ΚΑΝΤΕ ΑΠΟΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΜΕ 3 ΒΗΜΑΤΑ

Kάντε αποφράξεις τουαλέτας μόνοι σας με 3 βήματα

Θα ήθελα να μου απαντήσετε ειλικρινά… Υπάρχει κάτι πιο τρομακτικό από μία τουαλέτα η οποία είναι έτοιμη να υπερχειλίσει; Δυστυχώς τα προβλήματα τις τουαλέτας είναι πάρα πολύ συνηθισμένα, ωστόσο για καλή μας τύχη τα περισσότερα από αυτά μπορούν να αντιμετωπιστούν πολύ εύκολα και να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά.

Για να έχουμε όμως άμεση και οριστική λύση είναι απαραίτητο να έχουμε και άμεση διάγνωση. Με λίγα λόγια όσο αφήνουμε μια μικρή βλάβη να συνεχίζει να υπάρχει τότε το μικρό πρόβλημα δεν θα αργήσει να εξελιχθεί σε κάτι πιο μεγάλο και πιο δύσκολα αντιμετωπίσιμο.

Εάν έχετε παρατηρήσει κάποια δυσλειτουργία με την τουαλέτα σας καλό είναι να καλέσετε κάποιον επαγγελματία ειδικό και να του αναθέσετε την επίλυση του προβλήματος. Ωστόσο οι ειδικοί στις αποφράξεις της εταιρείας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ μοιράζονται μαζί σας κάποιες βασικές συμβουλές για να κάνετε αποφράξεις τουαλέτας μόνοι σας.

Βήμα 1: Κλείστε την παροχή νερού

Εάν η τουαλέτα σας έχει βουλώσει μην προσπαθήσετε να ρίξετε επιπλέον νερά γιατί το αποτέλεσμα μπορεί να είναι μια λεκάνη τουαλέτας που ξεχειλίζει και σίγουρα κανείς δεν θα ήθελε να έρθει αντιμέτωπος με μια τέτοια κατάσταση.

Πριν κάνετε οποιαδήποτε παρέμβαση λοιπόν, βρείτε την παροχή νερού στην τουαλέτα και γυρίστε την βαλβίδα έως ότου σταματήσετε εντελώς την παροχή του νερού στο καζανάκι. Αυτό είναι ένα βήμα που δεν θα πρέπει να αμελήσετε ειδικά σε περιπτώσεις που έχουν να κάνουν με επισκευή στο καζανάκι.

Βήμα 2: Χρησιμοποιήστε μία βεντούζα αποφράξεων

Θα πρέπει η βεντούζα αποφράξεων που θα επιλέξετε να είναι αρκετά μεγάλη έτσι ώστε να βεντουζάρει αρκετά καλά καλύπτοντας εξ’ ολοκλήρου το άνοιγμα στην λεκάνη της τουαλέτας, έτσι ώστε να μπορέσουμε να ασκήσουμε την πίεση του αέρα που απαιτείται προκειμένου να γίνει αυτή η δουλειά.

Πριν ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε την βεντούζα βεβαιωθείτε πως υπάρχει κάποια ποσότητα νερού μέσα στην λεκάνη. Εάν δεν είναι αρκετή μπορείτε να συμπληρώσετε λίγο νερό ακόμη προκειμένου να γίνει η δουλειά σας σωστά.

Βήμα 3: Χρησιμοποιείστε έναν σωλήνα αποφράξεων

Εάν δεν έχετε στην διάθεσή σας κάποιον σωλήνα αποφράξεων τότε σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε μία μεταλλική κρεμάστρα την οποία θα έχετε φροντίσει να στραβώσετε προηγουμένως.

Η τεχνική αυτή μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματική ειδικά στην περίπτωση όπου η σωλήνα έχει φράξει σε κάποιο σημείο το οποίο βρίσκεται κοντά στην κορυφή. Εάν πάλι το σημείο που έχει φράξει η σωλήνα είναι πιο βαθύ τότε η κρεμάστρα δεν αρκεί και χρειάζεται να χρησιμοποιηθεί ένα πιο επαγγελματικό εργαλείο αποφράξεων.

Εάν έχετε στην διάθεσή σας κάποιο τέτοιο εργαλείο τότε μπορείτε να δοκιμάσετε, εάν όμως δεν γνωρίζετε πως είναι καλύτερα να επικοινωνήσετε με έναν επαγγελματία αποφραξά έτσι ώστε να αποφύγετε να προκαλέσετε καμιά μεγάλη ζημιά στο υδραυλικό δίκτυο των αποχετεύσεων του σπιτιού σας.

Δείτε περισσότερα σχετικά με τις αποφράξεις:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button