ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

210.80.55.866

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

Αποφράξεις Μαρούσι Αντωνίου από 20€ έως 40€!

Η εταιρεία Αποφράξεις Μαρούσι Αντωνίου εξειδικεύεται σε οτιδήποτε αφορά αποφράξεις, συντηρήσεις και καθαρισμούς αποχετεύσεων στο Μαρούσι και σε ολόκληρη την Αττική. Διαθέτουμε εμπειρία τριών δεκαετιών στο χώρο και συνεχώς αναπτυσσόμαστε προσθέτοντας στο στόλο μας νέα μηχανήματα και εξοπλισμό. Οι ανάγκες των πελατών μας αποτελούν για εμάς προτεραιότητα, γι αυτό εγγυόμαστε πάντα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Εάν αναζητάτε επαγγελματίες αποφράξεων στο Μαρούσι, τότε είστε στο κατάλληλο μέρος. Το προσωπικό της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ διαθέτει άριστο επίπεδο εκπαίδευσης και εγγυάται ακόμα και στις πιο απαιτητικές περιπτώσεις αποφράξεων. Μπορούμε να δώσουμε οριστικές λύσεις σε βουλωμένες αποχετεύσεις και φρεάτια για την αποφυγή μεγαλύτερων προβλημάτων που μπορεί να εμφανιστούν.

Αποφράξεις Αποχετεύσεων Μαρούσι


Για εμάς οι βουλωμένες αποχετεύσεις είναι εύκολη υπόθεση. Καθημερινά, εξυπηρετούμε δεκάδες περιστατικά σε ολόκληρη την Αττική, από εύκολες μέχρι μεγαλύτερα προβλήματα. Με βάση πάντα τη βλάβη χρησιμοποιούμε τα μηχανήματα και τα εργαλεία μας προκειμένου να καθαρίσουμε και να αποφράξουμε την αποχέτευση.

Διαθέτοντας τεχνογνωσία 30 ετών ερχόμαστε στο χώρο σας και αναλαμβάνουμε αποφράξεις, καθαρισμούς αγωγών, αποφράξεις και πλύσιμο στεγανών σε ανταγωνιστικές τιμές, εξυπηρετώντας όλη την Αθήνα.

Αποφράξεις Μαρούσι – Κορυφαία Εξυπηρέτηση

Για γρήγορη και πλήρης έρευνα ελαχιστοποιούμε την αναστάτωση χρησιμοποιώντας κάμερες υψηλής ευκρίνειας που μας επιτρέπουν να αποκτήσουμε πρόσβαση χωρίς την ανάγκη δαπανηρών διαδικασιών.

Είμαστε περήφανοι για την εξαιρετική εξυπηρέτηση των πελατών μας. Για να ανταποκριθούμε καλύτερα στις ατομικές σας ανάγκες και προσδοκίες, εξασφαλίζουμε ότι είστε πλήρως ενήμεροι και να συμμετέχετε σε κάθε βήμα της εργασίας μας.

Μπορείτε να μας καλέσετε όποτε εσείς θέλετε και το ευγενικό προσωπικό του γραφείου μας θα σας παρέχει λεπτομερείς και χρήσιμες πληροφορίες.

Η ασφάλεια και η υγιεινή των πελατών μας είναι ο πρωταρχικός μας στόχος.

Υλοποιούμε και εξυπηρετούμε κάθε είδους οίκημα, προσφέροντας υπηρεσίες όπως:

 • Διάγνωση με κάμερα Μαρούσι 210.80.55.866
 • Άντληση υδάτων Μαρούσι 210.80.55.866
 • Απόφραξη φρεατίων Μαρούσι 210.80.55.866
 • Απόφραξη λεκάνης Μαρούσι 210.80.55.866
 • Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας Μαρούσι 210.80.55.866
 • Απόφραξη νιπτήρα μπάνιου Μαρούσι 210.80.55.866
 • Απόφραξη υδρορροών Μαρούσι 210.80.55.866
 • Απόφραξη σιφονιού Μαρούσι 210.80.55.866

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Ο κόσμος επιζητά την ευκολία και έτσι κανένας δεν θέλει να ασχολείται με τις αποφράξεις και με οποιοδήποτε πρόβλημα στο αποχετευτικό δίκτυο από το πιο μικρό έως το πιο μεγάλο. Οι Αποφράξεις Αμαρουσίου Αντωνίου είναι εδώ για να σας απαλλάξουν από τον πονοκέφαλο των φραγμένων σωληνώσεων και των συσσωρευμένων υδάτων στο οικιακό σας δίκτυο.

