apolymanseis-gia-parasita

Κάντε απολυμάνσεις και απαλλαγείτε από τα παράσιτα

Από την Άνοιξη ακόμα ξεκινούν να εμφανίζονται διάφορα παράσιτα στο σπίτι σας και γενικά στο χώρο σας. Ειδικά αν έχετε κήπο και κατοικίδια ζώα, θα πρέπει να προσέχετε διπλά, καθώς διάφορα παράσιτα, όπως ψύλλοι και τσιμπούρια προσβάλλουν τόσο ζώα, όσο και ανθρώπους. Θα πρέπει να γνωρίζετε, ότι η αύξηση της θερμοκρασίας και η πολλή ζέστη που επικρατεί στη χώρα μας,  ευνοεί την ανάπτυξή τους.

Τρόποι για να αποφύγουμε την επαφή με τα παράσιτα

Τα τσιμπούρια και οι ψύλλοι, συνήθως δε γίνονται αντιληπτοί διότι δεν προκαλούν πόνο αλλά εισχωρούν μέσα στο δέρμα μας αλλά και των κατοικίδιων μας, ώστε να μπορέσουν να ρουφήξουν παραπάνω ποσότητα αίματος. Για να αποφύγουμε την επαφή με τα παράσιτα θα πρέπει να ακολουθήσουμε τα παρακάτω:

  • Να αποφεύγουμε να μείνουμε αρκετό καιρό σε δασώδης περιοχές με θάμνους και ξεραμένα φύλλα
  • Αποφύγετε το περπάτημα κοντά σε λιβάδια και περιοχές με πυκνή βλάστηση
  • Σε περίπτωση που βρεθείτε σε τέτοιο μέρος, αποφύγετε τα κοντά ρούχα. Φορέστε φαρδιά παντελόνια και μακρυά μανίκια που κλείνουν στις άκρες τους και γάντια.
  • Καλύψτε τα ακάλυπτα σημεία του σώματός σας με εντομοαπωθητικά. Σε περίπτωση ζώου, ρωτήστε τον κτηνίατρό σας.
  • Ψεκάστε τα ρούχα σας με εντομοκτόνα ή εντομοαπωθητικά, σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή
  • Ρωτήστε τον κτηνίατρο για κάθε προστασία που μπορείτε να λάβετε για το κατοικίδιό σας,
  • Ψάξτε το κατοικίδιό σας συχνά
  • Περιποιηθείτε τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας και απομακρύνετε ξεραμένα χόρτα και κλαδιά και
  • κουρέψτε το γκαζόν και τους θάμνους σας, τουλάχιστον σε περιοχές που χρησιμοποιείτε συχνά.

Πώς να ελέγξουμε μια πιθανή εισβολή από παράσιτα στο σώμα του κατοικίδιου μας ή το δικό μας 

Κάντε συχνούς ελέγχους στο σώμα σας και του πιστού σας φίλου, καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής σας σε ένα εξοχικό μέρος. Επειδή είναι δύσκολο να τα καταλάβουμε, καθώς η εισβολή τους στο δέρμα δεν πονάει, θα πρέπει να κάνουμε εξονυχιστικό έλεγχο και αφού γυρίσουμε στο σπίτι. Όταν ήδη μένουμε σε ένα εξοχικό μέρος ή μέρος με κήπο και πολλά χόρτα, θα πρέπει να γίνονται συχνοί οι έλεγχοι στο σώμα μας.

Οι ανεπιθύμητοι αυτοί επισκέπτες, προτιμούν υγρά σημεία του σώματος, όπως μασχάλες και άλλες κλειδώσεις. Πάρτε λοιπόν έναν καθρέφτη και ελέγξτε μασχάλες, αφαλό, βουβωνική χώρα, εσωτερικά σημεία κλειδώσεων όπως αγκώνες και γόνατα και τις γύρω περιοχές. Επίσης στο σημείο του τριχωτού της κεφαλής και το λαιμό καθώς και στα σημεία που πιέζονται από ρούχα και κοσμήματα, όπως εσώρουχα, καρποί, ώμοι από την πίεση ενός σακιδίου, το λαιμό του σκύλου σας από το κολάρο, κλπ.

