ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΛΕΚΑΝΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ

Λύσεις για το ξεβούλωμα της λεκάνης της τουαλέτας

Αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με την βουλωμένη λεκάνη της τουαλέτας σας; Μήπως το ξεβούλωμα της λεκάνης τουαλέτας είναι μία άμεση και επιτακτική ανάγκη;

Αρχικά ας ηρεμήστε, όσο δυσάρεστο κι αν είναι το πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζετε δεν είστε ούτε ο πρώτος, ούτε και ο τελευταίος και αυτό το λέω όχι για να σας παρηγορήσω όχι, έτσι κι αλλιώς ότι κι αν έχουν περάσει οι άλλοι δεν έχει σημασία, σημασία έχει το δικό σας πρόβλημα. Για να μην μακρηγορώ λοιπόν ο λόγος που το ανέφερα αυτό είναι για να σας πω πως υπάρχει λύση.

Τα προβλήματα με τα οποία ερχόμαστε αντιμέτωποι πιο συχνά έχουν και τις πιο απλές λύσεις όσο μεγάλα κι αν φαίνονται. Εάν λοιπόν κι εσείς βρίσκεστε σε αυτή την δυσάρεστη θέση δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις συμβουλές που ακολουθούν και να να βγείτε από αυτήν.

Ξεβούλωμα λεκάνης τουαλέτας με βεντούζα

Κάθε σπίτι θα πρέπει να έχει μία βεντούζα απόφραξης για μία τέτοια περίπτωση. Το κόστος της είναι μικρό και η λειτουργία της πάρα πολύ απλή καθώς το μόνο που κάνετε είναι να πιέζετε και έπειτα να τραβάτε.

Δοκιμάστε να επαναλάβετε την κίνηση κάποιες φόρες και μην απογοητεύεστε από την πρώτη κιόλας αποτυχημένη προσπάθεια απόφραξης λεκάνης.

Ξεβούλωμα λεκάνης τουαλέτας με σύρμα

Χρειάζεστε απλά μία από εκείνες τις κρεμάστρες στις οποίες σας επιστρέφουν τα ρούχα από το καθαριστήριο. Εάν την ανοίξετε μπορείτε να την βάλετε με προσοχή μέσα στην σωλήνα και με διαδοχικές κινήσεις να απομακρύνετε κάποια μικροαντικείμενα που μπορεί να φράζουν την αποχέτευση της λεκάνης.

Ξεβούλωμα λεκάνης τουαλέτας με με ξύδι και μαγειρική σόδα

Ο μαγικός αυτός συνδυασμός του ξυδιού και της μαγειρικής σόδας έχει λύσει τα χέρια μιας νοικοκυράς ουκ ολίγες φορές.

Αξίζει να δοκιμάσετε την χρήση του και σε αυτή την περίπτωση όπου η λεκάνη της τουαλέτας φαίνεται να μην τραβάει τα νερά με τον ίδιο τρόπο ως συνήθως. Καθαρίστε λοιπόν την λεκάνη με ζεστό νερό, προσθέστε ποσότητα σόδας και έπειτα ρίξτε ξύδι, η χημική αντίδραση που θα προκληθεί μπορεί να δώσει λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΛΕΚΑΝΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ

Ξεβούλωμα λεκάνης τουαλέτας με την εταιρεία Αποφράξεις Αντωνίου

Η αποφρακτική εταιρεία Αποφράξεις Αντωνίου βρίσκεται στον χώρο αυτό εδώ και πάνω από 30 χρόνια στην σειρά και έχει αναπτύξει την κατάλληλη εμπειρία αλλά διαθέτει και τον κατάλληλο εξοπλισμό αποφράξεων έτσι ώστε να μπορεί να αναλάβει με απόλυτη επιτυχία την απόφραξη της λεκάνης τουαλέτας.

Μην διστάσετε λοιπόν να καλέσετε τα εξειδικευμένα συνεργεία μας ανά πάσα ώρα και στιγμή της ημέρας ή της νύχτας το επιθυμήσετε είτε είναι καθημερινή είστε και μη εργάσιμη ημέρα. Η εταιρεία μας υπόσχεται την εικοσιτετράωρη παροχή υπηρεσιών σε κατοίκους και επιχειρηματίες του Λεκανοπεδίου Αττικής.

Δείτε περισσότερα σχετικά με τις αποφράξεις:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button