5-periptoseis-pou-apaiteitai-ydravlikos

5 περιπτώσεις που απαιτείται υδραυλικός

Εδώ βρίσκονται 5 περιπτώσεις που απαιτείται υδραυλικός από τις Αποφράξεις Αντωνίου. Πολλές επισκευές στα υδραυλικά μπορείτε να τις κάνετε μόνοι σας. Όταν η πίεση του νερού σας είναι χαμηλή, μπορείτε να καθαρίσετε το ντους, να ελέγξετε τη βαλβίδα της παροχής του νερού ή να βρείτε κάποια άλλη λύση. Όταν η παγίδα κάτω από την κουζίνα ή το μπάνιο σας βυθίζεται, μπορείτε να σφίξετε την υπάρχουσα παγίδα ή να αγοράσετε μια νέα, φθηνή παγίδα. Αλλά με τόσες πολλές επισκευές στα υδραυλικά να είναι εύκολες, πώς καθορίζεται πότε πρέπει να καλέσετε έναν υδραυλικό;

1. Αντιμετωπίζετε διαρροή σωλήνα

Είναι η κλασική στιγμή που δείχνει ότι χρειάζεστε την επίσκεψη ενός υδραυλικού. Ένας σωλήνας νερού εκρήγνυται και προκαλεί μεγάλες πλημμύρες σε όλο το σπίτι. Αν και δεν είναι συχνό, αυτό συμβαίνει μερικές φορές. Όταν συμβαίνει αυτό, πρέπει να είστε έτοιμοι για να δράσετε γρήγορα.

Πρώτον, αναζητήστε τυχόν βαλβίδες διακοπής παροχής νερού που βρίσκονται κοντά στη διαρροή. Εάν είστε τυχεροί, μπορείτε να εντοπίσετε είτε μια βαλβίδα ή εξόγκωμα που κλείνει το νερό μόνο για τη διαρροή και όχι σε ολόκληρο το σπίτι. Σε αντίθετη περίπτωση, εντοπίστε την κύρια βαλβίδα διακοπής νερού του σπιτιού σας και απενεργοποιήστε την. Αφού κλείσετε την παροχή νερού, καλέστε έναν υδραυλικό από τις Αποφράξεις Αντωνίου που μπορεί να έρθει αμέσως.

2. Δεν έχετε νερό στο σπίτι

Σε περιπτώσεις που το νερό σταματά να ρέει μέσα στο σπίτι σας, χρειάζεστε έναν υδραυλικό για να εντοπίσει την πηγή του προβλήματος. Ελέγξτε όλες τις εξόδους νερού στο σπίτι για να επιβεβαιώσετε ότι από καμία από αυτές δεν φεύγει νερό. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τόσο την παροχή ζεστού όσο και κρύου νερού. Συχνά, εάν υπάρχει πρόβλημα με τον θερμοσίφωνα και δεν παράγεται πλέον ζεστό νερό, η πλευρά του κρύου νερού εξακολουθεί να λειτουργεί.

Εάν εξακολουθείτε να μην έχετε το νερό, μπορεί να έχετε ένα σοβαρό πρόβλημα. Είναι πιθανό ότι ο θαμμένος σωλήνας νερού που οδηγεί από τον μετρητή νερού στο δρόμο προς το σπίτι σας έχει σπάσει ή να έχει ρωγμές και να διαρρέει το νερό, εκτρέποντας το νερό που προορίζεται για το σπίτι σας. Ή η διαρροή μπορεί να επικεντρώνεται γύρω από το μετρητή νερού.

3. Έχετε διαρροή νερού στο σπίτι σας

Εάν ο νεροχύτης της κουζίνας ή ο νιπτήρας του μπάνιου σας πλημμυρίζει, αυτό είναι ένα αρκετά κοινό πρόβλημα που οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιού μπορούν να διορθώσουν με απλά εργαλεία και υλικά. Απλώς απενεργοποιήστε την παροχή του νερού και προχωρήστε στην αντικατάσταση του σωλήνα.

Όμως, οι γραμμές αποχέτευσης εκτείνονται πολύ πέρα ​​από τα ντουλάπια του νεροχύτη και δεν είναι πάντα τόσο προσιτές. Όταν μια γραμμή αποχέτευσης διαρρέει ενεργά και βρίσκεται πίσω από έναν τοίχο ή κάτω από ένα πάτωμα, πρέπει να λάβετε άμεσα μέτρα. Η βοήθεια ενός υδραυλικού είναι ο πιο πρόσφορος τρόπος για να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα και να αποτρέψετε περαιτέρω ζημιές στις γυψοσανίδες, στους τοίχους ή στο δάπεδο.

