σας και αναλαμβάνουμε αποφράξεις αποχετεύσεων, καθαρισμούς αγωγών, αποφράξεις στεγανών και πλύσιμο στεγανών σε ανταγωνιστικές τιμές, εξυπηρετώντας ολόκληρο το Λεκανοπέδιο Αττικής.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΦΙΔΝΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΦΙΔΝΕΣ Έλεγχος με Κάμερα

Διαθέτοντας σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό στον τομέα των αποφράξεων αντιμετωπίζουμε κάθε είδους πρόβλημα με τις αποχετεύσεις όσο μικρής ή μεγάλης έκτασης κι αν είναι δίνοντας άμεση και αποτελεσματική λύση.

Οι ειδικές κάμερες μας βοηθούν να εντοπίσουμε σε πιο σημείο έχει φράξει η παροχή νερού γνωρίζοντας με ακρίβεια το σημείο επέμβασης.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΦΙΔΝΕΣ Μηνιαίες Συντηρήσεις Αποχετευτικού Δικτύου

Έχετε την υποψία δυσοσμιών προερχόμενες από το σύστημα αποχέτευσης; Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΦΙΔΝΕΣ αναλαμβάνει τον καθαρισμό του αποχετευτικού συστήματος του κτιρίου σας σε μηνιαία βάση προσφέροντας ταυτόχρονα και σε ετήσια βάση έναν ΔΩΡΕΑΝ καθαρισμό της αποχέτευσης σας.

Συντηρώντας τα φρεάτια και το σύστημα αποχέτευσης σε τακτική βάση απομακρύνετε το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί κάποιο μεγάλο πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΦΙΔΝΕΣ Συντήρηση Αποχετευτικού Δικτύου Πολυκατοικίας

Είμαστε επίσης σε θέση να αναλάβουμε να συνεργαστούμε με την διαχείριση της πολυκατοικίας σας έτσι ώστε να σας προσφέρουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση στην καλύτερη τιμή. Μπορούμε να αναλάβουμε τον καθαρισμό των αποχετεύσεων μιας πολυκατοικίας και να φροντίσουμε ώστε οι ένοικοι να αποκτήσουν ακόμη καλύτερη ποιότητα ζωής.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΦΙΔΝΕΣ Επικοινωνήστε 24 ώρες το εικοσιτετράωρο

Καλέστε μας καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο και ένας εκπρόσωπός μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα. Καλέστε μας και στην γραμμή θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε και να συνεννοηθείτε με κάποιον εκπρόσωπο της εταιρείας μας και όχι με ένα μαγνητοφωνημένο μήνυμα σε κάποιον τηλεφωνητή.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΦΙΔΝΕΣ Περιοχές Εξυπηρέτησης Αποφράξεων

Όντας πρωτοπόρος εταιρία στον Ελλαδικό χώρο στις αποφράξεις αποχετεύσεων, στο καθαρισμό αγωγών και στο πλύσιμο στεγανών, η εταιρία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΦΙΔΝΕΣ πραγματοποιεί όχι μόνο αποφράξεις στις Αφίδνες αλλά και σε Αθήνα και Αττική με τιμές που ξεκινούν από 20 ευρώ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button