σοβαρά προβλήματα στα υδραυλικά τον χειμώνα

Ποια είναι τα ποιο σοβαρά προβλήματα στα υδραυλικά τον χειμώνα;

Ποιες είναι οι πιο σοβαρές βλάβες στα υδραυλικά τον χειμώνα; Και τι πρέπει να κάνετε για να πάρετε τα ανάλογα μέτρα προστασίας; Διαβάστε παρακάτω

Βλάβες χειμερινών υδραυλικών εγκαταστάσεων

Όταν οι άνθρωποι παίρνουν την απόφαση να αγοράσουν ένα σπίτι, αμέσως ξέρουν πως θα  αναλάβουν όλα τα έξοδα που έρχονται με μια τέτοια επένδυση και σίγουρα φαίνεται ότι άλλα πράγματα πηγαίνουν στραβά το χειμώνα σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη εποχή του χρόνου, ειδικά όταν σηκώνουμε το θέμα των σωληνώσεων.

Η εταιρεία μας Αποφράξεις Αντωνίου αναλαμβάνει άμεσα, γρήγορα και αποτελεσματικά την απόφραξη αποχετευτικών δικτύων και αγωγών μικρών ή μεγάλων, σε δημόσιες υπηρεσίες, δήμους, εργοστάσια, ξενοδοχειακά συγκροτήματα, καταστήματα, μονοκατοικίες και πολυκατοικίες, όπως επίσης και εργασίες στο δημόσιο αποχετευτικό δίκτυο σε όλη την Αττική.

Η συχνότητα της συντήρησης, εξαρτάται άμεσα από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα και την κατασκευή του. Λαμβάνουμε πολλές τηλεφωνικές κλήσεις κατά τους κρύους μήνες του έτους και είμαστε πάντα σε ετοιμότητα να βοηθήσουμε κάνοντας πάντα το καλύτερο δυνατόν για εσάς.

Τα παρακάτω τέσσερα είναι  από τα πιο συνηθισμένα σοβαρά θέματα χειμωνιάτικων υδραυλικών που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες μας κατά τη διάρκεια του χειμώνα

Παγωμένοι σωλήνες

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε εάν παρατηρήσατε πως πιθανόν να υπάρχει πρόβλημα στους σωλήνες είναι να απενεργοποιήσετε το νερό από την τροφοδοσία για να κρατήσετε περισσότερο νερό από το να φράξει μέσα από το κρύο και να σπάσει τους σωλήνες. Μετά από αυτό, είναι καλύτερο να καλέσετε αμέσως έναν ιδικό από την εταιρεία μας, ώστε να μπορέσουν να διαγνώσουν και να διορθώσουν το πρόβλημα, το οποίο μπορεί να είναι σημαντικό και να προσθέσει και άλλες ζημιές αν το παραμελήσετε.

Σπάσιμο σωλήνα νερού

Καταγράφουμε επίσης πολλά τηλεφωνήματα σχετικά με τα προβλήματα του θερμοσίφωνα, τα οποία συμβαίνουν αρκετές φορές αυτή τη φορά του χρόνου επειδή το νερό που τραβιέται περνάει μέσα από πολύ κρύες σωλήνες, πράγμα που σημαίνει ότι χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να ζεσταθεί το νερό.

Ενώ αυτό το ίδιο είναι περισσότερο ενοχλητικό πρόβλημα, πράγματι είναι αλήθεια ότι οι θερμοσίφωνες λειτουργούν σκληρότερα το χειμώνα και ότι οι άνθρωποι χρησιμοποιούν περισσότερο ζεστό νερό όταν κάνει κρύο έξω, έτσι περισσότερα υδραυλικά προβλήματα συμβαίνουν με αυτές τις εποχές του χρόνου.

Φραγμένες αποχετεύσεις

Είναι δεδομένο ότι, επίσης, λαμβάνουμε περισσότερες κλήσεις για αποφράξεις αποχέτευσης κατά τη διάρκεια των διακοπών, πιθανότατα επειδή οι άνθρωποι μαγειρεύουν και φιλοξενούν πάρτι πολύ πιο συχνά από άλλες φορές το χρόνο. Με περισσότερο μαγείρεμα και την χρήση κουζίνας βουλώνει και πιο γρήγορα και ο νεροχύτης. Και με αυξημένη χρήση έρχεται σε μεγάλη πιθανότητα για να δημιουργηθεί βούλωμα σωληνώσεων. Εάν και πότε συμβαίνει αυτό, ένας επαγγελματίας υδραυλικός της εταιρίας Αντωνίου μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε το πρόβλημα και να αποφύγετε μη τυχόν πιο σοβαρές και επικίνδυνες βλάβες.

Είμαστε πάντα δίπλα σας όλες τις μέρες και όλο το 24ωρο!

Δείτε περισσότερα για αποφράξεις:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button