Γνωστοί-μύθοι-για-τα-υδραυλικά

Γνωστοί μύθοι για τα υδραυλικά

Όπως ακριβώς συμβαίνει με οτιδήποτε στη ζωή, υπάρχουν μύθοι που διαδίδονται σχετικά με την επισκευή υδραυλικών και τα υδραυλικά προβλήματα σύμφωνα με την Αποφράξεις Αντωνίου. Όπου κι αν ζείτε, υπάρχουν κοινοί μύθοι και παρεξηγήσεις όσον αφορά την επισκευή υδραυλικών εγκαταστάσεων.

Τα χημικά καθαριστικά αποχέτευσης δεν βλάπτουν τους σωλήνες

Στην πραγματικότητα, ισχύει ακριβώς το αντίθετο. Τα χημικά καθαριστικά αποχέτευσης όχι μόνο καθαρίζουν τους σωλήνες, αλλά μπορούν επίσης να τους κάνουν ζημιά. Πιστεύεται ότι αυτά τα καθαριστικά δεν βλάπτουν τους σωλήνες. Ωστόσο, με τον καιρό μπορούν να καταστρέψουν τους σωλήνες. Μια καλή σπιτική θεραπεία για τα βουλώματα είναι ο συνδυασμός μαγειρικής σόδας και ξιδιού.

Μπορούμε να ρίχνουμε πράγματα στην τουαλέτα

Υπάρχουν πολλά αντικείμενα που δηλώνουν ότι μπορούν να ξεπλυθούν με ασφάλεια στην τουαλέτα. Αυτό είναι τεχνικά αληθές, αλλά η Αποφράξεις Αντωνίου συνιστά ανεπιφύλακτα ότι αυτά τα λεγόμενα αντικείμενα που μπορούν να ριχτούν στην λεκάνη δεν πρέπει να καταλήγουν στην τουαλέτα.

Όταν ένα μαντηλάκι που μπορεί να ξεπλυθεί καταλήξει στην τουαλέτα, μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στον σωλήνα. Μπορεί να δημιουργηθεί έτσι μια γιγάντια, συσσωματωμένη μάζα αντικειμένων που δεν είναι βιοδιασπώμενα.

Τα απόβλητα γάτας δεν πρέπει επίσης να ξεπλένονται λόγω του γεγονότος ότι περιέχουν τοξόπλασμα, το οποίο μπορεί να μεταδώσει μια πολύ μεταδοτική λοίμωξη. Οι χαρτοπετσέτες, τα ταμπόν, οι σερβιέτες δεν πρέπει ποτέ να καταλήξουν στην τουαλέτα.

Ένας θερμοσίφωνας δεν θα εκραγεί ποτέ

Δυστυχώς, αυτό δεν είναι αλήθεια. Παρόλο που η πλειονότητα των υπερσύγχρονων θερμοσιφώνων διαθέτει βαλβίδα ασφαλείας πίεσης, μπορεί να σημειωθεί έκρηξη σε επικίνδυνα επίπεδα. Οι υδραυλικοί και τα άτομα που τους βοηθούν να πραγματοποιήσουν επισκευές υδραυλικών εγκαταστάσεων συμβουλεύουν ότι ένας θερμοσίφωνας πρέπει να συντηρείται μια φορά το χρόνο και να ελέγχετε τους σωλήνες και τις βαλβίδες κάθε λίγους μήνες για να αποτρέψετε τυχόν καταστάσεις που μπορεί να δημιουργηθούν να θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή σας και εκείνων που ζουν μαζί σας.

Το βραστό νερό καθαρίζει το λίπος από τους σωλήνες

Παρόλο που το ζεστό νερό απομακρύνει τα λίπη που είναι κρύα και ημιστερεά, γιατί να μην μπορεί να καθαρίσει και τους σωλήνες; Δυστυχώς, το βραστό νερό θα σκληρύνει το λίπος στην αποχέτευση αντί να το απομακρύνει. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αποφύγετε να ρίξετε λίπος στον σωλήνα αρχικά, κάτι που μπορεί να αποτρέψει πολλά προβλήματα και μια πιθανή δαπανηρή επισκευή.

Όταν το λίπος κατεβαίνει στην αποχέτευση, μπορεί να εμποδίσει την σωστή αποστράγγιση και μπορεί επίσης να προκαλέσει υπερχείλιση. Εάν χρειαστεί, καλέστε έναν υδραυλικό να κάνει μια επαγγελματική επισκευή υδραυλικών και θα έρθει στο σπίτι σας και θα καθαρίσει το εσωτερικό των σωλήνων σας.

Η χρήση πλυντηρίου πιάτων είναι σπατάλη νερού

Το ακριβώς αντίθετο είναι στην πραγματικότητα η αλήθεια. Λόγω της μεθόδου που χρησιμοποιούν πολλοί άνθρωποι για να πλένουν τα πιάτα τους στο χέρι, η χρήση πλυντηρίου πιάτων για το πλύσιμο των πιάτων βοηθά στην εξοικονόμηση νερού. Αυτό ισχύει ακόμη περισσότερο όταν αγοράζεται ένα ενεργειακά αποδοτικό πλυντήριο πιάτων.

