ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ

Δωρεάν αποφράξεις και απολυμάνσεις στον Επιστημονικό Σύνδεσμο Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων

Η αποφρακτική εταιρεία Αποφράξεις Αντωνίου συνεχίζει να προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες αποφράξεων σε ιδρύματα και οργανισμούς που στηρίζουν τις πιο ευαίσθητες και πιο παραμελημένες κατηγορίες συνανθρώπων μας.

Αυτή την φορά, το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου του 2018, είχαμε την τύχη να προσφέρουμε την βοήθειά μας, με τον τρόπο που εμείς μπορούμε, στον Επιστημονικό Σύνδεσμο Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων “Victor Artant” ΝΙΚΗ.

Λίγα λόγια για τον Επιστημονικό Σύνδεσμο Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων “Victor Artant” ΝΙΚΗ

Ο Επιστημονικός Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων αναλαμβάνει ενεργή δράση από το 2000.

Ξεκίνησε ως μια επιστημονική ομάδα η οποία συνεργάστηκε με μια αντίστοιχη ομάδα ατόμων με αναπηρίες και γονέων. Όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα στα παιδιά με:

  • Νοητική Υστέρηση
  • Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές (Αυτισμό)
  • Διάφορα Σύνδρομα
  • Εγκεφαλική Παράλυση
  • Παραπληγία
  • Προβλήματα Συμπεριφοράς
  • Ψυχωτικές Διαταραχές

αλλά και στις οικογένειες αυτών.

Η έδρα του συλλόγου βρίσκεται στο Ολυμπιακό γήπεδο softball ένα από τα Ολυμπιακά ακίνητα των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων στο Ελληνικό, ενώ είναι νόμιμα αναγνωρισμένος από το Ελληνικό κράτος.

Το έργο τους συλλόγου είναι τεράστιας σημασίας και επιτελείτε από ειδικούς παιδοψυχίατρους οι οποίοι αναλαμβάνουν την εποπτεία των προγραμμάτων, ψυχολόγους, λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, φυσιοθεραπευτές, εικαστικούς θεραπευτές, μουσικοθεραπευτές, χοροθεραπευτές, καθηγητές προσαρμοσμένης φυσικής αγωγής και κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό ειδικής αγωγής.

Ευχαριστήρια επιστολή από τον Επιστημονικό Σύνδεσμο Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων “Victor Artant” ΝΙΚΗ

Ο λόγος που επιλέγουμε να δημοσιεύσουμε τις ευχαριστήριες επιστολές που λαμβάνουμε από τα σωματεία στα οποία προσφέρουμε τις δωρεάν υπηρεσίες μας είναι αφενός για να σας παροτρύνουμε να βιώσετε κι εσείς την ίδια χαρά με εμάς προσφέροντας όπως και όπου μπορείτε και αφετέρου για να προτρέψουμε εκείνους που έχουν ανάγκη την βοήθειά μας να την ζητήσουν ελεύθερα από εμάς.

Η προσφορά είναι μία από τις βασικές φιλοσοφίες της διοίκησης της αποφρακτικής αλλά και ολόκληρου του δυναμικού της εταιρείας εταιρείας Αποφράξεις Αντωνίου.

Δωρεάν αποφράξεις και απολυμάνσεις στον Επιστημονικό Σύνδεσμο Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων 3

Απάντηση στην ευχαριστήρια επιστολή

Αγαπημένοι φίλοι ήταν χαρά μας να έρθουμε στον χώρο σας και να βάλουμε κι εμείς ένα μικρό λιθαράκι σε αυτό το μεγάλο έργο που οικοδομείτε όλα αυτά τα χρόνια.

Είναι αξιοθαύμαστο το τι μπορεί να κάνει ο άνθρωπος άμα πιστέψει στην ανθρωπιά του κι εσείς είστε η ζωντανή απόδειξη αυτής της τεράστια ενωτικής δύναμης. Μπορείτε, από εδώ και εμπρός, να βασίζεστε πάνω μας!

Δείτε περισσότερες υπηρεσίες αποφράξεων:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button