Πότε θα χρειαστείτε ξεβούλωμα αποχέτευσης

Φανταστείτε τι καταλήγει στην αποχέτευσή σας: μαλλιά, λίπη, τρόφιμα, ακόμα και περιστασιακά ξένα αντικείμενα. Όταν συσσωρεύονται συντρίμμια, λίπος και σωματίδια, αυτό μπορεί να προκαλέσει σοβαρές παρεμποδίσεις και φράγματα. Οι αποχετεύσεις πρέπει να καθαρίζονται τακτικά ώστε να ελαχιστοποιείται η συσσώρευση και η πιθανότητα σπασίματος των σωλήνων σας. Όταν παρατηρήσετε τα παρακάτω σημάδια, καλέστε αμέσως τους τεχνικούς της Αποφραξεις Αθηνα και σε όλη την Αττική.

1.Δυσάρεστες οσμές από την αποχέτευση  

Συνήθως οι μυρωδιές προέρχονται επειδή έχουν μαζευτεί πάρα πολλά απόβλητα που έχουν καιρό να καθαριστούν από τους σωλήνες. Με άλλα λόγια, έχουν βουλώσει οι σωληνώσεις και τώρα πρέπει να κάνετε απόφραξη. Μόνο έτσι, θα σταματήσει να μυρίζει η αποχέτευση.

2.Το νερό αποστραγγίζεται πολύ αργά

Το κλασσικό και το ποιο γνωστό φαινόμενο και ένδειξη πως οι σωλήνες έχουν βουλώσει. Στην περίπτωση που το νερό δεν αδειάζει κανονικά και αργεί να αδειάσει ο νιπτήρας στο μπάνιο η στην κουζίνα είναι η ενδειξη πως χρειάζεστε γρήγορα έναν ιδικό στις αποφράξεις.

3. Χαμηλή πίεση νερού

Αν έχετε παλιούς σωλήνες τότε εύκολα γεμίζουν με σκουριά η οποία προκαλεί περιορισμό στη ροή του νερού και δεν αφήνει το νερό να βγαίνει κανονικά. Υπάρχει η πιθανότητα βέβαια οι σωληνώσεις να έχουν γεμίσει και με χαλίκια για αυτό βγάλτε το σύστημα αερισμού αυτό το μικρό κύλινδρο που βιδώνει στο άκρο του στομίου και ελέγξτε πως τρέχει το νερό χωρίς αυτό.

4.Το νερό δημιουργεί θορύβους

Συνήθως θόρυβος δημιουργείται όταν έχουμε μεγάλη πίεση και σε ορισμένα σημεία του δικτύου στενεύει η διατομή των σωληνώσεων. Στο σημείο εκείνο της στένωσης το νερό προσπαθεί να περάσει σε ίδια ποσότητα αλλά με μεγαλύτερη πίεση. Οπότε έχουμε ένα είδος φλογέρας ας πούμε.Σε τέτοιες περιπτώσεις χρειαζόμαστε έναν ειδικό.

5. Το νερό περιέχει μαύρες ουσίες

Αν ανοίξατε βρύση και παρατηρήστε πως μαζί με καθαρό νερό βγαίνουν μικρές μαύρες γλιστερές τότε είναι ένα από τα σημάδια πως χρειάζεστε καθαρισμό σωλήνων επειδή με το πέρασμα του χρόνου μπορεί να εμφανιστεί μικρο φράγμα μέσα, που με το καιρό να δημιουργήσει πιο σοβαρά προβλήματα και κυρίως στην υγεία μας.

Γιατί να επιλέξετε Αποφράξεις Αντωνίου

Η Αποφράξεις Αντωνίου με τον επαγγελματισμό και την εμπειρία μας στις αποφράξεις έχουμε κερδίσει εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες που μας εμπιστεύονται κάθε μέρα εδώ και πολλά χρόνια ξέροντας τις δυνατότητές μας.

Ο κατάλληλος εξοπλισμός μας και καινούργια αποφρακτικά μηχανήματα δεν κολλάνε πουθενά δίνοντας δυνατότητα να προχωράμε κάθε μέρα και να πολεμάμε βουλωμένες σωληνώσεις και αποχετεύσεις. Είμαστε πάντα συνεπείς στα ραντεβού μας και δίνουμε πάρα πολύ μεγάλη προσοχή στην δουλειά μας.

Δείτε περισσότερα σχετικά με τις αποφράξεις:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button