ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑ

Απολυμάνσεις

από 10€

Με κάθε απολύμανση της πολυκατοικίας, ΔΩΡΕΑΝ καθαρισμός αποχέτευσης, με πιεστικό μηχάνημα!

Απολυμάνσεις Κολωνάκι Απεντομώσεις Μυοκτονίες Κολωνάκι

Στις Αποφράξεις Αντωνίου παρέχουμε, , υψηλού επιπέδου υπηρεσίες απολυμάνσεων και απεντομώσεων στο Κολωνάκι στοχεύοντας στην καταπολέμηση εντόμων και παρασίτων. Στο πλαίσιο αυτό αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις και απεντομώσεις στην Αθήνα χρησιμοποιώντας ειδικά εντομοκτόνα και φάρμακα εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Σας βοηθάμε να απαλλαχθείτε από τα ενοχλητικά και βλαβερά για την υγεία σας έντομα και τρωκτικά, μια και καλή με τις εξειδικευμένες υπηρεσίες και την εμπειρία του προσωπικού μας.

Απολυμάνσεις επαγγελματικών χώρων Κολωνάκι

Έχετε κάποια επιχείρηση και αντιμετωπίζετε ορισμένα προβλήματα με την απολύμανσή της; Οι αποφράξεις Αντωνίου μπορούν να σας απαλλάξουν από όλα αυτά τα προβλήματα.

Ιδιαίτερα εάν η επιχείρησή σας ανήκει στην κατηγορία της εστίασης, καλό θα ήταν να κάνει την απολύμανσή της ένα επαγγελματικό συνεργείο. Τα εστιατόρια, οι καφετέριες και τα μπαρ, καθώς και όλοι οι κλειστοί χώροι που μαζεύονται πολλά άτομα για μεγάλα χρονικά διαστήματα, θα πρέπει να απολυμαίνονται συχνά.

Απολυμαίνοντας τους χώρους αυτούς, μειώνετε το ρίσκο μετάδοσης μικροβίων και ιών όπως η εποχική γρίπη, συμβάλλοντας έτσι στην προστασία των πελατών σας.

Καλέστε μας και εμείς θα έρθουμε στο χώρο σας για να ελέγξουμε και να εκτιμήσουμε την κατάσταση.

Απολυμάνσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν φυσικά και στον χώρο του σπιτιού σας, εάν το απαιτούν οι συνθήκες, για παράδειγμα εάν έχετε άτομα με ευαίσθητο ανοσοποιητικό σύστημα ή άτομα με αναπνευστικά προβλήματα. Η απολύμανση του προσωπικού τους χώρου θα τους προσφέρει καθαρότερο και πιο υγιεινό περιβάλλον.

Οι αποφράξεις Αντωνίου στο Κολωνάκι, σας εγγυώνται ότι μετά την απολύμανση της επιχείρησης σας, όλοι οι χώροι θα είναι ασφαλείς και πεντακάθαροι.

Απεντομώσεις Κολωνάκι

Τα έντομα και τα παράσιτα αρχίζουν συνήθως να εμφανίζονται την άνοιξη και τους καλοκαιρινούς μήνες έως και το Σεπτέμβριο. Προετοιμαστείτε κατάλληλα και καλέστε την εταιρία αποφράξεις Αντωνίου για να σας απαλλάξει από τα ενοχλητικά έντομα στο σπίτι, την πολυκατοικία ή την επιχείρησή σας.

Ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, έντομα όπως κουνούπια και κατσαρίδες εμφανίζονται σε μεγάλους αριθμούς και συχνότητα στα σπίτια, τα διαμερίσματα και τις επιχειρήσεις. Είμαστε σίγουροι ότι έχετε προσπαθήσει με κάθε τρόπο να τα ξεφορτωθείτε αλλά μάταια.

Οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματικοί χώροι εστίασης και υγειονομικού ενδιαφέροντος όπως οι επιχειρήσεις λιανικής και χονδρικής διάθεσης τροφίμων ή οι αποθήκες τροφίμων, σούπερ μάρκετ κλπ., χρήζουν επίσης ιδιαίτερης προσοχής.

Πρέπει να απολυμαίνονται και να απεντομώνονται συχνά για την απομάκρυνση τυχόν απρόσκλητων επισκεπτών όπως κατσαρίδες, μυρμήγκια και μύγες.

Στις αποφράξεις Αντωνίου, χρησιμοποιούμε πάντα ασφαλή φάρμακα που δεν βλάπτουν την ανθρώπινη υγεία, τα κατοικίδια ζώα και το περιβάλλον, αλλά είναι πολύ αποτελεσματικά ενάντια στα έντομα.

Μυοκτονίες Κολωνάκι

Είναι γνωστό πως τα τελευταία χρόνια τα τρωκτικά και ιδιαίτερα οι ποντικοί, κάνουν τις εμφανίσεις τους στα σπίτια μας. Παλαιότερα αυτό ίσχυε για τις απομακρυσμένες περιοχές και τα χωριά, αλλά τώρα το φαινόμενο έχει εξαπλωθεί και στα μεγάλα αστικά κέντρα.

Οι ποντικοί και αρουραίοι μεταφέρουν πάνω τους πολλές ασθένειες καθώς καταναλώνουν χαλασμένες τροφές, φυτοφάρμακα και ζουν στους υπονόμους. Μπορούν να βλάψουν σοβαρά την υγεία σας εάν καθυστερήσετε να τους αντιμετωπίσετε.

