ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

210.99.69.169

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€!

Η αποφρακτική Βουλιαγμένης αναλαμβάνει αποφράξεις αποχετεύσεων εξυπηρετώντας όλη την Αθήνα και όλη την Αττική, καθώς και τη Βουλιαγμένη.

Με πολυετής εμπειρία στον χώρο και πάντα υπό την εποπτεία μας πραγματοποιεί άμεσα και υπεύθυνα κάθε απόφραξη.

Χρειάζεστε βοήθεια με τις βουλωμένες αποχετεύσεις σας; Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεστε, αρκεί να καλέσετε τους ειδικούς στις Αποφράξεις Βουλιαγμένη. Για ασφαλής αποτελέσματα στις αποφράξεις χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις και υπέρογκες χρεώσεις είμαστε κοντά σας για κάθε πρόβλημα στο αποχετευτικό δίκτυο, μικρό ή μεγάλο.

Το έμπειρο, εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας αποφράξεων ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ έχουν κερδίσει εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια την εμπιστοσύνη των πελατών. Διαθέτοντας υπερσύγχρονα μηχανήματα καθαρισμού αποχετεύσεων, η εταιρεία εγγυάται άμεσα αποτελέσματα σε εξαιρετικά φιλικές τιμές. Παράλληλα, πραγματοποιεί συντηρήσεις και καθαρισμούς αγωγών από λίπη, χώμα και ρίζες με υδροβολή.

Το εξειδικευμένο συνεργείο μας αναλαμβάνει καθαρισμούς αγωγών, αποφράξεις και πλύσιμο στεγανών, καλύπτοντας όλη την Αθήνα. Διαθέτουμε σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα με λάστιχα μισής και 1 ίντσας, καθώς και βυτιοφόρα για κάθε τυχόν άντληση καθαρισμό σηπτικών φρεατίων και άντληση χώρων από τυχόν πλημμύρες. Επίσης διαθέτουμε ειδικές κάμερες, πραγματοποιούμε ελέγχους σωληνώσεων κτιρίων, για τυχόν φθορές, σπασίματα ή διαρροές.

Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά έχουν καταστήσει την εταιρεία μας ένα από τα πιο σημαντικά ονόματα στον χώρο. Απόδειξη γι’ αυτό αποτελεί το ευρύ πελατολόγιο μας, που περιλαμβάνει τόσο μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες, όσο και δημόσιους φορείς, ΟΤΑ και περιφέρειες.

ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ


Με σημείο αναφοράς την πολυετή εμπειρία μας, η εταιρία Αποφράξεις Βουλιαγμένη παρέχει υψηλής ποιότητας και αξιόπιστες υπηρεσίες σε ένα ευρύ δίκτυο πελατών που μας εμπιστεύεται σταθερά τα τελευταία 30 χρόνια:

 • Αποφράξεις Φρεατίων Βουλιαγμένη – 210.99.69.169
 • Απόφραξη Νεροχύτη Βουλιαγμένη – 210.99.69.169
 • Απόφραξη Υδρορροής Βουλιαγμένη– 210.99.69.169
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Βουλιαγμένη – 210.99.69.169
 • Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Βουλιαγμένη – 210.99.69.169
 • Καθαρισμός Φρεατίων Βουλιαγμένη – 210.99.69.169
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Βουλιαγμένη – 210.99.69.169
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Βουλιαγμένη – 210.99.69.169
 • Απολυμάνσεις Βουλιαγμένη – 210.99.69.169
 • Απεντομώσεις Βουλιαγμένη – 210.99.69.169
 • Μυοκτονίες Βουλιαγμένη – 210.99.69.169

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με την αποχέτευση του νεροχύτη σας; Έχει βουλώσει το δίκτυο σωληνώσεων του οικήματός σας ή του επαγγελματικού σας χώρου;

Διαθέτοντας τεχνογνωσία 30 ετών ερχόμαστε στο χώρο σας στην Βουλιαγμένη και αναλαμβάνουμε αποφράξεις αποχετεύσεων, καθαρισμούς αγωγών, αποφράξεις και πλύσιμο στεγανών σε ανταγωνιστικές τιμές, εξυπηρετώντας όλη την Αθήνα.

Η Βουλιαγμένη είναι παραθαλάσσιος οικισμός, μέρος του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Αθηνών που βρίσκεται 25 χιλιόμετρα νότια του κέντρου της Αθήνας. Είναι χτισμένη στα παράλια του Σαρωνικού. Μαζί με τη νησίδα Υδρούσα αποτελούν τη Δημοτική Ενότητα Βουλιαγμένης του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης. Ο πληθυσμός της, σύμφωνα με την απογραφή του 2001, είναι 6.442 κάτοικοι.

