5-υδραυλικά-tips-για-τα-Χριστούγεννα

5 υδραυλικά tips για τα Χριστούγεννα

Τα Χριστούγεννα είναι εδώ και είναι μια από τις πιο συναρπαστικές περιόδους του χρόνου! Δείτε παρακάτω 5 υδραυλικά tips για τα Χριστούγεννα για να μη χρειαστεί να καλέσετε υδραυλικό μέσα στις γιορτές.Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεστε είναι προβλήματα υδραυλικών εγκαταστάσεων κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου. Για να εξασφαλίσετε μια ομαλή συγκέντρωση διακοπών, δώστε προτεραιότητα στην καθαριότητα και τη λειτουργικότητα του σπιτιού σας.

Οι επιπλέον επισκέπτες σημαίνουν πρόσθετη πίεση στο υδραυλικό σας σύστημα δηλαδή στις τουαλέτες, ντους και νεροχύτες.Η συντήρηση εκ των προτέρων είναι το κλειδί για την αποφυγή καταστροφών όταν έχετε κόσμο. Λάβετε προληπτικά μέτρα τώρα για να αποτρέψετε τυχόν κλήσεις της τελευταίας στιγμής στον υδραυλικό.

1. Προσέξτε τους σωλήνες της κουζίνας

Το πολύ μαγείρεμα και τα επιπλέον απορρίμματα μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα λάδια, λίπη, σάλτσες και μικρά τρόφιμα να καταλήξουν στον νεροχύτη σας και να προκαλέσουν απόφραξη.

Μία από τις πιο βασικές προετοιμασίες που μπορείτε να κάνετε για την κουζίνα σας είναι να διασφαλίσετε ότι έχετε κάλυμμα πάνω από τις σιφόνι σας. Αυτό θα του επιτρέψει να πιάσει επιπλέον υπολείμματα από την εκκαθάριση στους σωλήνες σας.

Εάν υπάρχουν λιπαρά πιάτα, ξεπλύνετε τα με καυτό τρεχούμενο νερό πριν τα βάλετε στο πλυντήριο πιάτων ή πλύνετε τα στο χέρι. Μόλις τελειώσετε το πλύσιμο των πιάτων, αφήστε το ζεστό νερό να τρέξει στην αποχέτευση για τουλάχιστον 60 δευτερόλεπτα για να ξεπλυθεί το λίπος. Έτσι αποφεύγεται η απόφραξη της αποχέτευσης της κουζίνας σας, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε έκτακτη ανάγκη.

Και αν αυτό δεν βοηθήσει, θα πρέπει πάντα να επικοινωνείτε με έναν υδραυλικό της Αποφράξεις Αντωνίου που γνωρίζετε και εμπιστεύεστε για να επιθεωρήσει τον νεροχύτη σας ένας επαγγελματίας.

2. Ελέγξτε τον θερμοσίφωνα

Ένας καταπονημένος θερμοσίφωνας μπορεί να οδηγήσει σε βλάβη και στο να μην έχετε ζεστό νερό όταν το χρειάζεστε. Έτσι, ενθαρρύνετε τους καλεσμένους σας να κάνουν τα ντους τους κατά τη διάρκεια της ημέρας και σκεφτείτε να λειτουργήσετε το πλυντήριο πιάτων σας όταν όλοι είναι στο κρεβάτι ή μακριά για να ανακουφίσετε την πίεση στο σύστημα ζεστού νερού σας.

Εάν πιστεύετε ότι το θερμοσίφωνας δεν λειτουργεί αποτελεσματικά, αυτό θα μπορούσε επίσης να σημαίνει ότι η συντήρηση του συστήματος έχει καθυστερήσει. Τα συστήματα ζεστού νερού θα πρέπει να επισκευάζονται τακτικά, ειδικά ενόψει των Χριστουγέννων, επομένως φροντίστε να το ελέγξετε για να βεβαιωθείτε ότι είναι σε άριστη κατάσταση λειτουργίας.

3. Συντήρηση τουαλέτας

Εάν έχετε μπάνια και τουαλέτες που χρησιμοποιούνται ελάχιστα, κάντε τους μια δοκιμαστική λειτουργία για να βεβαιωθείτε ότι είναι σε καλή κατάσταση για τους καλεσμένους σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποφύγετε ανεπιθύμητες εμπειρίες, όπως βουλωμένες τουαλέτες ή βρύσες και σωλήνες που έχουν διαρροή.

Εκτός αυτού, οι τουαλέτες σας θα πρέπει να έχουν κάδο για χαρτί τουαλέτας, είδη υγιεινής, μωρομάντηλα και άλλα είδη που δεν ξεπλένονται. Οι κάδοι απορριμμάτων θα εμποδίσουν τους επισκέπτες να ρίξουν άσχετα πράγματα στην τουαλέτα, κάτι που μπορεί να προκαλέσει σοβαρά μπλοκαρίσματα. Τέλος, εάν έχετε θορύβους διαρροής, φυσαλίδες ή γουργούρισμα από την τουαλέτα, καλέστε έναν υδραυλικό της Αποφράξεις Αντωνίου για να επιδιορθώσει την τουαλέτα.

