cleaning1

Πώς να κάντε αποφράξεις μόνοι σας

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί έστω και μια φορά στη ζωή μας. Μια βουλωμένη τουαλέτα που αναδίδει με δυσάρεστες  οσμές, δεν είναι η  εμπειρία που θα θέλαμε να ζήσουμε. Και όταν η στάθμη του νερού της λεκάνης είναι παραπάνω απ’ ότι είναι συνήθως ή υπερχειλίζει, είναι  ξεκάθαρο σημάδι πως οι σωληνώσεις σας αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα. Αν η βλάβη δεν είναι και τόσο σοβαρή, το πρόβλημα πιθανότατα να μπορείτε να το αντιμετωπίσετε μόνοι σας.

Πώς μπορώ να διαχειριστώ την κατάσταση;

Ψυχραιμία! Ηρεμήστε και πάρτε τα απαραίτητα μέτρα προστασίας του εαυτού και του μπάνιου σας. Μια απόφραξη δεν μπορεί να είναι παρά, μια πολύ βρόμικη δουλειά. Μην τραβήξτε καζανάκι, κλείστε την παροχή νερού στη λεκάνη, και αδειάστε όσο περισσότερο νερό μπορείτε.

Αν υπάρχει χρόνος και υπομονή, δοκιμάστε να κάνετε την απόφραξη της λεκάνης με τη μέθοδο του απορρυπαντικού πιάτων και ζεστό νερό ή αυτής με τη μαγειρική σόδα και το ξίδι. Μια εξίσου διαδεδομένη μέθοδος είναι αυτήν της βεντούζας αναρρόφησης και η χρήση της συρμάτινης κρεμάστρας. Εάν ακούσετε νερό να κινείται στο εσωτερικό των σωλήνων σας, σημαίνει ότι πιθανότατα οι πάνω επιλογές ήταν επιτυχής για την απόφραξη. Η  απολύμανση των εργαλείων που θα χρησιμοποιήσετε, αλλά και του γύρω χώρου κρίνεται απαραίτητη.

Αν όμως οι εμπλοκές επιμένουν, σημαίνει ότι το πρόβλημα είναι παραπάνω σοβαρό από όσο νομίζατε και τότε η εργασία, απαιτεί εξειδίκευση. Η σωστή κίνηση σε μια τέτοια περίπτωση είναι να καλέσετε τις Αποφράξεις Αντωνίου να αναλάβουν και να φέρουν εις πέρας την απόφραξη, με τον κατάλληλο εξοπλισμό και τεχνολογία, και το άρτια ειδικευμένο προσωπικό που είναι σε διαθεσιμότητα όλες τις ώρες του 24ωρου, τη στιγμή που το ζητήσετε.

Καλέστε τις Αποφράξεις Αντωνίου τώρα

Η καλύτερη αντιμετώπιση για τα προβλήματα των αποχετεύσεων, είναι η πρόληψη και ο τακτικός καθαρισμός. Αν λοιπόν:

  1. προσέξατε ότι από κάποιο σημείο της λεκάνης να τρέχουν νερά
  2. η στάθμη του νερού της λεκάνης έχει αλλάξει
  3. υπάρχει δυσοσμία στο χώρο
  4. το νερό στο καζανάκι δεν αδειάζει ολοκληρωτικά
  5. το καζανάκι κάνει ασυνήθιστο θόρυβο
  6. υπάρχει δυσοσμία στον κήπο
  7. υπάρχει υγρασία  στον αύλειο χώρο του σπιτιού (χωρίς προφανή λόγο)

Καλέστε τώρα την εταιρία Αποφράξεις Αντωνίου, και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας θα αναλάβει την συντήρηση της αποχέτευσης του δικού σας χώρου! Ταυτόχρονα σας εξασφαλίζει τη ριζική αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος, ανεξαρτήτως μεγέθους δυσκολίας.

Η εταιρία Αποφράξεις Αντωνίου είναι πρώτη στον τομέα της αποχέτευσης, έχοντας στην κατοχή της υπερσύγχρονες μηχανές και εργαλεία (υδροβολές,  ειδικές κάμερες, κλπ).  Το προσωπικό μας είναι πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει άμεσα, σε οποιοδήποτε περιοχή του Λεκανοπεδίου της Αττικής. Κοντά σας 24 ώρες το 24ωρο, Κυριακές και Αργίες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις αποφράξεις, δείτε:

Αποφράξεις Αθήνα
Αποφράξεις Πειραιάς
Αποφράξεις Αχαρναί
Αποφράξεις Καλλιθέα
Αποφράξεις Βύρωνας
Αποφράξεις Πατήσια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button