Οφείλει το όνομά της στην ομώνυμη λίμνη που δημιουργήθηκε από καθίζηση του εδάφους (εκεί παραπέμπει και το όνομά της) στο μακρινό παρελθόν. Η περιοχή στην οποία απλώνεται ο οικισμός περιλαμβάνει μία μεγάλη και δαντελωτή παραλιακή ζώνη, στην οποία σχηματίζονται και οι χερσόνησοι του Καβουρίου και του Λαιμού. Αποτελεί μία από τις ακριβότερες περιοχές στην Ελλάδα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

Η έμπειρη ομάδα της εταιρείας Αποφράξεις Βουλιαγμένη είναι πάντα έτοιμη να σας βοηθήσει να επισκευάσετε τη φραγμένη αποχέτευση ή τη σπασμένη γραμμή αποχέτευσης σας. Ενώ η επισκευή της αποχέτευσης μπορεί να είναι απροσδόκητη, μερικές φορές η αποχετευτική σας γραμμή δείχνει ότι αρχίζει να δυσλειτουργεί και ότι σύντομα μπορεί να αντιμετωπίσετε μικρά ή μεγάλα προβλήματα.

Στην εταιρεία Αποφράξεις Αντωνίου Βουλιαγμένη, κάνουμε τα περισσότερα βήματα για να δείξουμε στους πελάτες μας πόσο εκτιμούμε την οικογένεια τους ή την επιχείρησή τους. Δεν θα δείχναμε ποτέ το σεβασμό μας προς το πελάτη αν αφήναμε ένα χάος πίσω μας στο σπίτι ή την επιχείρηση σας μετά την ολοκλήρωση της εργασίας μας.

Θα επιβεβαιώσουμε το ραντεβού μας και θα φτάσουμε εγκαίρως στο χώρο που εσείς επιθυμείτε. Γνωρίζουμε ότι το σπίτι  ή η επιχείρηση σας αλλά και ο χρόνος σας είναι σημαντικός για τους πελάτες μας, γι ‘αυτό η ομάδα μας έχει δεσμευτεί να κάνει την καλύτερη δουλειά στο λιγότερο δυνατό χρόνο χωρίς φυσικά να κάνουμε εκπτώσεις στην ποιότητα της εργασίας μα.

Όταν λοιπόν οι αποχετεύσεις σας αρχίσουν να δείχνουν τα πρώτα σημάδια προβλημάτων, μη διστάσετε να μας καλέσετε! Η αδειοδοτημένη ομάδα επαγγελματιών μας της εταιρείας Αποφραξεις Βουλιαγμένη μπορεί να σας βοηθήσει να καθαρίσετε τις αποχετεύσεις σας σήμερα!

ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Οι σωλήνες που απαρτίζουν το αποχετευτικό σύστημα είναι ένα βασικό συστατικό των υδραυλικών εγκαταστάσεων του χώρου του σπιτιού ή της επιχείρησης σας. Υπάρχουν καταστάσεις όπου η επισκευή έκτακτης ανάγκης δεν μπορεί να αποφευχθεί, ακόμη και με τη προληπτική συντήρηση. Ωστόσο, η τακτική επιθεώρηση του αποχετευτικού συστήματος είναι μια χρήσιμη  κίνηση μετά την επισκευή της αποχέτευσης σας.

Η επισκευή και συντήρηση των αποχετεύσεων είναι ένα σημαντικό μέρος της προστασίας της περιουσίας σας. Όταν οι αποχετεύσεις σας συντηρούνται ακατάλληλα, κινδυνεύετε από πιθανές ζημιές στο σπίτι σας. Ζημιές από νερό και μούχλα που προκαλούνται από πλημμύρες είναι οι πιο συνηθισμένες και δεν είναι λίγες οι φορές που μια πολύ φραγμένη αποχέτευση φαίνεται σαν να είναι μια σπασμένη αποχέτευση.

Μπορούμε να ξεμπλοκάρουμε την αποχέτευση και να προγραμματίσουμε συνεχή καθαρισμό και συντήρηση για να διατηρούμε τις αποχετεύσεις σας ελεύθερες και καθαρές.

Οι αποχετευτικοί αγωγοί απομακρύνουν τα λύματα από το σπίτι σας και όταν σπάσουν, η περιουσία σας εκτίθεται σε σοβαρούς ρύπους βιολογικού κινδύνου. Μην αφήνετε τους σωλήνες σας να αλλοιωθούν στο επίπεδο όπου ραγίζουν ή σπάνε. Όταν καλείτε τους επαγγελματίες της εταιρείας Αποφράξεις Αντωνίου Βουλιαγμένη, επιθεωρούμε την αποχέτευση και κάνουμε τις απαραίτητες επισκευές για να επαναφέρουμε το σπίτι σας σε ομαλή και λειτουργική κατάσταση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΕΛΕΓΧΟΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΣΩΛΗΝΩΣΕΩΝ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Διαθέτοντας σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό στον τομέα των αποφράξεων αντιμετωπίζουμε κάθε είδους πρόβλημα απόφραξης μικρής ή μεγάλης έκτασης δίνοντας οριστική λύση. Κάνοντας χρήση ειδικών καμερών εντοπίζουμε σε πιο σημείο έχει φράξει η παροχή νερού γνωρίζοντας με ακρίβεια το σημείο επέμβασης.

