7-1-xrisimes-simvules-gia-idravlika

7+1 χρήσιμες συμβουλές για τα υδραυλικά σας

Εδώ βρίσκονται 7+1 χρήσιμες συμβουλές για τα υδραυλικά σας από τις Αποφράξεις Αντωνίου που μπορείτε να εφαρμόσετε αν έχετε τα σωστά εργαλεία. Μπορεί να σας φαίνεται βουνό να αντιμετωπίσετε υδραυλικά προβλήματα, αλλά οι παρακάτω συμβουλές για τα υδραυλικά μπορούν να σας βοηθήσουν χωρίς να χρειαστεί να καλέσετε επαγγελματίες.

Είναι καλή ιδέα να καλέσετε τις Αποφράξεις Αντωνίου σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε ένα πρόβλημα που δεν μπορείτε να επιλύσετε. Ας ελπίσουμε ότι πιθανότατα οι 7 +1 χρήσιμες συμβουλές για τα υδραυλικά σας θα σας βοηθήσουν να αποτρέψετε την εμφάνιση κάποιου σοβαρού υδραυλικού προβλήματος.

1. Μάθετε πώς να αντιμετωπίζετε βουλωμένους σωλήνες

Κάποια στιγμή σίγουρα θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε βουλωμένους σωλήνες ή βουλωμένη αποχέτευση. Όταν κάνουμε ντους, τα μαλλιά μας πέφτουν και συσσωρεύονται στον σωλήνα με την πάροδο του χρόνου. Το πρώτο σας ένστικτο όταν αντιμετωπίζετε ένα τέτοιο πρόβλημα μπορεί να είναι να χρησιμοποιήσετε ένα από αυτά τα καθαριστικά υγρών αποστράγγισης.

Το σωστό είναι να αποφύγετε τα χημικά καθαριστικά. Γνωρίζουμε ότι φαίνεται ως η εύκολη λύση σε ένα ενοχλητικό πρόβλημα όπως οι φραγμένοι σωλήνες. Αλλά οι χημικές ουσίες μπορούν να βλάψουν μακροπρόθεσμα τους σωλήνες σας, γι αυτό είναι καλύτερο να καταφύγετε σε φυσικές λύσεις απόφραξης. Εάν ο νεροχύτης ή η μπανιέρα σας συνεχίζουν να είναι βουλωμένοι, χρησιμοποιήστε βεντούζα που μπορεί να τραβήξει τυχόν απορρίμματα που φράζουν τους σωλήνες σας ή καλέστε έναν υδραυλικό.

2. Καθαρίστε τις υδρορροές σας όσο συχνά χρειάζεται

Ενώ οι υδρορροές δεν αποτελούν μέρος του υδραυλικού σας συστήματος, είναι σημαντικό να διατηρείτε το νερό εκτός του σπιτιού σας. Οι φραγμένες υδρορροές προκαλούν τη συγκέντρωση νερού στην οροφή σας, θέτοντας σε κίνδυνο το σπίτι σας. Ως ιδιοκτήτης σπιτιού, μια ενδεχόμενη διαρροή νερού είναι κάτι που θέλετε να αποφύγετε με κάθε κόστος. Πρέπει να τις καθαρίζετε τουλάχιστον μια φορά το χρόνο είτε στις αρχές της άνοιξης είτε στα τέλη του καλοκαιριού.

3. Προστατέψτε τους σωλήνες σας από το κρύο

Η ζημιά από το σπάσιμο ενός σωλήνα μπορεί εύκολα να οδηγήσει σε μεγάλα έξοδα για την επισκευή του. Εάν ζείτε οπουδήποτε κρύα το χειμώνα, θα θελήσετε να κάνετε τους σωλήνες σας χειμώνα. Βεβαιωθείτε ότι το σπίτι σας είναι σωστά μονωμένο και τυχόν εξωτερικοί σωλήνες έχουν προστασία από τον παγετό.

Το σπάσιμο ενός σωλήνα συμβαίνει συχνά όταν οι άνθρωποι βρίσκονται μακριά από τα σπίτια τους για μεγάλο χρονικό διάστημα και η θερμοκρασία πέφτει κάτω από το μηδέν. Έτσι, ενώ μπορεί να είναι δελεαστικό να προσπαθήσετε να εξοικονομήσετε χρήματα μειώνοντας τη θέρμανση, διατηρήστε το σπίτι σας τουλάχιστον στους 22 βαθμούς Κελσίου όταν χρειαστεί να λείψετε. Διαβάστε τις συμβουλές μας για τα υδραυλικά.

