5-1-lyseis-se-koina-kalokairina-ydravlika-provlimata

5 +1 λύσεις σε κοινά καλοκαιρινά υδραυλικά προβλήματα

Όταν σκέφτεστε το καλοκαίρι, δεν είναι στις σκέψεις σας τα υδραυλικά σας προβλήματα. Εδώ είναι το θέμα, οι καλοκαιρινοί μήνες φέρνουν το δικό τους σύνολο μοναδικών υδραυλικών προβλημάτων σε παλιά και νέα σπίτια, σύμφωνα με τις Αποφράξεις Αντωνίου. Υπάρχουν πολλά πιθανά καλοκαιρινά υδραυλικά προβλήματα που μπορούν να εμφανιστούν! Ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά σε 5 + 1 από τα πιο κοινά καλοκαιρινά υδραυλικά προβλήματα και πώς να τα λύσουμε.

1. Ζητήματα απόφραξης νεροχύτη

Ο καλοκαιρινός καιρός σημαίνει φρέσκα προϊόντα! Το μειονέκτημα σε αυτό είναι ότι τα υπολείμματα φρούτων και λαχανικών μπορεί να είναι σκληρά για το σωλήνα του νεροχύτη της κουζίνας

Η λύση είναι να μη ρίχνετε φλούδες από φρούτα και λαχανικά στο νεροχύτη σας. Οι φλούδια από το πεπόνι, τα καρότα και άλλα προϊόντα πρέπει να μπαίνουν στα σκουπίδια και όχι στο σωλήνα σας.

Τα συχνά μπάρμπεκιου στην αυλή μπορούν επίσης να καταστρέψουν το υδραυλικό σύστημα. Βεβαιωθείτε ότι αντικείμενα όπως οι φλοιοί από καλαμπόκι καθώς και τα λίπη ή τα κόκκαλα είναι επίσης πεταμένα στα σκουπίδια. Επίσης, αποφύγετε να ρίχνετε χρησιμοποιημένα μαγειρικά λάδια στον σωλήνα.

Ρίξτε κρύο νερό για 10 έως 15 δευτερόλεπτα πριν και μετά τη χρήση του νεροχύτη της κουζίνας. Αυτό το γρήγορο ξέβγαλμα καθαρίζει τα υπόλοιπα κομμάτια φαγητού και επιλύει προβλήματα αποστράγγισης πριν καν ξεκινήσουν.

2. Απόφραξη τουαλέτας

Αυτό είναι κάτι που ίσως δεν σκεφτήκατε. Όταν τα παιδιά είναι σπίτι από το σχολείο όλη μέρα κάθε μέρα, οι τουαλέτες σας χρησιμοποιούνται περισσότερο. Αυτή η επιπλέον χρήση μπορεί να οδηγήσει σε φραγμένες τουαλέτες και πλημμυρισμένα μπάνια για να μην αναφέρουμε μερικές δυσάρεστες καταστάσεις.

Για να αποφύγετε προβλήματα τουαλέτας, ενθαρρύνετε την οικογένειά σας να πετάει όσο το δυνατόν λιγότερο χαρτί υγείας στην λεκάνη. Υπενθυμίστε τους τι πρέπει και τι δεν πρέπει να καταλήξει στην τουαλέτα. Τα παιχνίδια, οι σερβιέτες, οι μπατονέτες και άλλα είδη υγιεινής δεν πρέπει να καταλήξουν στη λεκάνη σας.

3. Πλυντήρια που υπερφορτώνονται

Το καλοκαίρι σημαίνει πολλές υπαίθριες περιπέτειες και εκδρομές στη θάλασσα. Οι περιπέτειες οδηγούν, με τη σειρά τους, σε πολλά ιδρωμένα ρούχα και βρώμικες πετσέτες για πλύσιμο.

Για να προετοιμαστείτε για τη λειτουργία όλων αυτών των επιπλέον φορτίων πλυντηρίου, εσείς ή ένας ειδικός σε υδραυλικά θα πρέπει να εξετάσετε τους σωλήνες του πλυντηρίου σας για διαρροές, ρωγμές ή διογκώσεις. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι μια διαρροή νερού από το πλυντήριο. Όποτε είναι δυνατόν, μείνετε στο σπίτι ενώ το μηχάνημα λειτουργεί. Εάν προκύψει κάποιο πρόβλημα, μπορείτε να το αντιμετωπίσετε αμέσως και να καλέσετε έναν επαγγελματία εάν χρειαστεί. Επιπλέον, μετακινήστε το μηχάνημα από τον τοίχο για να αποφύγετε το τσάκισμα του σωλήνα.

