Πως να απαλλαγείτε από τις κατσαρίδες στο χώρο σας

Οι κατσαρίδες αποτελούν τα πιο απεχθή και ανεπιθύμητα έντομα. Υπάρχουν πολλά είδη κατσαρίδων, 3.500 είδη. Τα περισσότερα από αυτά τα είδη δεν έχουν αλλάξει καθόλου τη μορφή τους εδώ και 300 εκατομμύρια χρόνια. Αυτές όμως που πετάνε είναι οι αρσενικές και έχουν τέσσερα φτερά, ενώ οι θηλυκές δεν έχουν καθόλου φτερά. Όλες τους έχουν μακριές κεραίες και ένα κεφάλι που εστιάζει προς τα κάτω.

Οι κατσαρίδες προτιμούν να τρέφονται με ζάχαρη, άμυλο, ή και λίπος, όμως όταν δε μπορούν να βρουν κάτι από αυτά τρέφονται με χαρτιά, ρούχα, ξύλο ή και με άλλα μικρά έντομα. Μπορούν να ζήσουν σε ζεστό νερό, υγρό, δροσερό και σκοτεινό περιβάλλον κυρίως σε τροπικές περιοχές και μόνο λίγα είδη κατσαρίδας προτιμούν να ζουν σε πόλεις, αλλά είναι αρκετά τα είδη αυτά ώστε να δημιουργούν προβλήματα αλλά και να αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία, καθώς και να μεταφέρουν πολλούς παθογόνους μικροοργανισμούς.

Ο κύριος λόγος που εμφανίζονται τη νύχτα είναι επειδή αντιπαθούν το φως του ήλιου και συχνάζουν κυρίως κάτω από τα ντουλάπια του νιπτήρα, πίσω από τα ντουλάπια του νεροχύτη στην κουζίνα ή κάτω από μεγάλες συσκευές. Υπάρχουν και κατσαρίδες που ακόμα και ένα μπουκάλι κατσαριδοκτόνου να αδειάσεις πάνω τους μοιάζουν αθάνατες. Το σπρέι ειδικά όταν το μυρίσουν φεύγουν και κρύβονται ακόμη σε σημεία που ούτε παντόφλα ούτε εφημερίδα δε χωρά.

Δείτε τους τρόπους για να απαλλαγείτε από τα ανεπιθύμητα αυτά έντομα

Απολύμανση

Η απολύμανση των κατοικιών από την άνοιξη και μετά είναι απαραίτητη προκειμένου να αντιμετωπιστούν σε μεγάλο βαθμό γενικότερα τα έντομα και ειδικά οι κατσαρίδες.Με τις απολυμάνσεις και τις αποστομώσεις μπορείτε να απαλλαγείτε μια για πάντα από τα ενοχλητικά έντομα.

Τα συνεργεία που αναλαμβάνουν τέτοιου είδους εργασίες είναι πλήρως εξοπλισμένα και κατάλληλα εκπαιδευμένα και ειδίκευση στο τομέα της υγιεινής.Οι χώροι που μπορούν να απολυμανθούν είναι οικίες, επιχειρήσεις, ξενοδοχεία, χώροι εστίασης, δημόσια κτίρια και νοσοκομεία καθώς υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης μικροβίων.

Στην εταιρεία Αποφράξεις Αθήνα Αντωνίου, εδώ και μερικές δεκαετίες, εκτός από τις αποφράξεις αποχετεύσεων και τις αντλήσεις υδάτων ειδικευόμαστε και στις απολυμάνσεις-απεντομώσεις.Το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό μας μπορεί να σας απαλλάξει από τους ανεπιθύμητους “επισκέπτες” με τρόπο ασφαλή για την υγείας σας και για το περιβάλλον.

Καθάρισμα και Σφράγισμα πιθανών εισόδων

Μπορείτε να καθαρίζετε καλά με αντιβακτηριδιακά υγρά, πατώματα, ντουλάπια και επιφάνειες από ψίχουλα, αλλά και να σφραγίζετε κάθε πιθανή είσοδό τους προς το σπίτι. Μια καλή ιδέα είναι να τοποθετήσετε καπάκια πάνω από κάθε φρεάτιο με πάρα πολύ μικρές εγκοπές στα σιφώνια. Επίσης, σφραγίστε κάθε πιθανή ρωγμή σε πλακάκια και διαρροή σε σωλήνες με ειδικά υλικά.

Δείτε και άλλες υπηρεσίες από τις αποφράξεις Αντωνίου:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button