7-λόγοι-να-επιλέξετε-επαγγελματικό-καθαρισμό-αποχέτευσης

7 λόγοι να επιλέξετε επαγγελματικό καθαρισμό αποχέτευσης

Πιθανότατα έχετε δει τα ενδεικτικά σημάδια των βουλωμάτων στο μπάνιο ή τον νεροχύτη της κουζίνας σας, αλλά ελάχιστα το σκεφτήκατε. Μπορεί να μην φαίνεται τόσο μεγάλο θέμα, αλλά τελικά, αυτά τα μικρά προβλήματα μπορεί να εξελιχθούν σε μια μεγάλη έκτακτη ανάγκη αν γίνει κάποια διαρροή.

Ο επαγγελματικός καθαρισμός αποχέτευσης μπορεί να αποτρέψει την εμφάνιση αυτών των προβλημάτων και να σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα μακροπρόθεσμα. Υπάρχουν πολλά οφέλη για το σπίτι σας και την οικογένειά σας, διατηρώντας τους σωλήνες σας χωρίς βουλώματα.

1. Ο επαγγελματικός καθαρισμός αποχέτευσης εξαφανίζει τις δυσάρεστες οσμές

Όλοι ξέρουμε τι πάει στην τουαλέτα. Επίσης υΥπάρχουν τρίχες, αφροί σαπουνιού και άλλη οργανική ύλη στην μπανιέρα σας.

Όταν έχετε ένα μικρό φράξιμο, αυτά τα αντικείμενα κολλάνε στους σωλήνες. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει δυσάρεστες οσμές που αναδύονται από τις αποχετεύσεις. Κανείς δεν θέλει να κάνει ντους σε ένα μπάνιο που μυρίζει σαν βάλτος.

Ο καθαρισμός αποχέτευσης εξαλείφει αυτά τα οργανικά στοιχεία από τους σωλήνες και μειώνει ή εξαλείφει την οσμή. Μπορείτε να κάνετε ένα ντους ή να πλύνετε τα πιάτα σας χωρίς να χρειάζεται να κρατάτε τη μύτη σας.

2. Μειώνει τις πιθανότητες βουλώματος

Φανταστείτε να πατάτε το καζάνακι σας μόνο για να ξεχειλίσουν τα λύματα και να απλωθούν στο πάτωμα του μπάνιου σας.

Εάν αφήσετε μια αργή αποστράγγιση να μετατραπεί σε φράξιμο, τότε θα μπορούσε να είναι μεγάλη ταλαιπωρία. Χωρίς αποστράγγιση, δεν μπορείτε να κάνετε μπάνιο, να πλύνετε πιάτα ή να πλύνετε τα χέρια σας. Μπορείτε να δοκιμάσετε και να βουτήξετε, αλλά αν το φράξιμο είναι επίμονο, δεν πάει πουθενά.

Μπορείτε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε ένα καθαριστικό αποχέτευσης, αλλά αποτελούνται από σκληρές χημικές ουσίες που δεν είναι ιδανικές για το περιβάλλον και επικίνδυνες για την υγεία σας εάν χρησιμοποιηθούν εσφαλμένα.

Με τον τακτικό καθαρισμό των αποχετεύσεων, δεν βουλώνετε και δεν χρειάζεται ποτέ να ανησυχείτε για την υπερχείλιση λυμάτων.

3. Προστατεύει τα δάπεδα και τους τοίχους από ζημιές

Όταν το νερό ξεχειλίζει από έναν βουλωμένο νεροχύτη ή τουαλέτα, τρέχει στα πατώματα και τους τοίχους σας. Δεν έχουν σχεδιαστεί για να το δεχτούν και μπορεί να υποστούν ζημιά από το νερό. Το νερό μπορεί να διαρρεύσει κάτω από το πλακάκι και να διαβρώσει τον σοβά και την ταπετσαρία στους τοίχους σας.

Η αντικατάσταση τμημάτων τοίχου και δαπέδου είναι δαπανηρή και εάν το φράξιμο επιμένει, τότε θα συμβεί ξανά και ξανά.

Ένα επαγγελματικό καθαριστικό αποχέτευσης εξαλείφει την ανησυχία ενός βουλώματος. Επομένως, οι τοίχοι και τα δάπεδα δεν είναι κατεστραμμένα. Μπορούν να διαρκέσουν για χρόνια χωρίς προβλήματα εάν δεν εκτεθούν στο νερό.

4. Βελτιώστε την υγεία της οικογένειας σας

Συζητήσαμε νωρίτερα πώς τα βακτήρια διασπούν την οργανική ύλη για να δημιουργήσουν άσχημες οσμές. Οι βουλωμένοι σωλήνες είναι πρόσφορο έδαφος για βακτήρια και μούχλα. Χωρίς τη ροή του νερού να το ξεπλένει συνεχώς, θα αναπτυχθούν σίγουρα.