Τι είναι ο έλεγχος σωληνώσεων με κάμερα;

Η εταιρεία Αποφράξεις Βουλιαγμένη επενδύει σε όλες τις νέες τεχνολογίες στο χώρο των αποφράξεων εξασφαλίζοντας την ευτυχία των πελατών και της περιουσίας τους. Ένα τέτοιο εργαλείο στον κλάδο μας είναι η επιθεώρηση και ο έλεγχος των αποχετεύσεων με τη χρήση κάμερας.

Αυτές οι κάμερες επιθεώρησης είναι προηγμένα εργαλεία που περιλαμβάνουν την εισαγωγή μιας βιντεοκάμερας στο αποχετευτικό ή το υδραυλικό σας σύστημα, ενώ κοιτάμε σε μια οθόνη τηλεόρασης για να δούμε τα μπλοκαρίσματα στο εσωτερικό των σωλήνων σας.

Συχνά, όταν υπάρχει πρόβλημα μέσα στους σωλήνες, είναι δύσκολο να προσδιοριστεί το ακριβές ζήτημα χωρίς να υπάρχει μια ακριβή εικόνα. Αυτή η κάμερα μπορεί πραγματικά να μπει μέσα στους σωλήνες αναζητώντας το πρόβλημα των υδραυλικών εγκαταστάσεων σας. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να βοηθήσουμε τους πελάτες μας σχετικά με τον ακριβή λόγο για τον οποίο τα υδραυλικά και αποχετευτικά τους συστήματα ενδέχεται να μην λειτουργούν σωστά και φυσικά να τα επιλύσουμε.

Υπάρχουν σπουδαίοι λόγοι για να ζητήσετε την επιθεώρηση του υδραυλικού και του αποχετευτικού σας συστήματος με τη βοήθεια της κάμερας. Ακολουθεί μια λίστα με τα 6 οφέλη από αυτόν τον έλεγχο.

 1. Μπορείτε να βρείτε χαμένα πολύτιμα αντικείμενα
 2. Οι επιθεωρήσεις με κάμερα μπορούν να αντιμετωπίσουν μεγάλα μπλοκαρίσματα πριν προκαλέσουν καταστροφές
 3. Εντοπίζουν πιθανά σημεία ρωγμών στις αποχετευτικές γραμμές
 4. Μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα για μελλοντικές επισκευές όταν αγοράζετε ή ενοικιάζετε ένα σπίτι
 5. Βοηθά στον εντοπισμό διαρροών
 6. Λιγότερο σκάψιμο στο χώρο για τον εντοπισμό της ακριβής αιτίας του προβλήματος

Οι επιθεωρήσεις με τη χρήση κάμερας δεν χρειάζονται περισσότερο από μερικές ώρες και σας παρέχουν τη γαλήνη που προέρχεται από τη γνώση χωρίς αμφιβολία ότι όλα λειτουργούν όπως πρέπει. Επενδύοντας σε τακτικές επιθεωρήσεις με κάμερα ώστε να διατηρήσετε το υδραυλικό και αποχετευτικό σας σύστημα υγιής και τις μέρες σας ανενόχλητες από καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Έχετε την υποψία δυσοσμιών προερχόμενες από το σύστημα αποχέτευσης; Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ αναλαμβάνει τον καθαρισμό του αποχετευτικού συστήματος του κτιρίου σας σε μηνιαία βάση προσφέροντας ταυτόχρονα και σε ετήσια βάση έναν ΔΩΡΕΑΝ καθαρισμό της αποχέτευσης σας.

Συντηρώντας τα φρεάτια και το σύστημα αποχέτευσης σε τακτική βάση απομακρύνετε το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί κάποιο μεγάλο πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλέστε μας καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο και ένας εκπρόσωπός της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ

Όντας πρωτοπόρος εταιρία στον Ελλαδικό χώρο στις αποφράξεις αποχετεύσεων, στο καθαρισμό αγωγών και στο πλύσιμο στεγανών, η εταιρία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ πραγματοποιεί αποφράξεις σε Αθήνα και Αττική με τιμές που ξεκινούν από 20 ευρώ. Ενδεικτικές περιοχές κάλυψης:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button