ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

210.60.20.466

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

Η εταιρία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ αναλαμβάνει όλα τα είδη υπηρεσιών αποχέτευσης σε όλα τα Βόρεια Προάστια του νομού Αττικής.

Καλέστε την Αποφρακτική Βορείων Προαστίων σήμερα για κάθε δύσκολο πρόβλημα απόφραξης εξωτερικό ή εσωτερικό.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο μας προσωπικό, είναι κοντά σας όταν το ζητήσετε για να σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση μιας άσχημης εμπειρίας, άμεσα και υπεύθυνα.

Πελάτες μας από όλο τα Βόρεια Προάστια, μας εμπιστεύονται και μας στηρίζουν για πάνω από 20 χρόνια για τις αποφράξεις Αθήνας Αντωνίου. Με ένα τηλεφώνημά σας, το συνεργείο μας έρχεται στο χώρο σας άρτια εξοπλισμένο με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που διαθέτουμε, για να δώσουν εγγυημένο αποτέλεσμα σε οποιοδήποτε πρόβλημά σας. Και όλα αυτά, σε απίστευτα χαμηλές τιμές.

Η πολυετής εμπειρία μας, έχει προσφέρει την ικανότητα να μπορούμε να λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα σχετικά με τις αποφράξεις αποχετεύσεων, τα βουλωμένα σιφώνια, αποχετεύσεις και σωληνώσεις παντός τύπου. Οι καθαρισμοί αγωγών, το πλύσιμο στεγανών αποτελούν και αυτά ειδικότητά μας.

Στη διάθεσή μας βρίσκονται σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα, και βυτιοφόρα για κάθε άντληση, καθαρισμό φρεατίων αλλά και άντληση χώρων από πιθανές πλημμύρες, Οι ειδικές κάμερες τελευταίας τεχνολογίας μας βοηθάνε στον έλεγχο σωληνώσεων των κτηρίων για διάφορες πιθανές ζημιές ή και καταστροφές.

Στις Αποφράξεις Αθήνα Αντωνίου, πραγματοποιούμε επίσης συντηρήσεις και καθαρισμούς αγωγών από λίπη, από μικρά σκουπιδάκια, χώματα και ρίζες με υδροβολή.

Όλα τα παραπάνω μας κατατάσσουν στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεών σας στις εταιρείες Απολυμάνσεων και Αποφράξεων αποχετεύσεων, δημιουργώντας ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο.

Για τις αξεπέραστες υπηρεσίες μας αλλά και τις χαμηλές τιμές, μπορούν να σας επιβεβαιώσουν οι αναρίθμητοι πελάτες μας, στους οποίους περιλαμβάνονται γνωστά ονόματα στο ευρύ κοινό, ιδιωτικές εταιρείες και δημόσιους οργανισμούς.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις υπηρεσίες μας, και επικοινωνήστε μαζί μας όλο το 24ωρο κι εμείς, θα σας απαλλάξουμε από το πρόβλημά σας μια για πάντα.

Μηνιαίες Συντηρήσεις στα Βόρεια Προάστια

Έχετε παρατηρήσει έντονη δυσοσμία προερχόμενη από το σύστημα αποχέτευσης; Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ  αναλαμβάνει τον καθαρισμό του αποχετευτικού συστήματος του σπιτιού ή του γραφείου σας σε μηνιαία βάση προσφέροντας ταυτόχρονα και σε ετήσια βάση έναν ΔΩΡΕΑΝ καθαρισμό της αποχέτευσης σας.

Με την τακτική συντήρηση, αποφεύγετε το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί κάποιο μεγάλο πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο.

Περιοχές Εξυπηρέτησης Αποφράξεων στα Βόρεια Προάστια

Πρωτοπόρος εταιρία στην Ελλάδα, στις αποφράξεις αποχετεύσεων, στο καθαρισμό αγωγών και στο πλύσιμο στεγανών, η εταιρία Αποφράξεις Αθήνα Αντωνίου  πραγματοποιεί αποφράξεις σε όλη την Αθήνα αλλά και τα προάστια, με τιμές που ξεκινούν από 20 ευρώ. Ενδεικτικές περιοχές κάλυψης:

Δείτε περισσότερες περιοχές αποφράξεων ανά τομέα:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button