καθαρισμός αποχετεύσεων

Πώς να μην φράξουν οι σωλήνες αποχέτευσης

Συχνά θεωρείται αναγκαία  απόφραξη σε ένα σπίτι, η κεντρική γραμμή αποχέτευσης συνδέει το σπίτι με το εξωτερικό τμήμα της γραμμής αποχέτευσης και στη συνέχεια τελικά στο δημοτικό αποχετευτικό σύστημα. Ενώ οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιού δεν πρέπει ποτέ να ανησυχούν για αυτό το σημαντικό αποχετευτικό σύστημα, υπάρχουν πάντα μερικές άτυχες στιγμές που αναγκάζονται να ασχοληθούν με ένα κύριο ζήτημα συντήρησης γραμμής αποχέτευσης.

Βάζοντας το ένα βήμα παραπέρα, οι Αποφράξεις Αθήνα Αντωνίου προσφέρει επίσης πλύσεις αποχέτευσης υψηλής πίεσης. Θα ξεπλύνει το νερό μέσω των γραμμών εισόδου ή εξόδου προκειμένου να εκτοξεύσει τυχόν μπλοκαρίσματα μακριά.

Δυστυχώς, μερικές γραμμές αποχέτευσης απλά δεν είναι αρκετά μεγάλες για να χειριστούν όλες τις απαλλαγές από ντους, τουαλέτες, πλυντήρια και νεροχύτες. Το τελικό αποτέλεσμα προβλήματα με το σύστημα αποχέτευσης.

Πώς μπορείτε να βρείτε το αποχετευτικό δίκτυο για να κάνετε συντήρηση του υπονόμου;

Στα σπίτια που κατασκευάστηκαν τα τελευταία 40 χρόνια, οι υπόνομοι βρίσκονται συνήθως μπροστά από το σπίτι, κάτω από το πάτωμα του υπογείου. Υπάρχει και άλλο όπου η αποχέτευση εξέρχεται από το σπίτι. Εναλλακτικά, σε περίπτωση που χρειάζεστε συντήρηση υπονόμων, μπορείτε επίσης να βρείτε έξω από το σπίτι, αν και πιθανότατα να είναι  αρκετά εκατοστά κάτω από το  έδαφος.

Πότε πρέπει να πραγματοποιήσω το καθαρισμό του αποχετευτικού δικτύου;

Οι κάτοικοι σπιτιού η και της πολυκατοικίας πρέπει να καθαρίζουν τους αγωγούς τους ανά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να αποφύγουν τα ζητήματα φραγής του υπονόμου. Με το σωστό καθαρισμό μπορείτε να εξοικονομήσετε εκατοντάδες ευρώ αργότερα.

Γενικά, συνιστάτε η συντήρηση του υπονόμου τουλάχιστον μία φορά κάθε 18 μήνες έως δύο έτη. Εάν δεν νομίζεται ότι οι υπονόμους σας χρειάζονται πλήρη καθαρισμό, ελέγξτε τη συντήρησης αποχέτευσης και πραγματοποιήστε μια διερευνητική επιθεώρηση αγωγών με ειδική κάμερα. Αυτό θα σας δώσει μια λεπτομερή εικόνα των σωλήνων σας, συμπεριλαμβανομένων και τα μπλοκαρίσματα, εισβολές ρίζας από τα δέντρα, κακές εργασίες σωλήνων, ή κατάρρευσή τους . Εάν όλα είναι ελεύθερα και καθαρά, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την εξυπηρέτησή  καθαρισμού για άλλο ένα έτος.

Πώς πρέπει να καθαριστεί ο κύριος αποχετευτικός αγωγός;

Πολλοί άνθρωποι κάνουν τη συντήρηση αποχέτευσης και ταυτόχρονα χρησιμοποιούν και άλλον μέθοδο απόφραξης. Είναι  μια μεταλλική συσκευή που περνάει κάτω από τον σωλήνα αποχέτευσης για να σπάσει τα λύματα που μπλόκαραν μέσα. Είναι ένας πολύ συνηθισμένος και σύγχρονος τρόπος καθαρισμού των σωληνώσεων.

Τι γίνεται αν οι ρίζες δέντρου μπήκαν στον κύριο σωλήνα αποχέτευσης;

Το μόνο που χρειάζεται είναι μια δυνατή ρίζα δέντρου να σπάσει έναν σωλήνα αποχέτευσης και να συμβιβαστεί το αποχετευτικό σας σύστημα. Εάν η ρίζα του δέντρου κρατήσει τον σωλήνα σας, θα συνεχίσει να αυξάνεται και ο σωλήνας θα σπάσει περαιτέρω και ενδεχομένως θα υπάρχει μια βλάβη. Αν υποψιάζεστε ότι ένα δέντρο μπορεί να βρίσκεται στο κέντρο του προβλήματος των λυμάτων σας, επικοινωνήστε με τους επαγγελματίες ειδικούς συντήρησης Αποφράξεις Αντωνίου και ζητήστε μια επιθεώρηση με  βιντεοσκόπηση αγωγού. Όσο πιο σύντομα μπορείτε να απομονώσετε το πρόβλημα, τόσο πιο εύκολο θα είναι να εφαρμόσετε και να βρείτε την κατάλληλη λύση.

Μην περιμένετε μέχρι να υπάρξει κάποιο πρόβλημα με το σύστημα υδραυλικών εγκαταστάσεων ή αποχέτευσης. Επικοινωνήστε με της Αποφράξεις Αθήνα Αντωνίου  για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των αποφράξεων των αποχετεύσεων.

Δείτε περισσότερα για αποφράξεις:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button