ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

210.26.96.745

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

Αποφράξεις Νέα Φιλαδέλφεια Αντωνίου από 20€ έως 40€! 

Είναι γεγονός πως ένας βουλωμένος νιπτήρας ή νεροχύτης στο χώρο σας είναι μια δυσάρεστη εμπειρία. Σε τέτοιες περιπτώσεις είναι καλό αμέσως μόλις εντοπιστεί η βλάβη να κληθούν οι ειδικοί προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα το πρόβλημα βρίσκοντας ακριβώς την αιτία που το προκαλεί.

Οι αποφράξεις είναι η καλύτερη λύση προκειμένου να γίνει στοχευμένη αντιμετώπιση του προβλήματος στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η αποφρακτική εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ Αντωνίου με το σύγχρονο στόλο, τα αποφρακτικά μηχανήματα και τα πιεστικά που διαθέτει μπορεί να πραγματοποιήσει αποφράξεις μικρής ή μεγάλης έκτασης σε ολόκληρη την Αττική.

Η άρτια εκπαίδευση, η αποτελεσματικότητα και η συνέπεια είναι μερικά μόνο χαρακτηριστικά που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε και να βρισκόμαστε ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τα 30 χρόνια πείρας στο χώρο των αποφράξεων, μας καθιστούν κατάλληλους να φέρουμε εις πέρας κάθε δύσκολή απόφραξη.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

Αποφρακτικές εργασίες Νέα Φιλαδέλφεια

Οι επαγγελματίες του προσωπικού μας αναλαμβάνουν μια μεγάλη γκάμα από αποφρακτικές εργασίες σε σε οικίες, διαμερίσματα, καταστήματα, επιχειρήσεις αλλά και δημόσιους οργανισμούς. Στην εταιρία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ πραγματοποιούμε όχι μόνο αποφράξεις αλλά και άλλες εργασίες. Συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε:

Επίβλεψη σωληνώσεων με κάμερα – Νέα Φιλαδέλφεια

Προκειμένου οι αποφράξεις στην Αθήνα να πραγματοποιηθούν με απόλυτη επιτυχία, η χρήση ειδικών καμερών διάγνωσης είναι απαραίτητη. Η χρήση της κάμερας είναι αρκετά σημαντική αφού σε πρώτη φάση μπορούμε να βρούμε το σημείο όπου έχει φράξει εύκολα και γρήγορα. Ανακαλύπτοντας με αυτό τον τρόπο την αιτία του προβλήματος μπορούμε να επικεντρωθούμε στην επισκευή του χωρίς να χρειάζονται επιπλέον σκαψίματα και ταλαιπωρία για τον εντοπισμού του σημείου της βλάβης.

Με τη βοήθεια της κάμερας, μπορούμε να υπολογίσουμε το ακριβές σημείο και να εφαρμόσουμε τη λιγότερο επεμβατική μέθοδο. Έτσι δε λερώνουμε το χώρο σας και η επισκευή διαρκεί λίγη ώρα. Εμπιστευτείτε τις υπηρεσίες με κάμερα που προσφέρει η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ.

Διαθέτοντας το πλέον έμπειρο προσωπικό στις αποφράξεις αποχετεύσεων μπορούμε να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη λύση στο πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Λίγα Λόγια για τη Νέα Φιλαδέλφεια

Η Νέα Φιλαδέλφεια αποτελεί την έδρα του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Το προηγούμενο όνομα της περιοχής ήταν Ποδονίφτης, από το ομώνυμο ρέμα που τη διαρρέει. Το 1924 η Επιτροπή Αποκαταστάσεως Προσφύγων ξεκίνησε την οικοδόμηση του προσφυγικού συνοικισμού, έτσι ώστε να δώσει στέγη σε πρόσφυγες από τη Μικρά Ασία. Το 1927 εγκαταστάθηκαν οι πρώτοι πρόσφυγες από τα προσφυγικά των Αμπελοκήπων, μετά από πυρκαγιά που κατέστρεψε τις παράγκες όπου κατοικούσαν.

Τους παραχωρήθηκαν καινούργια διαμερίσματα στον συνοικισμό που οικοδομήθηκε εδώ. Το χτίσιμο ξεκίνησε το 1923 βάσει σχεδίου αγγλικής κωμόπολης και ολοκληρώθηκε σε 3 χρόνια. Τα σπίτια ήταν με κεραμοσκεπές και μικρό κήπο το καθένα. Τα πρώτα χρόνια δεν υπήρχε ρεύμα, ύδρευση, σχολεία, δρόμοι, πλατείες ή συγκοινωνία. Ο συνοικισμός χτίστηκε από το Υπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας σε απαλλοτριωμένη έκταση, που ανήκε στον Πανάγιο Τάφο, την επονομαζόμενη Δονοράδες.