Πώς να απομακρύνουμε τα παράσιτα από τα ρούχα και το σώμα σας

Αν παρατηρήσετε κάποιο παράσιτο πάνω στα ρούχα σας, απομακρύνετε τα με μεγάλη προσοχή. Βάλτε τα ρούχα σας για πλύσιμο και κάντε ένα καλό μπάνιο. Έτσι έχετε την ευκαιρία να κάνετε και έναν καλύτερο έλεγχο το σώμα σας. Αν παρατηρήσετε κάποιο παράσιτο στο δέρμα σας ή του κατοικιδίου σας, θα πρέπει να το απομακρύνετε με μεγάλη προσοχή.

Φορέστε απαραιτήτως γάντια και πάρτε μια τύπου λαβίδα στα χέρια σας, όπως είναι το τσιμπιδάκι φρυδιών. Με μεγάλη προσοχή, πιάστε το παράσιτο και, χωρίς να το πιέσετε, τραβήξτε το κατακόρυφα προς τα έξω. Δώστε μεγάλη προσοχή για να το απομακρύνετε ατόφιο ώστε να μην κοπεί και να μην τρυπηθεί, ώστε να μην προκληθεί κάποια μόλυνση. Σε περίπτωση που αισθανθείτε οποιαδήποτε είδους αδυναμία, επισκεφτείτε άμεσα έναν ειδικό γιατρό.

Αντιμετωπίστε αποτελεσματικά το πρόβλημα των παρασίτων στο χώρο σας, με απολυμάνσεις για παράσιτα στην Αθήνα

Τα διάφορα παράσιτα και ειδικά τα τσιμπούρια, κάνουν την εμφάνισή τους κυρίως τις εποχές με υψηλή θερμοκρασία και είναι υπεύθυνα για διάφορες ασθένειες και λοιμώξεις, τόσο στα ζώα όσο και στον άνθρωπο. Σε περίπτωση που συναντήσετε κάποιον ανεπιθύμητο επισκέπτη στο χώρο σας, καλό είναι να απευθυνθείτε στους ειδικούς για απολυμάνσεις στην Αθήνα.

Η Απολυμάνσεις Αθήνα Αντωνίου αναλαμβάνει τον τακτικό ψεκασμό του χώρου σας, ώστε να σας εξασφαλίζουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την απομάκρυνσή τους. Το ειδικευμένο συνεργείο μας, ψεκάζει σε όλο τον εσωτερικό χώρο, ιδιαίτερα στις γωνίες και σε όλα τα έπιπλα εξονυχιστικά, μέχρι περίπου 50 εκατοστά από το πάτωμα. Ο εξωτερικός χώρος, θα ψεκαστεί επίσης περιμετρικά καθώς επίσης και οποιοδήποτε σημείο είναι πιθανή εστία μολύνσεως. Σπίτια κατοικιδίων και επιφάνειες που κυκλοφορούν, παραμελημένα σημεία και σημεία με πυκνή βλάστηση, θα ψεκαστούν επίσης.

Σας ενημερώνουμε υπεύθυνα πως, οι ψεκασμοί που υλοποιούμε γίνονται με ειδικά σκευάσματα, τα οποία είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και συνεπώς, δεν είναι βλαβερά για τον άνθρωπο, τα ζώα και το περιβάλλον.

Απολυμάνσεις Αθήνα τιμές

Με ένα σας τηλεφώνημα, οποιαδήποτε ώρα το ζητήσετε, ένα συνεργείο από το εξειδικευμένο προσωπικό  μας, καταφτάνει στο χώρο σας για να δώσει άμεσα λύση στο πρόβλημά σας, απομακρύνοντας κάθε είδους παράσιτο και λοιπούς ανεπιθύμητους επισκέπτες. Και όλα αυτά σε σταθερά χαμηλές τιμές όλο το χρόνο, οι οποίες δεν επηρεάζουν στο ελάχιστο τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας.

Καλέστε μας τώρα και, οι Απολυμάνσεις Αθήνα Αντωνίου σας εγγυόμαστε πως, σε μικρό χρονικό διάστημα θα απαλλαχτείτε οριστικά από τα έντομα και παράσιτα που βρίσκονται στο χώρο σας, με τις προσφερομενες υπηρεσίες για απεντομώσεις και απολυμάνσεις στην Αθήνα, που παρέχουμε.

Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button