ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ

Τα αντλιοστάσια είναι ειδικές δεξαμενές, στις οποίες συγκεντρώνονται τα λύματα και τα όμβρια ύδατα, τα οποία απομακρύνονται με ειδικές αντλίες και παίρνουν από εκεί το δρόμο τους για τον τελικό προορισμό. Τα σταθερά απόβλητα που σωρεύονται στον πάτο αυτής της δεξαμενής, θα πρέπει να απομακρύνονται τακτικά καθώς μπορεί να προκαλέσουν το βούλωμα των σωληνώσεων και μεγαλύτερες φθορές σε αυτές.

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προκληθεί κάποια βλάβη στο αντλιοστάσιο του κτηρίου σας, αν δε γίνεται σωστή συντήρηση αντλιοστασίου. Η Αποφράξεις Αντωνίου βρίσκεται δίπλα σας και αναλαμβάνει τον καθαρισμό του αντλιοστασίου σας σε τακτική βάση, ώστε να αποφευχθούν μεγαλύτερα προβλήματα στις σωληνώσεις σας και ανεπανόρθωτες ζημιές σε αυτές.

Ο καθαρισμός του αντλιοστασίου σε έναν οικιακό χώρο είναι απαραίτητος, ώστε να μη δημιουργούνται τεχνικά προβλήματα και να απομακρύνονται παθογόνοι μικροοργανισμοί που μολύνουν την ατμόσφαιρα και τον ανθρώπινο οργανισμό. Η εταιρεία μας, διαθέτει έμπειρους τεχνικούς που, με την κατάλληλη τεχνογνωσία και εμπειρία και όλα τα μέσα, προβαίνει στον καθαρισμό του αντλιοστασίου σας, ακόμα και όταν βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο.

Η όλη διαδικασία περιλαμβάνει την άντληση των ακάθαρτων υδάτων και των στερεών αποβλήτων με τελευταίας τεχνολογίας αντλίες αναρρόφησης και στη συνέχεια ο καθαρισμός τοιχωμάτων με δυνατό πιεστικό μηχάνημα. Στο τέλος βυτιοφόρα μεταφέρουν τα λύματα στο χώρο επεξεργασίας.

Ο καθαρισμός αντλιοστασίων, συνδέεται τακτικά με την άντληση υδάτων και με την απολύμανση χώρου. Τα μηχανήματα και βυτιοφόρα της εταιρίας μας είναι σε θέση να εξυπηρετήσουν αντλιοστάσια σε κάθε οικιακό και επαγγελματικό χώρο.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΑΣ

Η αποφρακτική εταιρεία Αποφράξεις Αντωνίου αναλαμβάνει το άδειασμα, τον καθαρισμό αντλιοστασίου, τη συντήρηση του αντλιοστασίου και την εκκένωση βόθρων σε κάθε χώρο, άμεσα και με επαγγελματισμό. Η άμεση ανταπόκριση των τεχνικών μας σε κάθε σας κάλεσμα και η άριστη εξυπηρέτησή σας, είναι αυτό που κάνει την εταιρεία μας να ξεχωρίζει.

Επίσης, η εταιρεία μας θα αναλάβει τη συντήρηση και την πιθανή αντικατάσταση της αντλίας σας, αν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Είμαστε δίπλα σας κάθε ώρα του 24ώρου, 7 ημέρες την εβδομάδα και 365 ημέρες το χρόνο καλύπτοντας με τις υπηρεσίες μας, την Αθήνα και όλη την περιφέρεια Αττικής. 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button