4. Περιμένετε 10-15 λεπτά μεταξύ των ντους

Αν βρεθείτε να φιλοξενείτε καλεσμένους τη νύχτα κατά τη διάρκεια των διακοπών, το τελευταίο πράγμα που θέλετε να αντιμετωπίσετε είναι ένα παγωμένο ντους το πρωί ή το βράδυ! Η απόσταση μεταξύ των ντους σε περίπου 10-15 λεπτά όχι μόνο επιτρέπει στον θερμοσίφωνα σας να αναπληρώσει την παροχή ζεστού νερού, αλλά δίνει επίσης την ευκαιρία στις αποχετεύσεις σας να καθαριστούν.

Κάθε επιπλέον άτομο που κάνει ντους σημαίνει περισσότερες τρίχες που θα μπορούσαν ενδεχομένως να καταλήξουν στους σωλήνες σας.Ένας τυπικός σωλήνες μπορεί να αντέξει κάποια ποσότητα τρίχας, αλλά μερικά επιπλέον ντους θα μπορούσαν γρήγορα να δημιουργήσουν βουλώματα. Και πάλι, η χρήση ενός καλύμματος πάνω από το σίφονι μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο όταν πρόκειται να διατηρήσετε τις αποχετεύσεις σας μακριά από πιθανά βουλώματα.

5. Αποτρέψτε τους παγωμένους σωλήνες με μόνωση

Τα Χριστούγεννα φέρνουν μαζί τους κρύο καιρό, που σημαίνει ότι αυτή την εποχή του χρόνου οι παγωμένοι σωλήνες τείνουν να γίνουν μεγάλο πρόβλημα. Αυτά μπορεί να οδηγήσουν στο να μην έχετε νερό, ακόμη και να σπάσουν σωλήνες.

Καθώς το νερό παγώνει, διαστέλλεται, δημιουργώντας πίεση στο εσωτερικό των σωλήνων σας. Αυτό μπορεί συχνά να οδηγήσει σε ρωγμές και εκρήξεις στους σωλήνες σας. Μόλις λιώσει ο πάγος μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλες διαρροές που μπορεί να προκαλέσουν τεράστια καταστροφή στο σπίτι σας.

Μια πολύ απλή συμβουλή υδραυλικών για τα Χριστούγεννα περιλαμβάνει την εφαρμογή μόνωσης στους σωλήνες σας. Είναι πολύ εύκολο να εφαρμόσετε το υλικό μόνωσης μόνοι σας. Προστατεύουν τους σωλήνες που είναι εκτεθειμένοι στο κρύο στο εξωτερικό του σπιτιού σας, ελαχιστοποιώντας την πιθανότητα παγώματος.

Μια άλλη συμβουλή εάν φεύγετε από το σπίτι τα Χριστούγεννα θα ήταν να κλείσετε την παροχή νερού και να αφήσετε τη θέρμανση σας σε χαμηλή ρύθμιση. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στον περιορισμό της ποσότητας νερού που θα μπορούσε να παγώσει κατά μήκος των σωληνώσεων σας.

Προγραμματίστε μια επαγγελματική υπηρεσία καθαρισμού αποχέτευσης

Το σύστημα αποχέτευσης του σπιτιού σας σπάνια ηρεμεί. Από την κουζίνα και το πλυντήριο μέχρι τις τουαλέτες και τα ντους, οι αποχετεύσεις λειτουργούν ως επί το πλείστον με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Προτού σκοπεύετε να προσκαλέσετε επισκέπτες να μείνουν κατά τη διάρκεια των διακοπών, φροντίστε να κλείσετε μια ετήσια υπηρεσία καθαρισμού αποχέτευσης με έναν επαγγελματία υδραυλικό στην Αθήνα. Όχι μόνο θα επιθεωρήσουν τους σωλήνες για σημάδια φθοράς, αλλά και θα καθαρίσουν τυχόν μικρά βουλώματα που ενδέχεται να σας φέρουν σε μπελάδες.

Οι πιστοποιημένοι υδραυλικοί της Αποφράξεις Αντωνίου διαθέτουν εξειδικευμένες κάμερες για τον εντοπισμό εμποδίων βαθιά μέσα στους σωλήνες σας, καθώς και εκτοξευτήρες νερού υψηλής πίεσης για την αποτελεσματική αφαίρεση των υπολειμμάτων που βρίσκονται μέσα στις αποχετεύσεις. Η πρόσληψη ενός επαγγελματία θα σας φέρει απόλυτη ηρεμία, καθώς δεν θα σας περιμένουν δυσάρεστες εκπλήξεις όταν δεν τις περιμένετε.

Η χριστουγεννιάτικη διασκέδαση πρέπει να είναι χωρίς άγχος και το τελευταίο πράγμα για το οποίο θα θέλατε να ανησυχείτε είναι τα υδραυλικά σας. Έτσι, εάν χρειάζεστε επιπλέον βοήθεια για να προετοιμάσετε το σπίτι σας για την εορταστική περίοδο, καλέστε την Αποφράξεις Αντωνίου για να σας βοηθήσει!

Δείτε περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησης της Αποφράξεις Αντωνίου:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button