Δείτε πως θα εξαφανίσετε τα σκουλήκια από το σπίτι σας 3

Δείτε πως θα εξαφανίσετε τα σκουλήκια από το σπίτι σας

Μήπως έχετε παρατηρήσει σκουλήκια στο σπίτι σας; Αυτό που ψάχνετε είναι να βρείτε έναν τρόπο να τα απομακρύνετε;

Η αλήθεια είναι πως ειδικά τώρα την άνοιξη και το καλοκαίρι τα περιστατικά με σκουλήκια και διάφορα ζωύφια που εισβάλουν σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους είναι όλο και περισσότερα. Η αλήθεια είναι ότι όσο πιο γρήγορα δράσουμε τόσο πιο άμεση και εύκολη θα είναι η αντιμετώπισή τους.

Εάν όμως καθυστερήσουμε πολύ και αμελήσουμε το πρόβλημα, τότε γρήγορα θα εξαπλωθεί και ο μόνος τρόπος για να λυθεί είναι να καλέσουμε κάποιον ειδικό στις απολυμάνσεις. Είναι γεγονός πως τα έντομα χαρακτηρίζονται από την έντονη αναπαραγωγική διαδικασία. Αυτό σημαίνει πως αν δεν δράσουμε άμεσα γρήγορα θα εξαπλωθούν και θα προκαλέσουν πολλές καταστροφές στο σπίτι, στα έπιπλα και στις συσκευές.

Γιατί έχει σκουλήκια στο σπίτι;

Τα σκουλήκια που μπορείτε να δείτε να εμφανίζονται στο σπίτι σας είναι δύο κατηγοριών:

  1. τα λευκά σκουλήκια και
  2. τα μαύρα σκουλήκια.

Τα λευκά σκουλήκια εμφανίζονται συνήθως στον χώρο της κουζίνας και με τον καιρό μετατρέπονται στον σκόρο τροφίμων και προσβάλουν τα τρόφιμα στα ντουλάπια σας. Εάν έχετε παρατηρήσει την εμφάνισή τους σίγουρα θα πρέπει να απομακρύνεται τα φαγητά και να τα τοποθετήσετε σε ασφαλές μέρος ενώ θα πρέπει να πεταχτούν όλα τα τρόφιμα που έχουν προσβληθεί από το έντομο.

Τα λευκά σκουλήκια συνήθως μεταφέρονται στο σπίτι μέσα στα λαχανικά που ψωνίζουμε. Σίγουρα δεν θα πρέπει να σταματήσουμε να καταναλώνουμε φρούτα και λαχανικά, ωστόσο θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τα έντομα που αυτά περιέχουν.

Εάν στο σπίτι σας έχετε βρει μαύρα σκουλήκια τότε η εμφάνισή τους οφείλετε στην ύπαρξη υγρασίας στον χώρο. Τα μαύρα σκουλήκια τρέφονται από νεκρή οργανική ύλη όπως είναι τα φύλλα και η εμφάνισή τους είναι πιο έντονη σε μονοκατοικίες και σε σπίτια στην εξοχή που περιβάλλονται από κήπο.

Πως να αντιμετωπίσω τα σκουλήκια στο σπίτι;

Εάν έχετε παρατηρήσει λευκά σκουλήκια στην κουζίνα σας τότε θα πρέπει να κινηθείτε άμεσα. Πετάξτε αμέσως τα τρόφιμα και τα μπαχαρικά που έχουν προσβληθεί και ψεκάστε τα ντουλάπια και τον χώρο με ένα εντομοαπωθητικό. Κάποιες ώρες μετά καθαρίστε καλά την κουζίνα χρησιμοποιώντας χλωρίνη και έπειτα οινόπνευμα.

Καλό θα είναι επίσης να φροντίζετε να αποθηκεύετε τα τρόφιμα μέσα σε γυάλινα δοχεία ή σε ταπερ έτσι ώστε να μην μπορούν να προσελκύσουν τα έντομα.

Τα μαύρα σκουλήκια σκαρφαλώνουν στους τοίχους και συνήθως εισβάλουν στο σπίτι μας από κάποιο άνοιγμα που μπορεί να υπάρχει κάπου. Τσεκάρετε όλο το σπίτι, τα παράθυρα και τις πόρτες και φροντίστε να βουλώσετε όποια χαραμάδα εντοπίσετε.

Έπειτα ψεκάστε τον χώρο με κάποιο πολύ ισχυρό εντομοαπωθητικό και συνεχίστε απολυμαίνοντας με χλωρίνη και οινόπνευμα.

Επαγγελματικές απολυμάνσεις στον χώρο σας

Εάν η εξάπλωση των εντόμων είναι πολύ έντονη και αυτά δεν υποχωρούν ότι κι εάν έχετε δοκιμάσει τότε ήρθε η ώρα να καλέσετε ένα από τα συνεργεία απολυμάσεων με εμπειρία στις απεντομώσεις. Η εταιρεία αποφράξεων Αποφράξεις Αντωνίου είναι δίπλα σας ανά πάσα ώρα και στιγμή χρειαστείτε βοήθεια.

Μπορείτε να μας καλέσετε 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα και 365 ημέρες τον χρόνο!

Δείτε περισσότερα σχετικά με τις αποφράξεις:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button