7-1-πράγματα-που-θα-ήθελε-να-ξέρετε-ένας-υδραυλικός

7 + 1 πράγματα που θα ήθελε να ξέρετε ένας υδραυλικός

Υπάρχουν πολλές δραστηριότητες που κάνουμε καθημερινά στα νοικοκυριά μας που ενοχλούν τους υδραυλικούς. Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που βοηθούν στην πρόληψη σημαντικών ζητημάτων που απαιτούν χρόνο, ενέργεια και κοστίζουν πολλά χρήματα. Εδώ θα αναλύσουμε 7 + 1 πράγματα που θα ήθελε να ξέρετε ένας υδραυλικός της Αποφράξεις Αντωνίου.

Βραχυπρόθεσμα, η λήψη μερικών μέτρων στα υδραυλικά μπορεί να αποτρέψει μια μεγάλη ταλαιπωρία μακροπρόθεσμα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να αναλάβετε τα πράγματα και να σκεφτείτε από την οπτική γωνία ενός υδραυλικού.

1. Σταματήστε να αγνοείτε το πρόβλημα

Η παράβλεψη ενός ζητήματος υδραυλικών είναι ένα δαπανηρό λάθος και οι ιδιοκτήτες σπιτιού μπορεί να πρέπει να υποφέρουν εξαιτίας αυτού. Ακόμη και δευτερεύουσες περιπτώσεις που φαίνονται να είναι μικρά ζητήματα, όπως η αργή ροή της βρύσης ή το μπάνιο με βουλωμένο σιφόνι, μπορεί να αναπτυχθούν με την πάροδο του χρόνου και μπορεί τελικά να περιλαμβάνουν σημαντικές επισκευές ή αντικαταστάσεις που μπορεί να είναι πολύ βαριές για την τσέπη σας.

Τα περισσότερα μικρά προβλήματα μπορούν να διορθωθούν με τον καθαρισμό ή με άλλες μικρές αλλαγές που γίνονται από τους ίδιους τους ιδιοκτήτες του σπιτιού. Για μερικές απλές επιδιορθώσεις (όπως μια βρύση με διαρροή ή μια βουλωμένη τουαλέτα), ένας ιδιοκτήτης σπιτιού μπορεί να διορθώσει το πρόβλημα μόνος του. Αλλά για μεγάλα ζητήματα, η κλήση ενός επαγγελματία υδραυλικού της Αποφράξεις Αντωνίου είναι μια σοφή επιλογή.

2.Δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείτε καυστικά καθαριστικά σε παλιούς σωλήνες

Ένα καυστικό καθαριστικό μπορεί να είναι το πρώτο πράγμα που χρησιμοποιείτε όταν βουλώσει ο νεροχύτης ή ο σωλήνας. Αυτά τα καθαριστικά μπορούν να αποφράξουν την τουαλέτα γρήγορα αλλά προσωρινά. Επίσης, οι οξειδωτικές συνθετικές ενώσεις που βρίσκονται στα παραδοσιακά καθαριστικά αποχέτευσης μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά τους παλιούς σωλήνες αποχέτευσης που μπορεί να οδηγήσουν σε διαρροές, ρωγμές ή διάβρωση.

Εάν αντιμετωπίσετε ένα τρομερό φράξιμο στην αποχέτευση σας, χρησιμοποιήστε ένα οργανικό καθαριστικό που αφαιρεί τα επίμονα φράγματα μέσω ενζυματικής δραστηριότητας. Αν και αυτά τα οργανικά καθαριστικά δεν λειτουργούν γρήγορα ως καυστικά καθαριστικά, είναι μη τοξικά και πιο ασφαλή για τις αποχετεύσεις και τους σωλήνες σας.

3.Αποφύγετε την αποθήκευση πραγμάτων κάτω από το νεροχύτη

Οι παγίδες σωλήνα που βρίσκονται συνήθως κάτω από το νεροχύτη περιορίζουν τα αέρια της αποχέτευσης από το να εισέλθουν στο σπίτι σας ενώ επιτρέπουν τη διέλευση των λυμάτων. Η παγίδα πιάνει πράγματα που μπορεί να πέσουν στο νεροχύτη, όπως σωματίδια φαγητού, βρωμιά ή υπολείμματα.

Οι παγίδες συνδέονται με τους σωλήνες και είναι εύκολο να ελευθερωθούν όταν χρειάζεται να καθαρίσετε ένα πλήρως φραγμένο σύστημα αποχέτευσης. Εάν αυτές οι παγίδες αποχέτευσης αρχίσουν να χαλαρώνουν, σημαίνει ότι υπάρχει διαρροή κάτω από το νεροχύτη. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε αυτές τις διαρροές κρατώντας τη ζώνη κάτω από το χάος του νεροχύτη ελεύθερη. Γι’ αυτό πρέπει να κρατάτε τους κάδους απορριμμάτων, τους πυροσβεστήρες και τα καθαριστικά μακριά από την παγίδα, ώστε να μην καταστραφούν τα απαραίτητα του σπιτιού σας από τη διαρροή νερού.

