πότε-χρειαστεί-απόφραξη-στο-υπόγειο

 

Πότε θα χρειαστεί απόφραξη στο υπόγειο;

Κάνει περίεργους θορύβους η αποχέτευση στο υπόγειο σας όταν πλένετε ρούχα; Έχετε παρατηρήσει ότι η αποχέτευση του υπόγειου δαπέδου σας έχει διαρροή όταν ξεπλένεται τη τουαλέτα ή όταν βρέχει; Μια εταιρεία για αποφράξεις μπορεί να σας βγάλει από τη δύσκολη θέση και να αντιμετωπίσει κάθε είδος απόφραξη στο υπόγειο του σπιτιού ή επαγγελματικού σας χώρου.

Σίγουρα έχετε να αντιμετωπίσετε μια σειρά διαφορετικών υδραυλικών προβλημάτων. Ο καθορισμός της βασικής αιτίας είναι το κλειδί για την πραγματοποίηση των σωστών επισκευών – και την αποτροπή περαιτέρω ζημιών.

Για να σας βοηθήσουμε να αντιμετωπίσετε διαρροές λυμάτων στο υπόγειό σας, δείτε μια από τις πέντε αιτίες αυτού του ζητήματος. Όποτε χρειάζεστε έναν επαγγελματία υδραυλικό για τη διάγνωση και την επιδιόρθωση του προβλήματος, ήρθε η ώρα να επικοινωνήσετε με την αξιόπιστη ομάδα Αποφράξεις Αντωνίου.

3 Αιτίες που απαιτούν άμεσα απόφραξη στο υπόγειο

1. Αποφράξεις γραμμής αποχέτευσης

Ένα κύριο φράγμα γραμμής αποχέτευσης μπορεί να επιβραδύνει ή να σταματήσει τη διέλευση λυμάτων από το σπίτι σας στη γραμμή αποχέτευσης της πόλης. Ένα από τα πρώτα σημάδια αυτού του υδραυλικού προβλήματος είναι συχνά διαρροή λυμάτων σε υπόγειους αγωγούς.

2. Βλάβη αποχέτευσης

Οι γραμμές αποχέτευσης που είναι ραγισμένες, σπασμένες, καταρρέουν ή έχουν υποστεί ζημιά από διείσδυση ρίζας δέντρου θα σταματήσουν επίσης τη σωστή ροή λυμάτων και θα προκαλέσουν διαρροή αποχέτευσης στο υπόγειο.

Με αυτόν τον τύπο ζητήματος, η απόφραξη στο υπόγειο μπορεί να είναι μία από τις πρώτες ανάγκες γιατί αλλιώς, σύντομα θα ακολουθήσουν άλλα προβλήματα υδραυλικών (όπως βούλωμα νεροχύτη ή μπανιέρας).

3. Ισχυρές βροχές, πλημμύρες ή καταιγίδες

Μερικές φορές, τα εφεδρικά λύματα σε υπόγειο αποχέτευση ενδέχεται να μην υποδεικνύουν πρόβλημα με τα υδραυλικά σας εξαρτήματα ή τη γραμμή αποχέτευσης. Αντ’ αυτού, μπορούν να συμβούν όταν το σύστημα αποχέτευσης της πόλης κατακλύζεται με νερό μετά από έντονη βροχή.

Όταν το νερό της βροχής κατακλύζει το σύστημα και απλά δεν μπορεί να το απορροφήσει πια, το νερό επιστρέφει στις πιο χαμηλού επιπέδου αποχετεύσεις και προκαλεί πλημμύρα στα υπόγεια.