Τα βακτήρια και η μούχλα μπορούν να επηρεάσουν σοβαρά την υγεία της οικογένειας σας. Μπορούν να αναπτύξουν πολυάριθμες ασθένειες, λοιμώξεις και άλλα προβλήματα λόγω της έκθεσης σε αυτούς τους οργανισμούς. Υπάρχουν κάποιες μούχλες που μπορεί να είναι δυνητικά θανατηφόρες ή να προκαλούν σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα.

Μια αποχέτευση χωρίς φράξιμο εμποδίζει την ανάπτυξη βακτηρίων και μυκήτων. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την έκθεση επειδή τα στοιχεία που απαιτούνται για την ανάπτυξή τους έχουν φύγει. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να καθαρίζετε οποιοδήποτε νερό στο πάτωμα του μπάνιου, επειδή μπορεί να οδηγήσει σε βλάβη και ανάπτυξη μούχλας.

5. Σας εξοικονομεί χρήματα με την πάροδο του χρόνου

Ένας από τους μεγαλύτερους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι δεν λαμβάνουν υπηρεσία καθαρισμού αποχέτευσης είναι ότι υπάρχει κόστος. Ένας υδραυλικός δεν μπορεί να έρθει στο σπίτι σας δωρεάν. Αυτό που οι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν είναι το κόστος του τακτικού καθαρισμού των αποχετεύσεων είναι πολύ μικρό σε σύγκριση με το κόστος υδραυλικών εγκαταστάσεων που σχετίζεται με κακές αποχετεύσεις ή ζημιά στο νερό.

Το κόστος ενός υδραυλικού που έρχεται στο σπίτι σας και καθαρίζει τις αποχετεύσεις είναι ελάχιστο αν λάβετε υπόψη τα ζητήματα που σχετίζονται με τα βουλώματα. Ένα φράξιμο κοντά στο μπροστινό μέρος της αποχέτευσης σας προκαλεί πόνο, αλλά εάν το φράξιμο είναι πιο μακριά κατά μήκος του σωλήνα και κάτω από το έδαφος, τότε μπορεί να χρειαστούν περαιτέρω εργασίες που κοστίζουν.

Τα φράγματα μπορεί να οδηγήσουν σε διαρροές και ο μόνος τρόπος για να αντικαταστήσετε έναν σωλήνα κάτω από το έδαφος είναι να τον σκάψετε. Το κόστος είναι μεγάλο όπως και η ταλαιπωρία.

6. Διατηρεί τους σωλήνες σας υγιείς

Η συσσώρευση χημικών, λίπους και άλλων υλικών στους σωλήνες σας μπορεί τελικά να οδηγήσει σε διάβρωση και διαρροές. Μια μικρή διαρροή είναι μια ενόχληση που πρέπει να διορθωθεί άμεσα. Μια μεγάλη διαρροή νερού είναι εφιάλτης.

Χρειάζεται χρόνος για αυτές τις χημικές ουσίες να σπάσουν τους σωλήνες. Ο καθαρισμός αποχέτευσης εξαλείφει τη συσσώρευση χημικών, επομένως δεν έχει την ευκαιρία να διαβρώσει τους σωλήνες.

Οι σωστά συντηρημένοι σωλήνες μπορούν να διαρκέσουν δεκαετίες με ελάχιστα ή καθόλου προβλήματα. Εάν τα χημικά σπάσουν τους σωλήνες, θα πρέπει να αντικατασταθούν μέσα σε λίγα χρόνια. Θα πρέπει να πληρώσετε για την αντικατάσταση, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει σκίσιμο σε τοίχους και δάπεδα.

7. Επιταχύνει την αποστράγγιση

Ένα από τα πρώτα σημάδια ενός επικείμενου φράγματος είναι η αργή αποστράγγιση. Είναι επίσης μια ενόχληση. Χρειάζεται να ξεβουλώσετε την τουαλέτα αρκετές φορές την εβδομάδα ή ακόμα και την ημέρα, κάτι που είναι άσχημη δουλειά.

Ο καθαρισμός των αποχετεύσεων από έναν επαγγελματία εξαλείφει αυτές τις ταλαιπωρίες. Το νερό στραγγίζει γρήγορα και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για υπερχειλισμένους νεροχύτες ή τουαλέτες. Κανείς δεν θέλει να κόψει το ντους του λόγω προβλημάτων νερού. Αξίζετε ένα ωραίο ζεστό ντους χωρίς να ενοχλείστε από την αργή αποστράγγιση.

Προγραμματίστε έναν καθαρισμό αποχέτευσης με την Αποφράξεις Αντωνίου

Μην διακινδυνεύετε ζημιά στο σπίτι σας και υψηλό κόστος αντικατάστασης λόγω μιας επίμονης βουλωμένης αποχέτευσης. Μπορεί να φαίνεται σαν ένα δευτερεύον ζήτημα, αλλά οι σοβαρά φραγμένες αποχετεύσεις μπορεί να είναι ένας εφιάλτης. Η εταιρία μας Αποφράξεις Αθήνα Αντωνίου εδώ και 30 χρόνια τουλάχιστον πέρα από τις αποφράξεις παντός τύπου πραγματοποιεί και καθαρισμό αποχέτευσης με πιεστικό.

Δείτε περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησης της Αποφράξεις Αντωνίου:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button