ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ

210.88.38.479

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€! Καλέστε τώρα σε ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας 24 ώρες το 24ωρο 

Ο σύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτει η αποφρακτική εταιρεία Αντωνίου είναι ο κατάλληλος για να αντιμετωπιστούν όλες οι περιπτώσεις απόφραξης σε οικήματα και επιχειρήσεις.

Έχοντας στη διάθεση μας τον απαραίτητο τεχνικό εξοπλισμό, είμαστε σε θέση να σας εξυπηρετήσουμε σε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί. Αν έχει βουλώσει η αποχέτευση σας θα έρθουμε στο χώρο σας με τα ειδικά μηχανήματα και θα δώσουμε λύση μια για πάντα. Παρέχουμε 24ωρη κάλυψη, 365 ημέρες.

Στην οικογενειακή επιχείρηση Αντωνίου, οι αποφράξεις είναι κάτι που γνωρίζουμε πολύ καλά. Το προσωπικό μας διαθέτει χρόνια πείρα και εμπειρία στο χώρο γι αυτό άλλωστε μπορεί να δώσει όλες τις πιθανές και οικονομικές λύσεις.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ

ΚΑΜΕΡΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ

Πολλές φορές με την πάροδο του χρόνου μπορεί να προκληθεί κάποια βλάβη στις σωληνώσεις που οπτικά να μην είναι εύκολο να εντοπιστεί ωστόσο να προκαλέσει προβλήματα στο δίκτυο. Σε τέτοιες καταστάσεις χρησιμοποιούμε τις κάμερες υψηλής ευκρίνειας ώστε να εντοπιστεί με ακρίβεια το μέγεθος του προβλήματος.

Σε δύσκολες περιπτώσεις απόφραξης, η κάμερα μπορεί να διεισδύσει σε βάθος και να αποτυπώσει ακριβώς την κατάσταση στο εσωτερικό των αγωγών. Κάτι τέτοιο είναι αρκετά σημαντικό αφού μπορεί να διαπιστώσουμε το υπάρχον πρόβλημα και έτσι να αποφασίσουμε για την επισκευή του. Με αυτό τον τρόπο οι αποφράξεις αποχετεύσεων και ο καθαρισμός των σωληνώσεων γίνεται μια εύκολη υπόθεση χωρίς να χρειάζονται σκαψίματα και επιπλέον κόπος.

ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ

Το συμβόλαιο συντήρησης της αποχέτευσης έχει προληπτικό χαρακτήρα και διασφαλίζει τη φυσιολογική ροή του δικτύου. Πολλές φορές η πρόληψη είναι πολύ σημαντική όταν μιλάμε μάλιστα για βλάβες μεγάλης έκτασης, όπου η επισκευή τους μπορεί να είναι αρκετά δαπανηρή. Επιλέγοντας ένα μηνιαίο, εξαμηνιαίο ή ετήσιο συμβόλαιο μπορείτε να προφυλαχθείτε από βουλωμένες αποχετεύσεις και τις δυσάρεστες συνέπειες αυτών.

Το κόστος συντήρησης θα πρέπει να ενταχθεί στον προυπολογισμό σας και έτσι θα έχετε μια αποχέτευση με ομαλή λειτουργία, χωρίς προβλήματα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΜΕ 24ΩΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Το συνεργείο μας είναι στη διάθεσή σας ολόκληρο το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο για αποφράξεις κοντά στο Μοναστηράκι. Ακόμη, εξυπηρετούμε τους πελάτες μας και Κυριακές αλλά και αργίες εάν πρόκειται για επείγουσα περίπτωση. Η εταιρεία μας καλύπτει τόσο διαμερίσματα όσο και πολυκατοικίες, καταστήματα, επιχειρήσεις χώρους εστίασης, εμπορικά κέντρα  και πολλά ακόμη στο Μοναστηράκι και σε ολόκληρη την Αττική. 

Εάν εντοπίσατε κάποια βλάβη στην οικία ή την επιχείρησή σας αργά το βράδυ δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε αφού μπορείτε να καλέσετε το συνεργείο μας και να καταφθάσει άμεσα στο χώρο σας ανά πάσα στιγμή επιθυμείτε.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλέστε μας καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο και ένας εκπρόσωπός μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ

Όντας πρωτοπόρος εταιρία στον Ελλαδικό χώρο στις αποφράξεις αποχετεύσεων, στο καθαρισμό αγωγών και στο πλύσιμο στεγανών, η εταιρία Αποφράξεις Αθήνα πραγματοποιεί όχι μόνο αποφράξεις στο Μοναστηράκι αλλά και σε Αθήνα και Αττική με τιμές που ξεκινούν από 20 ευρώ. Ενδεικτικές περιοχές κάλυψης:

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button