Η συντήρηση και η φροντίδα είναι ολοένα και πιο απαραίτητη καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι αντιμετωπίζουν την αποχέτευσή τους ως σκουπιδοτενεκέ, ένας ρόλος για τον οποίο δεν έχουν σχεδιαστεί. Συχνά βρίσκουμε διάφορα πράγματα όπως χαρτιά, υπολείμματα τροφίμων εκτός από λίπη, ρίζες δέντρων, κ.α.

Οι συνέπειες που προκύπτουν είναι πολύ καταστροφικές και δαπανηρές.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ Ποιες περιοχές εξυπηρετούμε στο Μαρούσι;

Η εταιρεία μας έχει κινητό συνεργείο αποφράξεων στην περιοχή του Αμαρουσίου και έτσι εξυπηρετεί καθημερινά και όλο το 24ωρο τις παρακάτω περιοχές:

 • ο Άγιος Θωμάς,
 • ο Παράδεισος,
 • τα Ηπειρώτικα,
 • η περιοχή του Ολυμπιακού Σταδίου,
 • τα Καρπάθηκα,
 • η Νέα Φιλοθέη,
 • ο Σωρός,
 • το Άλσος Συγγρός,
 • οι Άγιοι Ανάργυροι,
 • η περιοχή φυσικά του κέντρου,
 • οι Εργατικές Πολυκατοικίες.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ Λίγα λόγια για το Μαρούσι

Το Μαρούσι, (επίσημα Αμαρούσιον) είναι η έδρα του Δήμου Αμαρουσίου και τοποθετείται στην καρδιά του Βορείου Τομέως, στο Αθηναϊκό Πεδίο της Αττικής. Καταλαμβάνει έκταση 13 τ.χλμ. και ο πληθυσμός του ανέρχεται σε 72.333 κατοίκους.

Με ιστορική έδρα το αρχαίο Άθμονον που είχε ιδρύσει ο βασιλιάς Κέκροπας για να προστατέψει την Αθήνα από τις επιδρομές των βαρβάρων και διαρκή εποικισμό από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, το Αμαρούσιο φημίζεται για την έφεση των κατοίκων του στις κεραμικές τέχνες και τη λατρεία της Αρτέμιδος, Θεάς του κυνηγιού, τον 7ο αιώνα π.Χ., τα πρώτα ωραία νεοκλασικά αλλά και την προαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων, με διακεκριμένο αθλητή τον κανατά Σπύρο Λούη.

Ο σύγχρονος συνοικισμός αναπτύσσεται σε υψόμετρο 230 μέτρων, 2 χιλιόμετρα νότια της Κηφισιάς και 11 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του κέντρου των Αθηνών, ενώ περιβάλλεται από τους περιφερειακούς δήμους της Πεντέλης, των Βριλησσίων, του Ψυχικού, της Νέας Ιωνίας, του Ηρακλείου, Χαλανδρίου και Πεύκης.

Ο δήμος συμμετέχει στο Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπλασης του Πεντελικού (ΣΠΑΠ), στο Σύνδεσμο δήμων βορειοανατολικής Αθήνας (ΣΒΑΠ) και αποτελεί έδρα για μεγάλες σημαντικές ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις στο χώρο των κατασκευών, των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, των τηλεπικοινωνιών και του εμπορίου λιανικής. Αποτελεί σημείο αναφοράς για όλους τους κατοίκους του συγκροτήματος και είναι παγκοσμίως γνωστό για τις πλούσιες πολιτιστικές και αθλητικές του υποδομές, με πιο χαρακτηριστικά τοπόσημα το ΟΑΚΑ, το Δημαρχιακό Μέγαρο, την Πινακοθήκη, τη Βόρειο Βιβλιοθήκη και τους πολυσύχναστους συγκοινωνιακούς κόμβους Νερατζιωτίσσα και Μαρούσι.

Δήμαρχος από το 2011 είναι ο Γιώργος Πατούλης.