Έως και την εγκατάσταση των προσφύγων η περιοχή ήταν καταπράσινη, με αμπελώνες, ελαιώνες, πολλές μικρές αγροικίες και ένα μικρό χωριό με 120 κατοίκους το 1920. Στην περιοχή του Κόκκινου Μύλου υπήρχαν πολλοί μύλοι, που τροφοδοτούνταν με νερό από τον Κηφισό.

Η Νέα Φιλαδέλφεια έχει επίσης εννέα δημοτικά σχολεία, 3 γυμνάσια και λύκεια. Στην περιοχή βρίσκεται και το μουσείο Μικρασιατικού Ελληνισμού.

Πηγή: Wikipedia

Συντήρηση αποχέτευσης Αποφράξεις Νέα Φιλαδέλφεια

Το αποχετευτικό σύστημα προκειμένου να λειτουργεί ορθά χωρίς προβλήματα χρειάζεται μια τακτική συντήρηση. Η εταιρεία αποφράξεων Αντωνίου αναλαμβάνει συμβόλαια συντήρησης της αποχέτευσης προκειμένου να μην υπάρξει ξαφνικό φράξιμο ή οσμές που θα παρεμποδίζει τη λειτουργία του.

Τα συμβόλαια γίνονται μηνιαία, εξαμηνιαία και ετήσια ανάλογα πάντα με τις απαιτήσεις των πελατών. Η συχνότητα εξαρτάται κυρίως από την παλαιότητα, τη χρήση και την κατασκευή του δικτύου. Έχετε την υποψία δυσοσμιών προερχόμενες από το σύστημα αποχέτευσης;

Επιλέξτε το πρόγραμμα μηνιαίου καθαρισμού και συντήρησης της αποχέτευσης σας και επωφεληθείτε του δωρεάν ετήσιου καθαρισμού. Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ πραγματοποιούμε μηνιαίες συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα και διατηρούμε έτσι την αποχέτευσή σας καθαρή.

Συντηρώντας τα φρεάτια και το σύστημα αποχέτευσης σε τακτική βάση απομακρύνετε το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί κάποιο μεγάλο πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο.

Άντληση υδάτων – Αποφράξεις Νέα Φιλαδέλφεια

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ, εκτός από υπηρεσίες απόφραξης στη Νέα Φιλαδέλφεια, προσφέρουμε επίσης και την υπηρεσία άντλησης υδάτων. Στη δυσάρεστη περίπτωση που υπάρχει συσσώρευση υδάτων στο κτήριο σας, είμαστε κοντά σας με ένα τηλεφώνημα.

Συνήθως κατά τη χειμερινή περίοδο παρατηρούνται πλημμύρες σε χώρους που βρίσκονται κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας όπως σε υπόγεια, ήμι-υπόγεια και άλλους τέτοιους χώρους. Λόγω των άστατων καιρικών φαινομένων πολλές φορές δημιουργούνται λιμνάζοντα νερά σε φρεάτια και αποχετεύσεις. Αυτό μπορεί να αποβεί επικίνδυνο για την υγεία αλλά και το σπίτι ή την επιχείρησή σας.

Ένα φρεάτιο και μια αποχέτευση που δεν είναι καθαρισμένα σωστά, θα μπλοκάρουν το νερό της βροχής δημιουργώντας έτσι μεγαλύτερα προβλήματα. Εάν δηλαδή ο κεντρικός αγωγός της αποχέτευσης δεν μπορεί να απορροφήσει τις μεγάλες ποσότητες νερού, τότε είναι πιθανό να πλημμυρίσετε.

Η αποφρακτική εταιρία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ σας προτείνει να καθαρίζετε τα φρεάτια και τις αποχετεύσεις σας τουλάχιστον μια φορά το χρόνο. Καλό θα ήταν η συντήρηση να πραγματοποιείται μετά το τέλος του καλοκαιριού διότι τότε συσσωρεύονται πολλά αντικείμενα στα φρεάτια.

Επικοινωνήστε με την αποφρακτική μας εταιρία και προγραμματίστε τον τακτικό καθαρισμό των φρεατίων σας έτσι ώστε να αποφύγετε δυσάρεστες καταστάσεις.

