ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ΤΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΛΥΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΡΙΣΤΙΚΑ

Τι σημαίνουν τα νερά γύρω από την λεκάνη τουαλέτας; Πως θα λύσετε το πρόβλημα οριστικά;

Μήπως έχετε παρατηρήσει νερά γύρω από την λεκάνη της τουαλέτας σας; Αυτή είναι μία εικόνα που συνηθίζεται να παρουσιάζετε σε αρκετές περιπτώσεις νοικοκυριών αλλά και επιχειρήσεων, στην περίπτωση που οι υδραυλικές εγκαταστάσεις του κτιρίου είναι πολυκαιρισμένες ή και σε περιπτώσεις όπου γίνεται κακή χρήση αυτών.

Εάν κι εσείς αντιμετωπίζετε κάποιο αντίστοιχο πρόβλημα και δεν είστε βέβαιοι ότι μπορείτε να το επιλύσετε μόνοι σας τότε καλύτερα να μην ρισκάρετε δημιουργώντας μια κατάσταση ακόμη πιο δύσκολη και πιο κοστοβόρα. Σε αυτή την περίπτωση το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να καλέσετε τους ειδικούς στις αποφράξεις Αθήνα, που δεν είναι άλλοι από τα πλήρως εξοπλισμένα και έμπειρα συνεργεία αποφράξεων της αποφρακτικής εταιρείας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ.

Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες της εταιρείας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙ ΑΝΤΩΝΙΟΥ όχι μόνο θα επιλύσουν το πρόβλημα στην ρίζα του αλλά θα φροντίσουν και όλα τα επιμέρους που θα χρειαστούν, όπως για παράδειγμα να κάνουν άντληση υδάτων στην περίπτωση μιας μεγάλης βλάβης όπως και μετά το πέρας των εργασιών τους να κάνουν απολύμανση στον χώρο εάν τα νερά ήταν βρώμικα και απειλούν την υγεία μας μεταφέροντας στον χώρο παθογόνους μικροοργανισμούς.

Διαρροή στο καζανάκι

Στην περίπτωση όπου υπάρχουν λιμνάζοντα ύδατα γύρω από την λεκάνη της τουαλέτας θα πρέπει να εξετάσουν αρχικά, τους λόγους για τους οποίους συμβαίνει αυτό. Μία αιτία που θα μπορούσε να προκαλέσει τέτοιου είδους ζημιά θα ήταν ένα χαλασμένο καζανάκι.

Θα μπορούσε να έχει φθαρεί η φούσκα στο καζανάκι ή να έχει χαλάσει το φλοτέρ στο καζανάκι. Και στις δύο περιπτώσεις φροντίζουμε να αγοράσουμε τα κατάλληλα ανταλλακτικά και να κάνουμε την αντικατάσταση, αφού φυσικά πρώτα, έχουμε κλείσει την παροχή νερού στο καζανάκι και έχουμε αδειάσει το υπόλοιπο του νερού μέσα στην λεκάνη της τουαλέτας.

Διαρροή στην λεκάνη της τουαλέτας

Εάν δεν συμβαίνει κάποιο από τα προηγούμενα σενάρια, εάν δηλαδή δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια βλάβη στο καζανάκι, προχωράμε να ελέγξουμε το ενδεχόμενο να υπάρχει κάποια βλάβη στην βάση της λεκάνης της τουαλέτας.

Για να το κάνουμε αυτό θα χρειαστεί να εκτελέσουμε ένα μικρό πείραμα χρησιμοποιώντας λίγη μπογιά, μπογιά που φυσικά αφαιρείται εύκολα, μέσα στην λεκάνη της τουαλέτας. Περιμένουμε λίγα λεπτά και αν δούμε το χρώμα να απλώνεται γύρω από την λεκάνη μπορούμε πλέον να είμαστε βέβαιοι πως ο λόγος των λιμνάζοντα υδάτων είναι η κακή στεγανοποίηση της λεκάνης της τουαλέτας.

Μπορείτε να κάνετε και μόνοι σας στεγανοποίηση της λεκάνης τουαλέτας. Για να το κάνετε αυτό θα πρέπει αρχικά να καθαρίσετε τα νερά γύρω από την λεκάνη και αφού βεβαιωθείτε ότι έχει στεγνώσει η περιοχή, να προχωρήσετε στην στεγανοποίηση χρησιμοποιώντας κάποια σιλικόνη.

Εάν το πρόβλημα είναι πολύ έντονο τότε καλύτερα να απευθυνθείτε απευθείας σε κάποιων ειδικών. Σκεφτείτε τα νερά που εξαπλώνονται είναι βρώμικα και σίγουρα όχι ότι καλύτερο για εσάς και για τους γύρω σας.

Δείτε περισσότερα σχετικά με τις αποφράξεις:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button