Πηγή πληροφοριών: Wikipedia

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ Απόφραξη με κάμερα

Η αποφρακτική εταιρεία Αμαρουσίου ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ διαθέτει ειδικές κάμερες που επιτρέπουν να ελέγξουμε εξονυχιστικά το εσωτερικό των αγωγών και να εντοπίσουμε με ακρίβεια τη βλάβη. Ένας αγωγός μπορεί να φράξει από κακή κατασκευή, ρίζες δέντρων ή αντικείμενα που συσσωρεύονται στο εσωτερικό. Τέτοιου είδους προβλήματα μπορεί να συναντήσετε συχνά αλλά η εύρεση της αιτίας είναι δύσκολο να εντοπιστεί στο εσωτερικό των σωληνώσεων.

Προκειμένου να αποφύγουμε τα σκαψίματα και την ταλαιπωρία ελέγχουμε μέσω της κάμερας, η οποία είναι εύκαμπτη, ολόκληρο το δίκτυο με αποτέλεσμα να μάθουμε το είδος και το βάθος της ζημιάς. Στην συνέχεια, η επισκευή γίνεται πιο εύκολη και συντονισμένη.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ Απόφραξη μπάνιου

Προβλήματα με φραγμένες σωληνώσεις στο Μαρούσι μπορεί να εμποδίσουν την ορθή λειτουργία της μπανιέρας, του νιπτήρα ή της λεκάνης. Οι αιτίες οι οποίες μπορεί να προκαλέσουν μια τέτοια κατάσταση είναι αρκετές όπως τρίχες, χαρτιά, υπολείμματα σαπουνιού και διάφορα μικρά αντικείμενα.

Εάν παρατηρήσετε πως το νερό δεν εισέρχεται με ευκολία στο εσωτερικό των σωληνώσεων ή παραμένει για αρκετή ώρα στην επιφάνεια, καλό θα ήταν να μην το αμελήσετε και να απευθυνθείτε άμεσα σε ειδικούς για αποφράξεις Αθήνα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ Συντήρηση Αποχετεύσεων

Έχετε την υποψία δυσοσμιών προερχόμενες από το σύστημα αποχέτευσης; Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ αναλαμβάνει τον καθαρισμό του αποχετευτικού συστήματος του κτιρίου σας σε μηνιαία βάση προσφέροντας ταυτόχρονα και σε ετήσια βάση έναν ΔΩΡΕΑΝ καθαρισμό της αποχέτευσης σας.

Συντηρώντας τα φρεάτια και το σύστημα αποχέτευσης σε τακτική βάση απομακρύνετε το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί κάποιο μεγάλο πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Καλέστε σήμερα έναν ειδικό υδραυλικό στο Μαρούσι.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ Καθαρισμός με πιεστικό

Εδώ, στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένου του καθαρισμού και της απόφραξης των αποχετευτικών δικτύων. Αν παρατηρήσετε βουλωμένες αποχετεύσεις και σωληνώσεις, καλέστε μας και δείτε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε!

Το να καθαρίσετε τους φραγμένους σωλήνες και τις αποχετεύσεις σας είναι μία φαινομενικά εύκολη διαδικασία. Αλλά μπορεί να προκαλέσει πονοκεφάλους σε πολλούς ιδιοκτήτες σπιτιού που προσπαθούν να το κάνουν μόνοι τους. Η ομάδα των έμπειρων τεχνικών μας θα αξιολογήσει γρήγορα το πρόβλημα και θα το αντιμετωπίσει άμεσα και σε ελάχιστο χρόνο. Έτσι θα σας επιτρέψει να επιστρέψετε στην καθημερινότητά σας και να αφαιρέσετε τις ανησυχίες ενός ελαττωματικού αποχετευτικού συστήματος.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ Επικοινωνία


Καλέστε μας καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο και ένας εκπρόσωπός μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ Περιοχές Εξυπηρέτησης Αποφράξεων

Όντας πρωτοπόρος εταιρία στον Ελλαδικό χώρο στις αποφράξεις αποχετεύσεων, στο καθαρισμό αγωγών και στο πλύσιμο στεγανών, η εταιρία μας πραγματοποιεί όχι μόνο αποφράξεις στο Μαρούσι Αντωνίου αλλά και σε Αθήνα και Αττική με τιμές που ξεκινούν από 20 ευρώ. Ενδεικτικές περιοχές κάλυψης ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ:

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button