Οι άνθρωποι που διαθέτουν πλυντήριο πιάτων δεν πρέπει ποτέ να αισθάνονται άσχημα για τη χρήση τους επειδή εξοικονομούν χρόνο και χρήμα και εμποδίζουν τα υπολείμματα τροφίμων να καταλήξουν στους σωλήνες, γεγονός που τους σώζει και από μια ακριβή επισκευή υδραυλικών εγκαταστάσεων.

Αν στραγγίζει ο νεροχύτης είναι εντάξει

Αυτή δεν είναι απαραίτητα η αλήθεια. Τα υπολείμματα τροφίμων και άλλα αντικείμενα μπορούν να συγκεντρωθούν πιο κάτω σε έναν σωλήνα. Δεν πρέπει ποτέ να θεωρηθεί ότι μια αποχέτευση λειτουργεί όπως θα έπρεπε να μην κινδυνεύει να βουλώσει. Είναι πολύ καλή ιδέα να χρησιμοποιείτε φίλτρα νεροχύτη που εμποδίζουν τα αντικείμενα να πάνε στην αποχέτευση που δεν θα έπρεπε ποτέ.

Δεν είναι απαραίτητο να καλέσετε έναν υδραυλικό εκτός εάν υπάρχει πρόβλημα υδραυλικών εγκαταστάσεων

Όσο το νερό ρέει μέσα από τους σωλήνες και δεν υπάρχουν βουλώματα που μπορείτε να δείτε, μπορεί να νομίζετε ότι επειδή το σπίτι σας δεν χρειάζεται επισκευή υδραυλικών δεν υπάρχει λόγος να έρθει ένας υδραυλικός στο σπίτι σας.

Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου, μπορεί να αναπτυχθεί μια συσσώρευση και μπορεί να προκαλέσει μια γρήγορη και απροσδόκητη, ενοχλητική και δαπανηρή επισκευή στο μέλλον. Ο έλεγχος των υδραυλικών σας από έναν υδραυλικό σε ετήσια βάση μπορεί να αποτρέψει αυτό το ενδεχόμενο. Ως εκ τούτου, είναι καλή ιδέα να κλείνεις ένα ετήσιο ραντεβού για τον υδραυλικό σου να έρχεται να επισκεφτεί το σπίτι σου.

Η χλωρίνη είναι η καλύτερη για να διατηρείτε την τουαλέτα καθαρή

Κανείς δεν θα αμφισβητήσει ποτέ πόσο αποτελεσματική μπορεί να είναι η χλωρίνη ως προϊόν καθαρισμού. Ωστόσο, η πρακτική της τοποθέτησης χλωρίνης μέσα σε μια τουαλέτα ή μπορεί να κάνει περισσότερο κακό παρά καλό. Λαμβάνοντας υπόψη ότι ορισμένα μέρη τουαλέτας, όπως παρεμβύσματα, ροδέλες και σωλήνες είναι πολύ επιρρεπή στη διάβρωση, επομένως, δεν είναι καλή ιδέα να αφήνετε την χλωρίνη να κάθεται στο νερό της λεκάνης.

Η χλωρίνη μπορεί επίσης να επηρεάσει το γυάλινο φινίρισμα μιας τουαλέτας, ειδικά εάν κάθεται εκεί για περισσότερο από 10 λεπτά πριν την ξεπλύνετε. Εάν πρέπει να χρησιμοποιήσετε χλωρίνη ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν με περιεχόμενο χλωρίνης για να καθαρίσετε την τουαλέτα τους, βεβαιωθείτε ότι δεν περιμένετε πολύ πριν το ξεπλύνετε με ζεστό σαπουνόνερο.

Μια βρύση που στάζει δεν είναι μεγάλη υπόθεση

Οποιοδήποτε υδραυλικό εξάρτημα στάζει είναι ένα τεράστιο πρόβλημα επειδή σπαταλάτε νερό και αυξάνετε τον λογαριασμό του νερού στη διαδικασία. Μια σταγόνα νερού που διαρρέει από μια κλειστή βρύση κάθε δευτερόλεπτο μπορεί να μην φαίνεται πολύ, αλλά μπορεί να σπαταλήσει πολλά λίτρα νερού ετησίως.

Εάν εκατομμύρια σπίτια έχουν βρύσες που στάζουν, αυτό μεταφράζεται σε δισεκατομμύρια σπαταλημένα λίτρα νερού. Σε έναν κόσμο όπου ορισμένες περιοχές δεν έχουν καν μια σταθερή παροχή καθαρού νερού, δεν μπορούμε απλώς να αποφύγουμε μια βρύση που στάζει ως μικρή ενόχληση.

Αυτοί είναι οι πιο συνηθισμένοι μύθοι για τα υδραυλικά. Πολλά από αυτά μπορούν να βλάψουν τους σωλήνες, επομένως αποφύγετε να τα κάνετε άν είναι δυνατόν. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με το πώς να φροντίζετε τους σωλήνες σας ή εάν χρειάζεται επισκευή υδραυλικών εγκαταστάσεων, καλέστε την Αποφράξεις Αντωνίου.

Δείτε περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησης Αποφράξεις Αντωνίου:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button