Συχνές ερωτήσεις – Αποφράξεις Νέα Φιλαδέλφεια

Δεχόμαστε συνεχώς ερωτήσεις αναφορικά με τις υπηρεσίες μας, αλλά κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μας στο χώρο σας δε έχουμε πάντα τον απαραίτητο χρόνο για να σας απαντήσουμε λεπτομερώς. Έτσι συγκεντρώσαμε τις πιο συχνές ερωτήσεις που δεχόμαστε στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ και θα τις απαντήσουμε αναλυτικά παρακάτω:

 1. Πόσο κοστίζει μια απόφραξη;
 2. Πόσο συχνά χρειάζεται να γίνει απόφραξη;
 3. Σε πόση ώρα θα έρθετε για μια απόφραξη;
 4. Γιατί βουλώνει η λεκάνη;

Πόσο κοστίζει μια απόφραξη; – Αποφράξεις Νέα Φιλαδέλφεια

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ το κόστος της απόφραξης ξεκινά από 20 ευρώ. Επίσης, με τις επιπρόσθετες υπηρεσίες που εσείς θα επιλέξετε, το κόστος θα διαμορφωθεί ανάλογα. Το τελικό κόστος μπορεί να αυξηθεί σε περίπτωση που η φραγή του σωλήνα έχει δημιουργήσει μεγαλύτερο πρόβλημα και χρειάζεται για παράδειγμα διάγνωση με κάμερα.

Αφού το έμπειρο  προσωπικό μας φτάσει στο χώρο σας, θα αξιολογήσει τη βλάβη και θα σας πει το τελικό κόστος που θα πληρώσετε. Μη διστάσετε να συζητήσετε μαζί τους τυχόν απορίες ή να ζητήσετε συμβουλές. Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε ερώτηση σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε είτε τηλεφωνικά είτε μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στη σελίδα μας. Τέλος, οι τιμές μας αναγράφονται στη σελίδα της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ.

Πόσο συχνά πρέπει να πραγματοποιείται απόφραξη; – Αποφράξεις Νέα Φιλαδέλφεια

Αυτό εξαρτάται από πολλά πράγματα. Η παλαιότητα του δικτύου, η καθαριότητά του και η δική σας επιλογή για τον καθαρισμό παίζουν μεγάλο ρόλο. Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ, πάντα προτείνουμε την τακτική καθαριότητα της αποχέτευσης καθώς και την απαραίτητη φροντίδα από εσάς. Δεν υπάρχει λόγος μετά από τη συντήρηση της αποχέτευσης, να γίνεται κακή χρήση στο δίκτυο.

Κάποιες επιχειρήσεις και σπίτια έχουν ανάγκη από συχνούς καθαρισμούς, καθώς το δίκτυό τους δεν είναι σωστά κατασκευασμένο ή γίνεται κακή χρήση του. Όπου λοιπόν δεν μπορούμε να αποφύγουμε την κακή χρήση (για παράδειγμα σε μαγαζιά όπως καφετέριες), καλό θα ήταν να πραγματοποιούμε συχνούς καθαρισμούς.

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ παρέχουμε πακέτα με οικονομικές αποφράξεις. Μπορείτε να προγραμματίσετε το δικό σας πακέτο μηνιαίων καθαρισμών έτσι ώστε να διατηρείτε το δίκτυό σας καθαρό όλο το χρόνο. Χρησιμοποιούμε σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα καθώς και πιεστικά μηχανήματα νερού, που καθαρίζουν αποτελεσματικά κάθε αγωγό από κατάλοιπα, ακαθαρσίες ακόμα και ρίζες δέντρων.

Σε πόση ώρα θα έρθετε για μια απόφραξη;

Από τη στιγμή που θα μας καλέσετε, φροντίζουμε να είμαστε κοντά σας όσο το δυνατόν πιο άμεσα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, βρισκόμαστε στο χώρο σας εντός λίγων λεπτών, καθώς διαθέτουμε μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων στο στόλο μας.

Εάν η βλάβη που αντιμετωπίζετε είναι πολύ σοβαρή και μπορεί να προκαλέσει περισσότερα προβλήματα (όπως μια διαρροή), τότε καλέστε μας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να επιδιορθώσουμε τη ζημιά και να αποφύγετε τυχόν καταστροφές.

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ βρισκόμαστε πάντα κοντά στους πελάτες μας. Ο στόλος των οχημάτων μας είναι εξοπλισμένος με υπερσύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα και λάστιχα άντλησης υδάτων. Θα βρεθούμε δίπλα σας όσο πιο άμεσα γίνεται.

Γιατί βουλώνει η λεκάνη;

Οι λόγοι που βουλώνει η λεκάνη της τουαλέτας σας είναι πολλοί. Οι κυριότεροι λόγοι που συναντάμε ως ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ είναι η απόρριψη αντικειμένων και η κακό διατηρημένη αποχέτευση. Και οι δυο αυτοί παράγοντες μπορούν να αντιμετωπιστούν πολύ εύκολα.

Αρχικά, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τα προϊόντα που απορρίπτονται στην τουαλέτα. Τίποτα δε θα πρέπει να καταλήγει στις σωληνώσεις του δικτύου. Χαρτιά, τρίχες, τσιγάρα, μικρά πλαστικά κλπ. δεν έχουν θέση στη λεκάνη της τουαλέτας σας.