8 χρήσιμες συμβουλές για απόφραξη στο υπόγειο

Η διαρροή λυμάτων στο υπόγειό σας δεν είναι μόνο δυσάρεστη, αλλά μπορεί επίσης να παρουσιάσει κινδύνους για την υγεία. Έτσι, όταν είναι ώρα να κάνετε απόφραξη στο υπόγειο, είναι σημαντικό να λάβετε τις κατάλληλες προφυλάξεις για να διασφαλίσετε ότι:

 • Ο χώρος σας καθαρίζεται πλήρως
 • Δεν εκτίθεστε σε επιβλαβή παράσιτα, βακτήρια ή άλλες ουσίες

Ακολουθούν μερικές χρήσιμες συμβουλές για την άντληση υδάτων στο υπόγειό σας (ή οπουδήποτε στο σπίτι σας):

 1. Μην αφήνετε τα λύματα και τη μυρωδιά του μόνιμου νερού. Καθαρίστε το μόλις το παρατηρήσετε, έτσι ώστε να μην προκαλέσει περισσότερους κινδύνους και ζημιές.
 2. Φορέστε προστατευτικό εξοπλισμό όπως, μπότες, παντελόνια ή αδιάβροχα. Εάν έχετε ανοιχτές πληγές, καλύψτε πλήρως και με ασφάλεια με έναν αδιάβροχο επίδεσμο. Είναι επίσης σημαντικό να φοράτε προστατευτικά ματιών, γάντια και μάσκα.
 3. Παραλαβή στερεάς ύλης με φτυάρια και κάδους: Απορρίψτε τα στερεά απόβλητα, καθώς και τις πετσέτες ή τα σεντόνια που έχετε χρησιμοποιήσει, σε μια ανθεκτική σακούλα απορριμμάτων (όπως σακούλες απορριμμάτων εργολάβων). Ίσως θέλετε να νοικιάσετε κάδο απορριμμάτων για όλα τα απόβλητα που θα πρέπει να πετάξετε κατά τη διάρκεια αυτού του καθαρισμού.
 4. Οι υγρές / στεγνές ηλεκτρικές σκούπες θα λειτουργήσουν επίσης για τον καθαρισμό μεγαλύτερων λακκούβες.
 5. Χρησιμοποιήστε παλιές πετσέτες ή σεντόνια για να απορροφήσετε τα λύματα: Εάν δεν έχετε επιπλέον πετσέτες ή σεντόνια στο σπίτι που μπορείτε να πετάξετε μετά τον καθαρισμό, σκεφτείτε να παραλάβετε μερικές φτηνές πετσέτες ή σεντόνια από ένα κατάστημα.
 6. Χρησιμοποιήστε ανεμιστήρες και αφυγραντήρες για να αφαιρέσετε την υπόλοιπη υγρασία: Αυτό θα σας βοηθήσει να στεγνώσετε εντελώς την περιοχή και να αποτρέψετε την ανάπτυξη μούχλας.
 7. Πετάξτε αντικείμενα που εκτέθηκαν: Αυτό περιλαμβάνει χαλιά, ξύλινα έπιπλα, σανίδες και ύφασματα. Όλα αυτά τα είδη απορροφούν τα λύματα.
 8. Απολύμανση: Όταν το υπόγειο έχει καθαριστεί από λύματα και είναι στεγνό, απολυμάνετε τα πάντα. Ξεκινήστε με ένα διάλυμα ζεστού νερού και σαπουνιού και, στη συνέχεια, σκουπίστε τα πάντα με ένα μείγμα νερού και λευκαντικού. Η εργασία από επαγγελματίες απολυμάνσεων είναι η καλύτερη επιλογή.

Τρόπος διάγνωσης και επιδιόρθωσης προβλημάτων που απαιτούν απόφραξη στο υπόγειο

Ο μοναδικός καλύτερος τρόπος για να διαγνώσετε και να διορθώσετε τα προβλήματα που προκαλούν διαρροές στο υπόγειο αποχέτευσή σας είναι να επικοινωνήσετε με έναν έμπειρο υδραυλικό από Αποφράξεις Αντωνίου.