4. Να ελέγχετε τον θερμοσίφωνα σας

Οι θερμοσίφωνες έχουν διάρκεια ζωής. Εάν έχετε τον θερμοσίφωνα σας για πάνω από 20 χρόνια, ίσως είναι καιρός για αντικατάσταση. Αυτή είναι μια περιοχή όπου δεν θέλετε να χρονοτριβείτε. Η δεξαμενή θερμοσίφωνα μπορεί να προκαλέσει κάποια ζημιά εάν γίνει διαρροή. Εάν καταλήξετε να αντικαταστήσετε το θερμοσίφωνα σας, πρέπει να προχωρήσετε και να αντικαταστήσετε και την αντλία. Αυτό είναι καλύτερο να το αναλάβει κάποιος ειδικό και να μην προχωρήσετε στην αντικατάσταση μόνοι σας.

5. Διορθώστε τις βρύσες που στάζουν

Οι βρύσες που στάζουν είναι ενοχλητικές. Επίσης, σπαταλούν πολύ νερό μακροπρόθεσμα κάτι το οποίο είναι κακό και για την τσέπη σας και για το περιβάλλον. Οι βρύσες που στάζουν συνήθως προκαλούνται από δύο πράγματα: υψηλή πίεση νερού ή ελαττωματικό εξάρτημα. Η επισκευή της βρύσης συνήθως είναι εύκολη, οπότε μπορείτε να την κάνετε και χωρίς τη βοήθεια υδραυλικού.

6. Φροντίστε την τουαλέτα σας

Μπορείτε να ξεκινήσετε με το να μη ρίχνετε τίποτα στη λεκάνη της τουαλέτας. Χαρτί υγείας, βαμβάκι, υγρά μαντηλάκια, χαρτοπετσέτες και άλλα πράγματα μπορεί να βουλώσουν τους σωλήνες σας. Καλό θα ήταν επίσης να βεβαιωθείτε ότι η τουαλέτα σας λειτουργεί σωστά. Ακολουθήστε τις συμβουλές μας για τα υδραυλικά. Μια τουαλέτα που δεν λειτουργεί ομαλά είναι ένα ενδεικτικό σημάδι ότι ένα ή περισσότερα εξαρτήματα στη δεξαμενή τουαλέτας πρέπει να αντικατασταθούν.

Μερικές φορές, όμως, οι διαρροές στην τουαλέτα μπορεί να είναι τόσο ανεπαίσθητες, δεν κάνουν θόρυβο και δεν τις καταλαβαίνουμε αμέσως. Αν υποψιάζεστε ότι υπάρχει διαρροή νερού, καλέστε μας για άμεση και  οικονομική απόφραξη Αντωνίου .

7. Μην πετάτε φαγητά στον νεροχύτη

Ποτέ μην πετάτε αλεσμένους κόκκους καφέ, λάδι ή λίπος από μπέικον, φλούδες λαχανικών ή αμυλούχα τρόφιμα όπως ρύζι ή πατάτες στον νεροχύτη της κουζίνας, γιατί σχεδόν σίγουρα θα βουλώσουν τους σωλήνες σας. Το λίπος πήζει καθώς κρυώνει και αυτό το στερεοποιημένο λίπος οδηγεί σε σοβαρό πρόβλημα απόφραξης που δεν λύνεται χωρίς υδραυλικό.

7+1. Μην φοβάστε να αντικαταστήσετε τα ανταλλακτικά στην τουαλέτα ή τη βρύση σας

Η αποσυναρμολόγηση σωλήνων κάτω από το νεροχύτη ή την λεκάνη μπορεί να οδηγήσει σε ακαταστασία, εάν δεν προσέξετε. Ωστόσο, υπάρχουν πολύ λίγες πιθανότητες να προκαλέσετε ζημιά προσπαθώντας να αντικαταστήσετε το καπάκι της τουαλέτας σας ή το φυσίγγιο της βρύσης σας. Το φθαρμένο φλοτέρ είναι μια κοινή αιτία διαρροών της λεκάνης της τουαλέτας και η αντικατάσταση του είναι παιχνίδι.

Οι περισσότερες σύγχρονες βρύσες μπορούν να επισκευαστούν με την αντικατάσταση του φίλτρου της βρύσης. Αυτό απαιτεί μόνο να αφαιρέσετε τις βίδες και να το αλλάξετε. Έτσι, εάν ακούτε την τουαλέτα να τρέχει συχνά, ή τον νεροχύτη σας να στάζει, πάρτε ανταλλακτικά και δοκιμάστε το. Εναλλακτικά, ακολουθήστε τις συμβουλές μας για τα υδραυλικά σας.

 

Διαβάστε περισσότερα για τις υπηρεσίες αποφράξεων Αντωνίου:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button