4. Έχετε διαρροή στον σωλήνα αποχέτευσης

Ένας σπασμένος ή βουλωμένος σωλήνας αποχέτευσης συχνά εκδηλώνεται με τη μορφή  λιμνών με θολό, δύσοσμο νερό. Επίσης, περίεργα γεγονότα συμβαίνουν σε εσωτερικούς χώρους, όπως τουαλέτες που γεμίζουν όταν χρησιμοποιείτε το νεροχύτη ή μπανιέρες που γεμίζουν με βρώμικο νερό. Μπορείτε πάντα να εντοπίσετε το σπασμένο ή φραγμένο σωλήνα αποχέτευσης και, στη συνέχεια, να το διορθώσετε ή να το αντικαταστήσετε. Όμως, αυτός ο τύπος επιδιόρθωσης μπορεί να διαρκέσει αρκετές μέρες εργασίας, ειδικά αν το προσπαθήσετε μόνοι σας.

Ο σωλήνας της αποχέτευσης είναι ο μόνος σωλήνας που μεταφέρει όλα τα λύματα του σπιτιού σας από τουαλέτες, νεροχύτες, ντους, μπανιέρες, το πλυντήριο πιάτων και το πλυντήριο ρούχων. Το υδραυλικό σας σύστημα δεν μπορεί να λειτουργήσει αν δεν λειτουργεί αυτός ο σωλήνας. Όλες οι δραστηριότητες μένουν πίσω έως ότου να μπορέσετε να το διορθώσετε.

Γι ‘αυτό είναι τόσο σημαντικό να καλέσετε έναν υδραυλικό από τις Αποφράξεις Αντωνίου για αυτήν την επισκευή. Η εταιρεία μας μπορεί να πραγματοποιήσει έναν έλεγχο με κάμερα, να εντοπίσει το πρόβλημα και να βρει την λύση. Ο καθαρισμός και η επιδιόρθωση του σωλήνα μπορεί να διορθώσει το πρόβλημα. Εάν ο σωλήνας είναι ανεπανόρθωτα χαλασμένος ή έχει  σπάσει, πρέπει να αντικατασταθεί κι αυτό πρέπει να το αναλάβει κάποιος ειδικός.

5. Ο θερμοσίφωνας σας έχει διαρροή φυσικού αερίου

Όταν μυρίζετε φυσικό αέριο στο σπίτι σας, μπορεί να αποδοθεί στον τρόπο θέρμανσης όπως μια σόμπα. Εάν δεν μπορείτε να εντοπίσετε την πηγή του αερίου ή μπορείτε να το εντοπίσετε αλλά δεν μπορείτε να το απενεργοποιήσετε, ανοίξτε πρώτα παράθυρα και πόρτες πριν καλέσετε έναν υδραυλικό. Για οσμές φυσικού αερίου κοντά στο μετρητή αερίου, καλέστε την εταιρεία φυσικού αερίου. Οι εταιρείες φυσικού αερίου τείνουν να δίνουν προτεραιότητα σε αυτό το πρόβλημα και θα εμφανιστούν νωρίτερα.

Μερικές φορές, η πηγή της διαρροής φυσικού αερίου μπορεί να προέρχεται από τον θερμοσίφωνα σας. Στα περισσότερα από τα νεότερα μοντέλα, ο θερμοσίφωνας θερμαίνεται από το φως, σηματοδοτώντας στον θερμαντήρα ότι όλα είναι καλά και για να κρατήσει το αέριο να ρέει. Εάν το φως σβήσει, το αέριο σβήνει.  Έτσι, αν μυρίζετε αέριο γύρω από την περιοχή του θερμοσίφωνα, αυτό δεν είναι φυσιολογικό. Ο θερμοσίφωνας μπορεί να δυσλειτουργεί ή μπορεί να υπάρχουν διαρροές στους σωλήνες που οδηγούν στο θερμοσίφωνα. Αυτές οι διαρροές μπορεί εντοπίζονται στους σωλήνες και μπορεί να είναι επικίνδυνο για την ασφάλεια σας, οπότε πρέπει άμεσα να καλέσετε υδραυλικό για να σας συμβουλεύσει.

Διαβάστε περισσότερα για τις υπηρεσίες αποφράξεων Αντωνίου:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button