4 καλύτερες μέθοδοι απόφραξης σε 10 λεπτά

4-kaliteres-meth…axis-se-10-lepta/ ‎

Είχατε προβλήματα με την τουαλέτα σας τον τελευταίο καιρό; Πιστεύετε ότι είναι σχεδόν φραγμένη και δεν λειτουργεί κανονικά; Εάν απαντήσατε ναι στις προηγούμενες ερωτήσεις, τότε πρέπει να διαβάσετε αυτό το άρθρο από τους ειδικούς των Αποφράξεις Αντωνίου , καθώς πρόκειται να συζητήσουμε τις καλύτερες μεθόδους απόφραξης της τουαλέτας σας κάτω από 10 λεπτά.

Ένα πολύ συχνό φαινόμενο είναι η φραγή της τουαλέτας του σπιτιού ή του διαμερίσματός σας. Αυτό μπορεί να γίνει πολύ ενοχλητικό, καθώς δεν μπορείτε να κάνετε χρήση του μπάνιου σας και η αναμονή για την επιδιόρθωση της βλάβης μπορεί να είναι χρονοβόρα. Για αυτό το λόγο λοιπόν, αποφασίσαμε να παρουσιάσουμε τις 4 καλύτερες μέθοδοι απόφραξης σε 10 λεπτά.

Οι τουαλέτες τείνουν να φράζουν όταν δεν τις χρησιμοποιείτε σωστά. Η ρίψη χαρτιού σε αυτές ή ο μη σωστός καθαρισμός τους μπορεί να οδηγήσει στη φραγή της τουαλέτας ή απλά στην κακή της λειτουργία. Μην φοβάστε πια γιατί έχουμε μερικές υπέροχες συμβουλές για το πώς να αποφράξετε την τουαλέτα σας εάν χρειαστεί.

Έμβολο ή βεντούζα τουαλέτας

Ο πρώτος και πιθανώς πιο αποτελεσματικός τρόπος για να αποφράξετε την τουαλέτα σας θα ήταν να χρησιμοποιήσετε ένα έμβολο. Βασικά μπορείτε να βρείτε έμβολο σε ένα μεγάλο σούπερ μάρκετ ή σε κατάστημα καθαριστικών ειδών. Τα έμβολα χρησιμοποιούν την πίεση για να απελευθερώσουν τους σωλήνες σας από ό, τι τους φράζει.

Κάνοντας συνεχείς κινήσεις, σπρώξτε το έμβολο πάνω και κάτω από την αποστράγγιση της τουαλέτας σας για να δημιουργήσετε την πίεση που απαιτείται για να την ξεμπλοκάρετε. Θα σας πάρει περίπου μεταξύ 2 και 10 λεπτών για να το κάνετε, γι ‘αυτό να είστε υπομονετικοί. Εάν δεν το καταφέρετε τότε θα πρέπει να προχωρήσετε σε μια άλλη μέθοδο. Έχουμε και κάποιες άλλες μεθόδους  να σας προτείνουμε, τις οποίες που μπορείτε να δοκιμάσετε σε λιγότερο από 10 λεπτά.

Μεταλλική κρεμάστρα

Η δεύτερη μέθοδος περιλαμβάνει μια κρεμάστρα που όλοι μας έχουμε στα σπίτια μας. Θα χρησιμοποιήσετε αυτήν την κρεμάστρα για να κάνετε μόνοι σας (DIY) το φίδι απόφραξης (drain snake). Τα αποστραγγιστικά φίδια χρησιμοποιούνται για να σπρώξουν ή να τραβήξουν οτιδήποτε εμποδίζει τους σωλήνες και να τους ξεμπλοκάρουν.

Πάρτε την κρεμάστρα και λυγίστε την μέχρι να είναι εντελώς ευθεία. Χρησιμοποιήστε το ένα άκρο της κρεμάστρας για να την κρατήσετε και το άλλο για να σπρώξετε ή να τραβήξετε οτιδήποτε εμποδίζει την τουαλέτα σας και δημιουργεί υπερχείλιση ή μη φυσιολογική λειτουργία. Πάρτε το χρόνο σας και μην βιαστείτε. Σε λίγα λεπτά το χαρτί ή οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο προκαλεί την απόφραξη, θα αφαιρεθεί και η τουαλέτα σας θα επιστρέψει στην κανονική της λειτουργία.

Αυτή η μέθοδος μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματική, αλλά είναι επίσης πολύ επεμβατική. Το συρματόσχοινο μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ζημιά στους σωλήνες σας, οπότε μην χρησιμοποιείτε έντονη δύναμη. Εάν δοκιμάσετε τη μέθοδο κρεμάστρας και δεν βλέπετε αποτελέσματα, μεταβείτε σε άλλη μέθοδο ή καλέστε τους επαγγελματίες στις αποφράξεις, Αποφράξεις Αντωνίου.