4. Τα καλοκαιρινά ντους επιβαρύνουν τον θερμοσίφωνα σας

Μεταξύ όλων των παραπάνω, το καλοκαίρι ο θερμοσίφωνα δουλεύει πολύ περισσότερο σε σύγκριση με τις άλλες εποχές, καθώς η ανάγκη για μπάνιο είναι καθημερινή. Αυτό είναι ένα σοβαρό πρόβλημα υδραυλικών ειδικά όταν πρέπει να πάτε για δουλειά και δεν υπάρχει νερό για ντους

Εάν ο θερμοσίφωνας σας είναι περίπου 10 ετών, θα θελήσετε να τον ελέγξετε για να βεβαιωθείτε ότι είναι σε καλή κατάσταση λειτουργίας. Γυρίστε τη θερμοκρασία στο θερμοσίφωνα σας στους 48 βαθμούς κελσίου και έτσι εξοικονομήστε χρήματα και ενέργεια.

5. Προσοχή στις κεφαλές ψεκαστήρων

Η ζέστη στην Ελλάδα το καλοκαίρι μπορεί να δυσκολεύει τη διατήρηση ενός όμορφου πράσινου γκαζόν. Αν θέλετε να έχετε ένα όμορφο κήπο, πιθανότατα θα χρειαστείτε ένα σύστημα ψεκασμού στο έδαφος. Αλλά όταν κάτι πάει στραβά μαζί τους, μπορεί να είναι ένας μεγάλος πόνος για την τσέπη σας.

Υπάρχουν μερικές σημαντικές κινήσεις για να διασφαλιστεί η ασφάλεια των ψεκαστήρων σας: Αφιερώστε λίγα λεπτά για να ελέγξετε καλά και να καθαρίσετε τις κεφαλές του ψεκαστήρα. Οι διαρροές δεν είναι πάντα εμφανείς έως ότου λάβετε έναν αστρονομικό λογαριασμό νερού, έτσι ώστε η προληπτική επιθεώρηση θα σας εξοικονομήσει πολύ άγχος και χρήματα. Προειδοποιήστε όποιον κόβει το γκαζόν σας για να αποφύγει να χτυπήσει τις κεφαλές ενώ όταν κόβετε εσείς το γρασίδι να προσέχετε, για να μην προκαλέσετε ζημιά.

+1. Δέντρα που λειτουργούν υπόγεια για να φράξουν τις γραμμές αποχέτευσης

Οι ρίζες των δέντρων εξαπλώνονται πάντα υπόγεια. Κατά τη διάρκεια των ζεστών μηνών, απλώνονται αναζητώντας νερό.  Δυστυχώς, αυτές οι ρίζες δέντρων μπορούν να δημιουργήσουν σοβαρά υδραυλικά προβλήματα, όπως ζημιές και μπλοκαρίσματα στους υπόγειους σωλήνες σας.

Η έντονη βροχή του καλοκαιριού, ειδικά οι καταιγίδες, είναι συχνές καθώς ο αέρας θερμαίνεται το απόγευμα. Όταν το έδαφος γίνει υπερκορεσμένο, το νερό μπορεί να εισχωρήσει σε σωλήνες αποχέτευσης μέσω ρωγμών και να προκαλέσει τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας της γραμμής αποχέτευσης.

Η συντήρηση των υπονόμων σας πριν από το καλοκαίρι μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε τα χειρότερα προβλήματα, αλλά εάν δείτε ή μυρίσετε σημάδια προβλήματος στη γραμμή αποχέτευσης καλέστε την εταιρεία Αποφράξεις Αντωνίου άμεσα για να λύσει το πρόβλημα.

Εμπιστευτείτε έναν επαγγελματία της Αποφράξεις Αντωνίου για καλοκαιρινά υδραυλικά προβλήματα

Όταν περιμένετε ένα καλοκαίρι γεμάτο διασκέδαση στον ήλιο, το τελευταίο πράγμα που θέλετε να σκεφτείτε είναι τα καλοκαιρινά υδραυλικά προβλήματα. Υπάρχουν ορισμένα καλοκαιρινά υδραυλικά προβλήματα που μπορείτε να επιλύσετε μόνοι σας, αλλά δεν θα ήταν καλύτερο να αποφύγετε πρώτα αυτά τα προβλήματα; Για να διευκολύνετε την επιπλέον φθορά στο υδραυλικό σύστημα του σπιτιού σας, να λειτουργείτε μα άξονα την πρόληψη και όχι τη θεραπεία. Μιλήστε με έναν τεχνικό της Αποφράξεις Αντωνίου για κοινά καλοκαιρινά υδραυλικά προβλήματα σήμερα.

Διαβάστε περισσότερα για τις υπηρεσίες αποφράξεων Αντωνίου:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button