Στις περιοχές με χώρους εστίασης και υγειονομικού ενδιαφέροντος, τα τρωκτικά μπορούν να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα. Τα συγκεκριμένα καταστήματα μπορεί να κινδυνεύσουν να κλείσουν σε περίπτωση που εμφανιστούν γύρω ή κοντά σε αυτά τρωκτικά.

Η εταιρία μας αποφράξεις Αντωνίου, σας προσφέρει τη δυνατότητα μυοκτονίας στο χώρο σας, όπου θα εφαρμοστούν τα κατάλληλα φάρμακα που θα εξολοθρεύσουν τα τρωκτικά που σύχναζαν στους χώρους σας.

Απολυμάνσεις σε ξενοδοχεία Κολωνάκι

Εάν είσαστε ιδιοκτήτης ξενοδοχειακής μονάδας και θέλετε την υγιεινή και αποτελεσματική απολύμανση των χώρων σας, οι αποφράξεις Αντωνίου σας δίνουν τη λύση. Είναι γνωστό ότι τα ξενοδοχεία, ανεξάρτητα από το μέγεθος και τη χωρητικότητά τους, είναι χώροι στους οποίους συναθροίζονται πολλά άτομα καθημερινά.

Εκτός από τα δωμάτια και τα διαμερίσματα που διαθέτουν, προσφέρουν και κάποιους χώρους τους για διάφορες εκδηλώσεις και περιστάσεις. Έτσι, χρήζουν προσοχής και συχνής απολύμανσης, καθώς στα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία συχνάζουν εκατοντάδες άτομα κάθε μέρα.

Οι υπηρεσίες απολύμανσης που σας προσφέρουμε, θα προστατεύσουν εσάς και τους πελάτες σας από μικρόβια, ιούς και βακτήρια που βρίσκονται καλά κρυμμένα στις επιφάνειες των ξενοδοχείων σας.

Θα απαλλάξουμε εσάς και το χώρο σας από κάθε βλαβερό παθογόνο μικροοργανισμό, προσφέροντάς σας μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Εγγυηθείτε στους πελάτες σας την καθαρότητα των χώρων σας και θα το εκτιμήσουν με το να σας επισκεφθούν ξανά σύντομα.

Οι υπηρεσίες απολύμανσης της εταιρίας αποφράξεις Αντωνίου στο Κολωνάκι, μπορούν να σας προσφέρουν συστηματικές μηνιαίες απολυμάνσεις στους χώρους σας.

Απολυμάνσεις απεντομώσεις και μυοκτονίες στο Κολωνάκι τιμές

Η εταιρία αποφράξεις Αντωνίου, είναι κοντά σας εδώ και 30 χρόνια και σας προσφέρει την εμπειρία και την τεχνογνωσία της. Κρατάμε τις τιμές μας σταθερές αλλά χαμηλές και σας προσφέρουμε οικονομικές αποφράξεις αλλά και απεντομώσεις και μυοκτονίες.

Διαθέτοντας υπερσύγχρονα μηχανήματα καθαρισμού αποχετεύσεων και απολυμάνσεων, η εταιρεία μας εγγυάται άμεσα αποτελέσματα σε εξαιρετικά φιλικές τιμές.

Συμβουλές για να εφαρμόσετε ενδιάμεσα από τις απεντομώσεις και τις μυοκτονίες

Για να αποφύγετε το συγχρωτισμό των εντόμων και των τρωκτικών στο σπίτι σας καλό θα ήταν να ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές.

Τοποθετήστε σίτες στα παράθυρα του σπιτιού σας. Μη ξεχνάτε τα παράθυρα του μπάνιου της κουζίνας και του υπογείου καθώς είναι αυτά που μένουν ανοιχτά για περισσότερες ώρες κάθε μέρα. Οι σίτες θα εμποδίσουν έντομα αλλά και τρωκτικά ακόμα και ερπετά από το να εισέλθουν στο σπίτι σας.

Κουρεύετε συχνά τα χόρτα και το γρασίδι στους χώρους σας. Φροντίστε τα οικόπεδα δίπλα από το σπίτι σας να μην έχουν ψηλά χόρτα και απορρίμματα, καθώς είναι σίγουρο ότι θα αποτελέσουν εστία τρωκτικών και εντόμων.

Πετάτε τα σκουπίδια σας μέσα στους κάδους απορριμάτων και δεν τα αφήνετε από έξω, στη βεράντα ή την αυλή σας. Τα έντομα και τα τρωκτικά θα μαζευτούν εκεί ψάχνοντας τροφή στα δικά σας αποφάγια.

Καλύψτε τυχόν κενά στις σωληνώσεις,τις πόρτες και τα παράθυρά σας. Αποτελούν την κύρια είσοδο των εντόμων στο σπίτι ή το διαμέρισμά σας.

 

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ

Απολυμάνσεις Κολωνάκι Επικοινωνία

Καλέστε μας 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα και 365 ημέρες τον χρόνο και έμπειρο συνεργείο θα είναι δίπλα σας για να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο. Οι αποφράξεις Αντωνίου θα έρθουν στο χώρο σας και θα λύσουν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε σχετικά με τα έντομα και τις φραγμένες σωληνώσεις.

Είμαστε δίπλα σας όλο το χρόνο, εσείς απλά καλέστε μας και θα σας εξυπηρετήσουμε όσο το δυνατόν πιο άμεσα. Επικοινωνήστε μαζί μας ακόμα και για τις πιο απλές διευκρινίσεις και απορίες

Καλέστε τώρα σε ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας Αποφράξεις Κολωνάκι 24 ώρες το 24ωρο στο 210.88.38.479

Δείτε περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησης:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button