Ζεστό νερό και απορρυπαντικό πιάτων

Το ζεστό νερό δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα για τις “4 καλύτερες μέθοδοι απόφραξης σε 10 λεπτά” . Το ζεστό νερό κάνει θαύματα σε ουσιαστικά οτιδήποτε σχετίζεται με καθαριστικούς σκοπούς. Πριν δοκιμάσετε οτιδήποτε άλλο, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ζεστό νερό και θα λύσετε τα προβλήματα που προκάλεσε η φραγή!

Σε αυτήν την περίπτωση, πάρτε λίγο απορρυπαντικό πιάτων και ρίξτε το στην τουαλέτα σας. Δεν χρειάζεται να είναι ακριβό ή κάτι ιδιαίτερο, το κανονικό απορρυπαντικό πιάτων θα δουλέψει. Βράστε νερό σε ένα βραστήρα ή μια μεγάλη κατσαρόλα, αφήστε το να κρυώσει λίγο και στη συνέχεια ρίξτε το στην τουαλέτα αφού πρώτα  ρίξετε το απορρυπαντικό.

Το απορρυπαντικό πιάτων θα λειτουργήσει ως λιπαντικό για να βοηθήσει το προϊόν που φράζει το μπολ να γίνει πιο μαλακό και το ζεστό νερό θα ωθήσει τυχόν υπολείμματα μέχρι την αποχέτευση.

Να είστε προσεκτικοί όταν χρησιμοποιείτε ζεστό νερό, επειδή μπορεί να σπάσετε ή να ραγίσετε την πορσελάνη της τουαλέτας σας. Ποτέ μην ρίχνετε βραστό νερό απευθείας στην τουαλέτα σας – ειδικά κατά τη διάρκεια του χειμώνα – καθώς μπορεί να προκληθεί ζημιά σε αυτήν.

Χρησιμοποιήστε τη φυσική για να αποσυνδέσετε την τουαλέτα σας

Αυτή η μέθοδος είναι πολύ παρόμοια με το έμβολο που χρησιμοποιεί επίσης τους νόμους της φυσικής για να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από το φράξιμο. Μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας χρησιμοποιώντας ένα μόνο πλαστικό μπουκάλι νερό. Θα χρειαστείτε ένα μεγάλο μπουκάλι νερό, ένα κουβά και ένα ζευγάρι γάντια.

Πριν ξεκινήσουμε, πρέπει να σας πούμε ότι αυτή η μέθοδος θα μπορούσε πολύ εύκολα να πάει στραβά και σίγουρα να γίνει πολύ ακατάστατη. Ξεκινήστε με την αφαίρεση όσο το δυνατόν περισσότερου νερού από την τουαλέτα. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε ένα μικρό δοχείο και έναν κάδο ή ακόμα και μια σκούπα υγρών (απλά δεν θα ήταν υγιεινό). Αφού αφαιρέσετε το νερό, συνεχίστε να γεμίζετε το μπουκάλι σας με ζεστό – όχι βραστό νερό. Τότε θα πρέπει να φορέσετε τα γάντια σας.

Βάλτε τον αντίχειρά σας στην άκρη του μπουκαλιού για να εμποδίσετε την έξοδο του νερού από το μπουκάλι. Τοποθετώντας το μπουκάλι στην αποχέτευση – με τον αντίχειρά σας προς τα πάνω – πιέστε το μπουκάλι για να απελευθερώσετε το νερό μέσα στην αποχέτευση. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τη βοήθεια ενός άλλου ατόμου εδώ για το κομμάτι της πίεσης.

Η πίεση του νερού μπορεί να σπρώξει ό,τι εμποδίζει την τουαλέτα σας για να βοηθήσει στην απελευθέρωση των σωλήνων σας.

Επαγγελματικό συνεργείο απόφραξης

Εάν έχετε δοκιμάσει όλα όσα αναφέραμε παραπάνω ή αν δεν έχετε την υπομονή να αποφράξετε την τουαλέτα μόνοι σας, σας προτείνουμε να καλέσετε ένα επαγγελματικό συνεργείο αποστράγγισης. Οι ειδικοί του συνεργείου μας στις Αποφράξεις Αντωνίου θα χρειαστούν πιθανώς περισσότερο από 10 λεπτά για να αποφράξουν την τουαλέτα σας, αλλά σίγουρα θα το έχουν κάνει σε κάτω από 30 λεπτά.

Επιπλέον, οι επαγγελματίες των Αποφράξεων Αντωνίου στην Αθήνα, θα ξέρουν πώς να αντιμετωπίσουν τυχόν πρόσθετες ζημιές που μπορεί να προκύψουν κατά την αποσύνδεση του μπολ τουαλέτας σας, όπως για παράδειγμα μια ρήξη σωλήνα, οπότε θα είσαστε καλυμμένοι σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο.

Ελπίζουμε να βρήκατε χρήσιμο το άρθρο μας για τις “4 καλύτερες μέθοδοι απόφραξης σε 10 λεπτά” και να δοκιμάσετε έστω μια από αυτές τις μεθόδους. Διαφορετικά, η Αποφράξεις Αντωνίου είναι δίπλα σας 24 ώρες την ημέρα.

Δείτε περισσότερα για αποφράξεις :

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button