ΠΩΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΑΣΧΗΜΕΣ ΜΥΡΩΔΙΕΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Πως να σταματήσετε τις άσχημες μυρωδιές της αποχέτευσης

Η δυσάρεστη μυρωδιά από μία αποχέτευση μπορεί να γίνει αρκετά ενοχλητική σε ένα νοικοκυριό ή μια επιχείρηση. Κάτι τέτοιο παρατηρείται σε περίπτωση που έχουν συσσωρευτεί πολλά απόβλητα στις σωληνώσεις όπως υπολείμματα τροφών, λίπη ακόμη και τρίχες που έχουν γίνει μια μικρή μάζα.

Ουσιαστικά, προκειμένου να σταματήσει να αναδύεται αυτή η μυρωδιά, η λύση είναι οι αποφράξεις που έχουν ως αποτέλεσμα να αφαιρεθούν τα υπολείμματα και οι σωληνώσεις να λειτουργούν ξανά αρμονικά. Ας δούμε λοιπόν παρακάτω μικρά tips για να μυρίζει ξανά ο χώρος σας φρεσκάδα.

1. Σταματήστε την άσχημη μυρωδιά της αποχέτευσης με μαγειρική σόδα

Η μαγειρική σόδα ομολογουμένως έχει αρκετές εφαρμογές και ειδικότερα στην καθαριότητα. Αυτή τη φορά μπορείτε να ρίξετε λίγες μόλις κουταλιές στο εσωτερικό του σιφονιού από το οποίο αναδύεται η ενοχλητική μυρωδιά. Ο συνδυασμός βέβαια της σόδας με το ξύδι μπορεί να έχει καλύτερα αποτελέσματα.

Δοκιμάστε να ρίξετε μαζί και λίγη ποσότητα από ξύδι και αφήστε το να δράσει. Μετά από λίγη ώρα ρίξτε μεγάλη ποσότητα από ζεστό νερό ώστε να εισχωρήσει εντός των σωληνώσεων. Η μέθοδος αυτή είναι πολύ πιθανόν να λειτουργήσει σε περίπτωση που το πρόβλημα είναι ήπιας μορφής.

2. Εξαφανίστε τις άσχημες μυρωδιές από την αποχέτευση με λεμόνι 

Το λεμόνι το χρησιμοποιούμε πολλές φορές σαν απολυμαντικό προκειμένου να απομακρύνουμε τα μικρόβια. Άλλωστε η μυρωδιά του παραπέμπει σε φρεσκάδα και καθαριότητα για αυτό το συναντάμε σε διάφορα καθαριστικά.

Ρίξτε χυμό από λεμόνι και καυτό νερό στο εσωτερικό του σιφωνιού και αφήστε το μείγμα για πολλές ώρες να δράσει. Το πρωί ρίξτε άφθονο νερό ζεστό και ευελπιστούμε πως θα έχουν απομακρυνθεί τα υπολείμματα και η δυσάρεστη μυρωδιά θα έχει εξαφανιστεί.

3. Ζητήστε επαγγελματικό καθαρισμό αποχέτευσης

Σίγουρα, οι επαγγελματίες μπορούν να δώσουμε μια οριστική και αποτελεσματική λύση. Οι αποφράξεις αποχετεύσεων είναι κάτι που πρέπει να καταφύγετε όταν οι απλοί φυσικοί τρόποι δεν έχουν κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα. Τα συνεργεία αποφράξεων είναι σε θέση να ξεβουλώσουν και να καθαρίσουν τις σωληνώσεις από όλα τα απόβλητα με αποτέλεσμα να σταματήσει να διαχέεται αυτή η άσχημη μυρωδιά.

Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για βουλωμένα σιφώνια στο μπάνιο ή την κουζίνα αφού οι επαγγελματίες στις αποφράξεις στην Αθήνα μπορούν να σας απαλλάξουν μια για πάντα!

Δείτε περισσότερα σχετικά με τις αποφράξεις:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button