Χρησιμοποιούμε υπερσύγχρονο εξοπλισμό, όπως κάμερες επιθεώρησης αποχέτευσης και την τεχνογνωσία μας για:

 • Προσδιορίσουμε ακριβώς τι προκαλεί τη διαρροή
 • Προτείνουμε τις βέλτιστες λύσεις
 • Επιδιορθώνουμε αποτελεσματικά το πρόβλημα για να επαναφέρετε το υδραυλικό σας σύστημα και να ελαχιστοποιήσετε τη πιθανότητα να ξανά χρειαστείτε απόφραξη στο υπόγειο

Συμβουλές για το πώς να χειριστείτε λύματα στο υπόγειό σας

Ζείτε σε μια από τις παλαιότερες γειτονιές; Ελέγξτε εάν το σύστημα λυμάτων περνάει από το υπόγειό σας. Η στάθμη των λυμάτων αυξάνεται ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια ισχυρών βροχοπτώσεων, προκαλώντας την είσοδο τους στο υπόγειό σας.

Ένα πρόβλημα λυμάτων μπορεί να αναγνωριστεί από:

 • δυσάρεστες μυρωδιές στο σπίτι σας
 • ήχοι τρεχούμενου νερού σε αποχετεύσεις τουαλέτας ή ντους
 • τουαλέτες και νεροχύτες που δεν αποστραγγίζονται σωστά
 • ένα στρώμα νερού ή ίχνη διαρροής στο υπόγειο

Αιτία για απόφραξη στο υπόγειο

Οι πιο συχνές αιτίες λυμάτων στο υπόγειό σας είναι:

Η σύνδεση του σπιτιού σας με το σύστημα αποχέτευσης έχει εγκατασταθεί σε πολύ χαμηλό σημείο. Ή η σύνδεση τουαλέτας, νεροχύτη ή άλλου συστήματος αποχέτευσης είναι χαμηλότερη από το επίπεδο του δρόμου. Σε αυτήν την περίπτωση πρέπει να εγκαταστήσετε μια αντλία ή βαλβίδα αναρρόφησης αποχέτευσης για να αποτρέψετε την είσοδο λυμάτων στο σπίτι σας.

Αυτό μπορεί επίσης να συμβεί σε περίπτωση ισχυρών βροχοπτώσεων. Το νερό της βροχής και τα λύματα απορρίπτονται με το ίδιο σύστημα αποχέτευσης (βρώμικο νερό, για παράδειγμα, από τουαλέτα ή ντους).

Τι μέτρα μπορείτε να λάβετε;

Μπορείτε να λύσετε το πρόβλημα λαμβάνοντας τα ακόλουθα μέτρα:

Μετακινήστε το δημόσιο σύστημα αποχέτευσης του σπιτιού σας σε υψηλότερο μέρος. Το σωστό ύψος είναι 50εκ. κάτω από το επίπεδο του δρόμου. Επίσης, μπορείτε να διαχωρίστε την αποστράγγιση λυμάτων και ομβρίων υδάτων. Αυτό θα αυξήσει την ικανότητα αποστράγγισης της ροής λυμάτων.

Υπηρεσίες Αποφράξεις Αντωνίου για απόφραξη στο υπόγειο:

 • Υπηρεσία έκτακτης ανάγκης χωρίς επιπλέον χρέωση
 • Χρόνοι απόκρισης 2 ωρών για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και αποχέτευσης
 • ΔΩΡΕΑΝ εκτιμήσεις και εξαιρετική εξυπηρέτηση!

Εάν αντιμετωπίζετε έκτακτη ανάγκη αποχέτευσης ή απόφραξη στο υπόγειο, είμαστε εδώ 24 ώρες την ημέρα, όλες τις μέρες της εβδομάδας έτοιμοι να απαντήσουμε εντός 2 ωρών και δεν θα σας χρεώσουμε ποτέ επιπλέον για υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους λόγους για τους οποίους μας αγαπούν οι πελάτες μας! Επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε πρόβλημα στην αποχέτευση σας και για απόφραξη στο υπόγειο!

Δείτε περισσότερα για αποφράξεις:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button