ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΑΝ Ο ΒΟΘΡΟΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΜΥΡΙΖΕΙ

Δείτε τι πρέπει να κάνετε εάν ο βόθρος γεμίζει γρήγορα και μυρίζει

Μήπως ο βόθρος του σπιτιού σας γεμίζει γρηγορότερα από ότι είχατε συνηθίσει να συμβαίνει μέχρι τώρα; Θέλετε να απαλλαχτείτε από την δυσοσμία και τα επικίνδυνα λιμνάζοντα ύδατα;

Στο άρθρο που ακολουθεί θα μιλήσουμε για τους λόγους στους οποίους οφείλετε αυτό το πρόβλημα αλλά και στους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να το επιλύσουμε. Για να το κάνουμε αυτό μιλήσαμε με τους ειδικούς στις αποφράξεις αλλά και τους ειδικούς στις εκκενώσεις βόθρων της εταιρείας Αποφράξεις Αντωνίου.

Γιατί ο βόθρος γεμίζει γρήγορα;

Ας ξεκινήσουμε από το βασικό ερώτημα που απασχολεί τους περισσότερους από εσάς. Γιατί ο βόθρος γεμίζει πιο γρήγορα το τελευταίο διάστημα;

Οι ειδικοί μας λένε ότι με το πέρασμα του χρόνου η απορροφητικότητα των βόθρων χάνετε λόγω της μεγάλης συγκέντρωσης από πουρί στα τοιχώματα, τα οποία είναι υπεύθυνα για την στεγανοποίηση του βόθρου. Έτσι με τον καιρό ο βόθρος γίνεται λιγότερο απορροφητικός με αποτέλεσμα να γεμίζει πιο γρήγορα.

Σε αυτές τις περιπτώσεις οι ιδιοκτήτες των κατοικιών επιλέγουν να κάνουν εκκένωση βόθρου ξανά και ξανά, ωστόσο αυτή δεν αποτελεί μία δραστική λύση εφόσον σύντομα πάλι ο βόθρος θα γεμίσει. Επίσης οι συχνές εκκενώσεις προκαλούν δυσοσμία και με τον καιρό οδηγούν στην επιδείνωση του προβλήματος.

Εάν όμως οι εκκενώσει βόθρων δεν αποτελούν την καλύτερη λύση τότε ποια θα είναι η λύση αυτή;

Αποκατάσταση βόθρου με βιολογικό ή χημικό υγρό

Η μέθοδος αποκατάστασης της απορροφητικότητας του βόθρου με την χρήση βιολογικού ή χημικού υγρού, θα πρέπει να πραγματοποιείτε ανά κάποιους μήνες. Αποτελεί την πιο οικονομική μέθοδο αποκατάστασης αλλά το συνολικό της κόστος εξαρτάτε από παράγοντες όπως είναι η παλαιότητα του βόθρου αλλά και το μέγεθος την ζημιάς που έχει υποστεί.

Το υγρό μετά από διάφορες χημικές ζυμώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο εσωτερικό του βόθρου, θα έχει ως αποτέλεσμα να μειωθεί ή να εξαφανιστεί το πουρί στα τοιχώματα και τελικά ο βόθρος να είναι πιο απορροφητικός.

Τακτική συντήρηση αποχέτευσης

Στην περίπτωση που δεν αμελούμε να κάνουμε την τακτική συντήρηση αποχέτευσης, δεν θα χρειαστεί να έρθουμε αντιμέτωποι με έναν βόθρο που φουσκώνει πολύ γρήγορα. Όπως θα λέγαμε και για κάθε άλλη περίπτωση προβλήματος η πρόληψη είναι η πιο αποτελεσματική θεραπεία.

Η πιο αποτελεσματική και πιο οικονομική λύση από όλες λοιπόν θα είναι ο τακτικός καθαρισμός της αποχέτευσης.

Δείτε περισσότερα σχετικά με τις αποφράξεις:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button