μυοκτονια-απολυμανση1

Πως να απαλλαγείτε από τα επικίνδυνα τρωκτικά

Τα ποντίκια δυστυχώς, όταν εισέρχονται στο σπίτι μας κρύβουν και πολλές ασθένειες. Σίγουρα η καθαριότητα και η απολύμανση παίζει τον σημαντικότερο ρόλο για να μείνουν τα ποντίκια έξω από το σπίτι μας. Πρέπει οπωσδήποτε να βρούμε τρόπους για να τα εξοντώσουμε έτσι ώστε το σπίτι να μένει καθαρό. Μην αγχώνεστε όμως αφού για όλα υπάρχουν λύσεις. Διαβάστε παρακάτω πως θα απαλλαγούμε από αυτούς τους δυσάρεστους επισκέπτες που εισβάλουν με το έτσι θέλω στο σπίτι μας

Ελέγξτε το χώρο και βάλτε παγίδες παντού

Βεβαιωθείτε από που εισέρχονται τα ποντίκια και οι αρουραίοι στο σπίτι σας και κλείστε κάθε τρύπα που ίσως να έχετε στο χώρο σας. Προμηθευτείτε τις ποντικοπαγίδες και βάλτε μέσα τυράκι ή πεπόνι.Αυτά τα δύο θα προσελκύσουν τα ποντίκια και ας ελπίσουμε να τα πιάσει η φάκα.

Προσοχή όμως, δεν πρέπει να καθαρίσετε τα περιττώματα τους διότι τα ποντίκια είναι πανέξυπνα και θα καταλάβουν πως τα κυνηγάτε. Δυστυχώς θα πρέπει να τα αφήσετε όπως είναι και στη συνέχεια κάντε υπομονή. Δεν μπορεί θα πέσει στην παγίδα κάποια στιγμή. Αυτά τα δύο θα προσελκύσουν τα ποντίκια και ας ελπίσουμε να τα πιάσει η φάκα. Προσοχή μόνο αν έχετε μικρά παιδιά και κατοικίδια ζώα να φροντίστε να μην έχουν πρόσβαση στην παγίδα για αποφυγή ατυχήματος.

Για να απαλλαγείτε από τα τρωκτικά χρησιμοποιήστε την τεχνολογία

Κι όμως, υπάρχουν ειδικές συσκευές στο εμπόριο που εκπέμπουν υπερήχους με αποτέλεσμα να διώχνουν τα ποντίκια μακριά. Αρκεί μέσα στο σπίτι να μη υπάρχουν μεγάλα αντικείμενα που εμποδίζουν τη μετάδοση των υπερήχων. Τέτοιες συσκευές χρησιμοποιούνται συνήθως στα κάμπινγκ όπου η εμφάνιση των τρωκτικών είναι αρκετά συχνότερη.

Πραγματοποιήστε μυοκτονία για να απαλλαγείτε από τα τρωκτικά άμεσα και αποτελεσματικά

Αν δείτε πως τίποτα από αυτά δεν λύνει το πρόβλημα σας, αφήστε τους ειδικούς να σας απαλλάξουν από τα τρωκτικά. Η μυοκτονία αποτελεί την πιο ασφαλή λύση και την πιο άμεση για να ξεφορτωθείτε μια για πάντα τα τρωκτικά που σας έχουν γίνει εφιάλτης. Το ειδικό συνεργείο πρώτα θα πραγματοποιήσει έναν έλεγχο στο χώρο και στη συνέχεια θα τοποθετήσει ειδικά δολώματα στο χώρο σας για να εξουδετερώσει, με ασφάλεια για εσάς και τους αγαπημένους σας, τα ποντίκια.

Η εταιρεία μας, Αποφράξεις Αντωνίου, πραγματοποιεί μυοκτονίες σε όλες τις περιοχές της Αττικής, γρήγορα άμεσα και με ασφάλεια. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας απαλλάξουμε από τον εφιάλτη των τρωκτικών.

Δείτε περισσότερα για μυοκτονίες και περιοχές εξυπηρέτησης:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button