Στη συνέχεια, επικοινωνήστε με μια αποφρακτική εταιρία η οποία θα αναλάβει τον τακτικό καθαρισμό του δικτύου σας, απαλλάσσοντας σας έτσι από την ανησυχία της φραγής ενός από τους σωλήνες. Ιδιαίτερα εάν είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης, κάντε το βήμα και αποφασίστε να πραγματοποιείτε τακτικούς καθαρισμούς.

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ, παρέχουμε οικονομικές αποφράξεις, καθώς και τη δυνατότητα μηνιαίων συντηρήσεων σε ιδιώτες αλλά και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων. Εάν ενδιαφέρεστε να ξεκινήσετε το πρόγραμμα των μηνιαίων καθαρισμών, επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας.

Συμβουλές – Αποφράξεις Νέα Φιλαδέλφεια

Στην εταιρία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΦΙΛΛΑΔΕΛΦΕΙΑ, παρέχουμε και συμβουλευτική υποστήριξη για όσους θέλουν να φροντίζουν σωστά το δίκτυό τους ενδιάμεσα των συντηρήσεων. Παρακάτω θα βρείτε χρήσιμες συμβουλές για την καθαριότητα της αποχέτευσης σας.

Πρώτον, μην πετάτε χαρτιά, πάνες και άλλα προϊόντα υγιεινής στη λεκάνη της τουαλέτας. Θα δημιουργηθεί φράξιμο στο σωλήνα και θα είναι απαραίτητη η παρέμβαση μιας αποφρακτικής εταιρίας. Κρατάτε επίσης καθαρά τα σιφόνια της μπανιέρας και του νεροχύτη σας.

Δεύτερον, αποφύγετε να ρίχνετε τρίχες, τσιμπιδάκια και κομμάτια από συσκευασίες στο νεροχύτη σας διότι προκαλούν προβλήματα στο δίκτυο. Καθαρίζετε καλά και πάντα προσεκτικά νεροχύτη και μπανιέρα, και φροντίστε να μην υπάρχουν κατάλοιπα σαπουνιού στις σωληνώσεις. Αυτό θα γίνει ρίχνοντας αρκετό ζεστό νερό στα σιφόνια ώστε να διαλυθούν τα κατάλοιπα.

Τρίτον, καλό θα ήταν να καθαρίζετε τα σιφόνια της βεράντας και του μπαλκονιού σας συχνά. Να αφαιρείτε φύλλα, φτερά πουλιών, πλαστικά και κλαδιά που μπορεί να βρεθούν στο σιφόνι σας. Εάν φροντίσετε να είναι πάντα ελεύθερο, θα αποφύγετε ζημιές όπως πλημμύρες στο χώρο σας.

Τέλος, η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ σας συμβουλεύει να επιθεωρείτε συχνά όλους τους χώρους του σπιτιού και ιδιαίτερα το μπάνιο για τυχόν σημάδια υγρασίας. Για να μη δημιουργηθεί μούχλα, αερίζετε καθημερινά καλά τους χώρους σας και φροντίζετε να είναι ζεστοί κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Εάν παρατηρήσετε υγρασία και μούχλα που δεν υποχωρούν, ίσως να είναι σημάδι διαρροής του δικτύου.

Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα με αποφρακτική εταιρία διότι το πρόβλημα μπορεί να είναι πιο σημαντικό από ότι νομίζετε. Μια μικρή διαρροή ή ρωγμή μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλα προβλήματα και η υγρασία σε καταστροφή των επίπλων, του τοίχου ή ολόκληρου του κτηρίου.

Αποφράξεις Νέα Φιλαδέλφεια – Επικοινωνία

Στην εταιρία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ, παραμένουμε δίπλα σας συνεχώς. Καλέστε μας καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο και ένας εκπρόσωπός μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.

Κατανοούμε τη δυσκολία που μπορεί να προκαλέσει μια διαρροή ή το σπάσιμο ενός σωλήνα, για αυτό το λόγο παραμένουμε δίπλα σας καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου, ακόμα και στις αργίες. Για οποιαδήποτε απορία και ερώτηση επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Περιοχές εξυπηρέτησης αποφράξεων – Αποφράξεις Νέα Φιλαδέλφεια

Όντας πρωτοπόρος εταιρία στον Ελλαδικό χώρο στις αποφράξεις αποχετεύσεων, στο καθαρισμό αγωγών και στο πλύσιμο στεγανών, η εταιρία Αποφράξεις Αθήνα Αντωνίου πραγματοποιεί όχι μόνο αποφράξεις στη Νέα Φιλαδέλφεια αλλά και σε Αθήνα και Αττική με τιμές που ξεκινούν από 20 ευρώ. Ενδεικτικές περιοχές κάλυψης της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ:

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button