4.Καθυστέρηση του ελέγχου των υδραυλικών

Ακόμη και για έναν έμπειρο ιδιοκτήτη σπιτιού, υπάρχουν περιπτώσεις που απαιτούν τη βοήθεια ενός υδραυλικού. Ενώ οι περισσότεροι από τους ιδιοκτήτες σπιτιού αποφεύγουν να καλέσουν έναν υδραυλικό για να εξοικονομήσουν χρήματα, μια τέτοια άγνοια μπορεί να προκαλέσει δαπανηρές ζημιές. Εάν τα ζητήματα υδραυλικών είναι πιο περίπλοκα και δύσκολο να επιλυθούν μόνοι σας, συνιστάται να καλέσετε έναν επαγγελματία υδραυλικό.

5.Χρήση καθαριστικών αποχέτευσης με χημική βάση

Οι βουλωμένοι σωλήνες μπορούν να επισκευαστούν προσωρινά με τη χρήση καθαριστικών με βάση χημικά, καθώς αυτά τα καθαριστικά αποχέτευσης είναι εύκολα προσβάσιμα στους ιδιοκτήτες σπιτιού σε κοντινά καταστήματα. Αλλά αυτά τα χημικά καθαριστικά αποχέτευσης είναι αυτά που οι έμπειροι υδραυλικοί της Αποφράξεις Αντωνίου θα σας πουν να μην χρησιμοποιήσετε.

Αυτά τα χημικά καθαριστικά αποχέτευσης δεν είναι τόσο ισχυρά όσο διαφημίζονται για μια απόφραξη. Στην πραγματικότητα, περιέχουν στερεές χημικές ουσίες που είναι αρκετά σκληρές ώστε να προκαλέσουν ζημιά στους σωλήνες και τον εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένων των υπόγειων σωλήνων που καταστρέφονται εύκολα. Η χρήση ενός ασφαλούς οργανικού καθαριστικού αποχέτευσης είναι το κλειδί για ένα καλά συντηρημένο σύστημα υδραυλικών εγκαταστάσεων.

6.Μην αντιμετωπίζετε την τουαλέτα σας σαν κάδο σκουπιδιών

Οι κάδοι σκουπιδιών προορίζονται για να ρίχνετε τα σκουπίδια στο σπίτι σας, αλλά η χρήση της τουαλέτας σας ως κάδος απορριμμάτων δεν είναι μόνο αηδιαστική αλλά και επικίνδυνη για το υδραυλικό σύστημα του σπιτιού σας. Αν πετάξετε κάτι στην τουαλέτα, δεν σημαίνει ότι φεύγει από το σπίτι σας. Αυτά τα πράγματα μπορεί να κολλήσουν στην τουαλέτα σας, με αποτέλεσμα να βουλώσει η τουαλέτα.

Αντικείμενα όπως χαρτοπετσέτες, σαπούνια, μπατονέτες, σερβιέτες κ.λπ. μπορεί να προκαλέσουν δύσκολα βουλώματα στην τουαλέτα. Η τουαλέτα σας χρησιμοποιείται για την απομάκρυνση των σωματικών αποβλήτων και θα πρέπει να χρησιμοποιείται ως τέτοια.

7.Μην ρίχνετε λίπος στον νεροχύτη

Εάν είστε κάποιος που έχει τη συνήθεια να ρίχνει τηγανέλαιο, λίπος μπέικον και λιπαρές ουσίες στον νεροχύτη της κουζίνας, πρέπει να είστε πάντα έτοιμοι να προσλάβετε έναν επαγγελματία υδραυλικό για να σας βοηθήσει να αποφράξετε τους φραγμένους σωλήνες αποχέτευσης.

Το λίπος κολλάει στην επιφάνεια των σωλήνων σας όταν κρυώνει. Αυτό μπορεί να αυξήσει τη συσσώρευση λίπους στο υδραυλικό σύστημα του σπιτιού σας. Αντί να πετάτε αυτές τις λιπαρές ουσίες στην αποχέτευση, πρέπει να τις πετάξετε στον κάδο απορριμμάτων σας.

+1.Μην αφήνετε τη βρύση να τρέχει

Εάν υπάρχει πρόβλημα χαμηλής πίεσης νερού στους σωλήνες του σπιτιού σας, αντί να αφήνετε τις βρύσες σε λειτουργία, πρέπει να καλέσετε έναν υδραυλικό για βοήθεια. Αυτού του είδους τα προβλήματα είναι δύσκολο να επιλυθούν μόνοι σας και μπορούν να προκαλέσουν μεγάλη σπατάλη νερού.

Μπορεί να πιστεύετε ότι η επίλυση προβλημάτων υδραυλικών από μόνος σας είναι μια πολύτιμη ικανότητα για εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων. Λοιπόν, μπορεί να μπορέσετε να διορθώσετε μερικά ονομαστικά προβλήματα μόνοι σας, αλλά υπάρχει πάντα ο κίνδυνος αυτά τα μικρότερα προβλήματα να μετατραπούν σε μεγαλύτερα και πιο ακριβά προβλήματα λόγω της έλλειψης τεχνογνωσίας.

Δείτε περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησης της Αποφράξεις Αντωνίου:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button